Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Nahast pahkluu rihm - MEO DeLuxe

Bondage nõuab kas mõningaid oskusi või seda suurepärast toodet! Need bondage rihmad on just see, kui soovite ühendada kvaliteeti, mugavust ja stiili ühes tootes. Saadaval erinevates pikkustes - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - pakub MEO bondage rihm kohandatavust, mis sobib igale olukorrale ja igale kehatüübile.

Rohkem infot

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Bondage nõuab kas mõningaid oskusi või seda suurepärast toodet! Need bondage rihmad on just see, kui soovite ühendada kvaliteeti, mugavust ja stiili ühes tootes. Saadaval erinevates pikkustes - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - pakub MEO bondage rihm kohandatavust igale olukorrale ja igale kehatüübile.

    Miks need bondage rihmad on professionaalide nr. 1 valik:

    Lihtne must bondage rihm on ajatu klassika - aga olgem ausad, mõnikord võiks olla veidi põnevam. Meie pahkluude rihmad on vooderdatud sinise nappanahaga ja kaunistatud sobivate värviliste õmblustega. See lisab teie järgmisele seksikale bondage-sessioonile värvi.

    Loomulikult võite kombineerida mitu meie kinnitusrihma, et siduda jäsemed kokku või voodiposti külge. Teie fantaasial ei ole piire, sest meie kinnitusrihmade erineva pikkuse tõttu on võimalused lõputud!

    Igasse kinnitusrihma on kindlalt integreeritud tugevast roostevabast terasest D-rõngas, mis asub luku otsas, et kinnitus oleks lihtne ja paindlik. Fetiirihmad on valmistatud parimast nahast ja varustatud tugeva ja vastupidava rull-lukuga, mis on varustatud ümmarguste rihma aukudega, mis asuvad umbes 1,6 cm kaugusel. See tagab kindla ja mugava pidamise, just nii nagu teile meeldib. Meie jalarihmad ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid tänu nahast voodrile on need ka väga mugavad otse nahal.

    Meie jalarihmad, mis on saadaval erinevates pikkustes - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - pakuvad märkimisväärset mitmekülgsust ja paindlikkust, mis sobivad igale olukorrale ja igale individuaalsele füüsisele:

    • Nahast kinnitusrihm, pikkus 45 cm: See lühem kinnitusrihm sobib eriti hästi üksikute jäsemete, näiteks käte, alajäsemete jne. kinnitamiseks tooli seljatoele. See on piisavalt pikk, et siduda kokku kaks randme. Sobib suurepäraselt ühendusrihmana, kui see on 90-kraadise nurga all ümber kahe rihma keeratud.
    • Nahast kinnitusrihm, pikkus 60 cm: Kinnitusrihm jalgade kinnipidamiseks ja tugevamate jäsemete kinnitamiseks või põhirihmana voodipostide, postide või mööbli külge kinnitamiseks.
    • Nahast kinnitusrihm, pikkus 90 cm: See pikem kinnitusrihm sobib eriti hästi jäsemete kinnitamiseks laiemate postide, tooli seljatugede vms külge. Või soovite kinnitusrihma paigutada ümber madratsi? Näiteks 90-100 sentimeetri laiuse rihma puhul saate kombineerida 60 cm pikkuse ja 150 cm pikkuse rihma.
    • Nahast kinnitusrihm, pikkus 120 cm: See pikk kinnitusrihm sobib ideaalselt sihvakate ülakehade kinnitamiseks, nt tooli seljatoe külge. Ideaalne keha kinnitamiseks erinevate postide või mööbli külge.
    • Nahast kinnitusrihm, pikkus 150 cm: Selle pikkusega mahub kinnitusrihm enamiku esemete ümber, mille külge soovite kedagi siduda. Vajaduse korral saab ohjeldusrihma loomulikult pikendada täiendavate ohjeldusrihmadega.


