Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Moaner™ Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems

Moaner™ elektroodi disain põhineb meie enimmüüdud äärikelektroodil, kuid sellel on veidi pikem kael ja suurem pea, mis tagab sügavama ja veelgi rahuldustpakkuvama kogemuse anaal- või vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal.

Rohkem infot

3781/00

119,90 €

pluss saatmiskulud

Tarneaeg umbes 7 päeva

    Rohkem infot

    Moaner™ Electrosex Anal Plug e-Stim Systems'ilt: Välja töötatud anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

    Moaner™ elektroodi disain põhineb meie enimmüüdud äärikelektroodil, kuid sellel on veidi pikem kael ja suurem pea, et anaalsel või vaginaalsel elektrostimulatsioonil oleks sügavam ja veelgi rahuldust pakkuvam kogemus.

    Hea teada: "To moan" tähendab muide "virisemist", seega andsime elektroodile nime Moaner™, sest üks meie testimeeskonna liige ütles, et see elektrostimulatsioonitehnoloogia ime paneb teda virisema!

    Parem disain tagab suurema naudingu:

    • Moaner™-elektroodil on veidi pikem kael ja suurem pea kui Flange-elektroodil, mis võimaldab võimsat elektrostimulatsiooni, kuid ka nauditavat anaalset või vaginaalset penetratsiooni.
    • Moaner™ elektrood sobib ideaalselt vaginaalseks ja anaalseks kasutamiseks ning pakub rahuldustunnet, ilma et elektrood oleks liiga suur.


    Mugav ja ohutu kasutada:

    • Laibaga alus ei taga mitte ainult ohutust ja mugavust kasutamise ajal, vaid pakub ka täiendavat kokkupuutepinda, mis teeb selle elektroodi eriti populaarseks vaginaalseks stimulatsiooniks, kuna see stimuleerib ka häbemepiirkonda.
    • Elektroodi põhjas olev freesitud soon muudab elektroodi sisestamise ja eemaldamise lihtsamaks ning aitab kaasa selle funktsionaalsusele.


    Optimaalne kontakt ja loomulik tunne:

    • Nagu ka teiste elektroodide puhul on E-Stim Systems elektroodide puhul asuvad elektroodide kontaktid üleval ja all, mis tagab suurepärase elektrilise kontakti ja loomulikuma tunde kasutamise ajal.


    Kvaliteetne disain ja läbimõeldud töö:

    • Moaner™ elektrood on valmistatud lennunduskvaliteediga materjalidest ja kestab nõuetekohase hoolduse korral aastaid.
    • Elektroodi on lihtne puhastamiseks lahti võtta ja sellel on Moaner™-i tuntud satiinne viimistlus E-Stim Systems on tuntud.


    Spetsifikatsioonid ja hooldus:

    • Suurus: aluse läbimõõt 50 mm, pea läbimõõt 38 mm, pikkus 120 mm, kaal 277 g.
    • Varustatud 4 mm pistikupesadega aluses, ühildub madala profiiliga pistikutega E-Stim Systems ühilduvad.
    • Elektroodi saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja kerge seebiga või MEO spraiga VERYCLEAN. Tugevaid puhastusvahendeid tuleks vältida.


    Soovitatav määrdeaine:

    • Optimaalse toimimise tagamiseks tuleks kasutada veepõhist libestusvahendit, nagu ESHOCK, et tagada lihtne vaginaalne või anaalne sisestamine ja hea elektrijuhtivus.
    • Silikoon- või hübriidlibestite kasutamine on keelatud ja kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ei sobi kokku.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug from E-Stim Systems: hingematvate orgasmide jaoks!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug alates E-Stim Systems ei ole lihtsalt anaalmänguasja, vaid kvaliteetne elektrood, mis pakub intensiivset elektristimulatsiooni ja kõrgetasemelist kasutusmugavust. Moaner™ Electrosex Anal Plug alates E-Stim Systems sobib kõigile, kes soovivad sügavat ja väga rahuldust pakkuvat elektrostimulatsiooni.

    Rohkem üksikasju:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Mõõtmed: kogupikkus 115 mm, sisestatav pikkus 85 mm, pea läbimõõt 38 mm, aluse läbimõõt 50 mm.
    • Kaal: 277 g.
    • Ühendused Kaks 4 mm pesa aluses.
    • Vajab 4 mm kaablit. Alternatiivina võib kasutada lintkaablit (3808). Madala profiiliga kaablile on 4 mm pistikud, kuid see ei ulatu elektroodist nii kaugele kui