    Kinnitusrihmad, eriti need, mis on valmistatud nahast, nagu MEO omad, ei ole mõeldud ainult liikumisvabaduse piiramiseks. Need intensiivistavad kogemust ning edendavad partnerite vahelist usaldust ja intiimsust. Meie rihmad tõestavad, et esteetika ja funktsiooni vahel ei ole vaja teha kompromisse.

    Unustage kõik, mida te teadsite bondage'ist.MEO kinnipidamisrihmad seavad uued standardid!

    Lukkudega kinnipidamisrihmad pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes tavaliste käsi- ja pahkluu käeraudade või bondage-köitega. Esiteks võimaldab luku süsteem kiiret ja täpset kohandamist vastavalt kasutaja individuaalsetele vajadustele. See tähendab, et kinnitusrihma saab reguleerida nii tihedaks või lõdvaks kui soovitud, ilma et peaks tegelema sõlmede või keeruliste kinnitustega. Lisaks sellele on nahk, eriti selline kvaliteetne nahk nagu meie kasutatav, tuntud oma vastupidavuse ja tugevuse poolest. Aja jooksul kohandub see keha kuju järgi, muutudes pehmemaks ja mugavamaks, ilma et see kaotaks midagi oma vastupidavusest. See tagab mugava tunde isegi siis, kui partner on väga pikka aega seotud.

    Teine suur eelis, mida rihmad pakuvad köite või üksikute nahast randme- ja pahkluu käeraudade ees, on nende mitmekülgsus. Neid saab kasutada erinevatel kehaosadel ja seega pakuvad nad arvukaid ohjeldamisvõimalusi. Olgu tegemist siis käte, jalgade või isegi keerulisemate sidumistehnikate ohjeldamisega - pandlaga ohjeldusrihmade puhul on võimalused praktiliselt piiramatud. Lukkude konstruktsioon pakub ka täiendavat ohutustaset, kuna pandlad on sageli stabiilsemad ja usaldusväärsemad kui sõlmed. Risk, et sidumisrihm kogemata lahti läheb või et seotud partner saab end vabastada, on minimaalne.

    Lõpuks räägib ka esteetika enda eest: peenest nahast valmistatud sidumisrihmad ei näe mitte ainult elegantsed ja stiilsed välja, vaid annavad ka luksuse ja eksklusiivsuse tunde. See võib oluliselt suurendada bondage-sessiooni sensuaalset atmosfääri.

    Meie bondage-rihmad pakuvad turvalist ja mugavat võimalust end või oma partnerit siduda ja nautida intensiivseid sensuaalseid kogemusi, mis kaasnevad absoluutse liikumispiiranguga.

    Olenemata sellest, kas olete uus või pikaajaline bondage-huviline, MEO deluxe bondage-rihmad inspireerivad teid ja sobivad suurepäraselt domineerimise ja allutamise sensuaalse mängu nautimiseks.

    Lisainfo:

    • MEO luksuslikud pahkluude rihmad
    • Tugevad, kuid piisavalt pehmed turvaliseks bondage'iks, piisavalt mugavad pikkadeks ja väga pikkadeks bondage seanssideks.
    • Materjal: Valmistatud taimse parkimisega lehmanahast.
    • Metallist pandlad MEO-Germany reljeefiga, roostevabast terasest neetidega.
    • Oleme kogu pahkluu rihma perforeerinud nagu vöö, et saaksite selle piisavalt tihedalt kinnitada igas mõeldavas asendis.
    • Saadaval erinevates pikkustes: 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm.
    • Laius: umbes 38 mm.
    • Vööaugud umbes 1,6 cm kaugusel üksteisest.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Works perfectly!

    Comfortable and sturdy. Works perfectly. Comfortable and sturdy.

      Hindamine 

      Great product

      Great premium leather, well built and high quality. Looks great on!

        Hindamine 

        Bondagegurte

        Die Bondagegurte sind bei uns regelmäßig und teilweise über einen längeren Zeitraum, seit mehreren Monaten im Einsatz und auch wenn sie mimimalste Abnutzungserscheinungen zeigen, sind sie immer noch intakt und alles ist in Ordnung. Man kann also von einem langlebigen Produkt sprechen. Gutes Produkt, sowohl für Einsteiger als auch für Erfahrene.

          Hindamine 

          Super bequem

          Ich konnte es bisher leider nur einmal ausprobieren, aber da war ich super begeistert. Die Gurte haben nicht ins Fleisch geschnitten, man kann sie super alleine an- und ausziehen und die Passform ist perfekt. Ihm hat es auch super gefallen, weil es ziemlich "schick" aussieht und man seinen Partner super in die gewünschte Position fesseln kann. Für jeden der neu in der Thematik Fesseln ist, kann ich es nur wärmstens empfehlen, da es ein super Preisleistungsverhältnis hat.

            Hindamine 

            Number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            I had the pleasure of trying MEO's Deluxe Bondage Straps, and wow, they are a game-changer! These straps are not just about binding; they're about elevating the entire bondage experience. First off, the variety in lengths is a dream come true. It means you can tailor your session to any scenario or body type. The adaptability is fantastic! The black straps, lined with blue leather and matching stitches, are not just functional but also stylish. They strike the perfect balance between classic and edgy. Comfort and ease of use are top-notch. They're sturdy yet gentle, ensuring a secure hold without discomfort, even in longer sessions. And talk about durability! These straps feel like they're built to last a lifetime. In summary, MEO's Deluxe Bondage Straps are a blend of quality, comfort, and style. For anyone looking to step up their bondage game, these straps are a must-try. They truly are the number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Absolute Kaufempfehlung von mir!

            Ich muss einfach meine Erfahrungen mit den Deluxe Bondage Gürteln von MEO teilen. Als jemand, der Bondage liebt, aber nicht immer die Zeit oder das Geschick für komplizierte Knoten hat, war ich auf der Suche nach etwas, das sowohl praktisch als auch cool ist. Und genau das habe ich bei MEO gefunden!

            Zuerst einmal: Die Lieferung war blitzschnell. Ich wohne in Graz und das Paket war früher da als erwartet - ein echter Pluspunkt!

            Nun zu den Fesselriemen: Es gibt sie in verschiedenen Längen (45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm und 150 cm), was super praktisch ist, da man sie an verschiedene Situationen und Körpergrößen anpassen kann. Egal ob man neu im Bondage ist oder ein alter Hase, diese Gürtel sind einfach zu handhaben und super vielseitig.

            Ein toller Blickfang ist das Design. Die schwarzen Gurte sind mit blauem Leder gefüttert und farblich passend abgesteppt. Sie sehen nicht nur unglaublich cool aus, sondern fühlen sich auch fantastisch an - sowohl für den Fesselnden als auch für den Gefesselten. Der Tragekomfort ist hervorragend, kein Einschneiden oder unangenehmes Drücken.

            Die Qualität spricht für sich. Die Gurte sind robust, langlebig und halten auch intensiveren Sessions stand. Ich habe schon vieles an Fesseln ausprobiert, aber die von MEO sind definitiv die Nummer 1. Sie vereinen Qualität, Komfort und cooles Design in einem Produkt, was sie zu einem Must-Have für jeden BDSM-Fan macht.

            Fazit: Wer auf der Suche nach qualitativ hochwertigen Fesselgurten ist, die auch noch super aussehen, der ist bei diesen Fesselgurten von MEO genau richtig. Absolute Kaufempfehlung von mir!

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Nahast pahkluu rihm - MEO DeLuxe

            Nahast pahkluu rihm - MEO DeLuxe

            Bondage nõuab kas mõningaid oskusi või seda suurepärast toodet! Need bondage rihmad on just see, kui soovite ühendada kvaliteeti, mugavust ja stiili ühes tootes. Saadaval erinevates pikkustes - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - pakub MEO bondage rihm kohandatavust, mis sobib igale olukorrale ja igale kehatüübile.

            Kirjutage oma ülevaade

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: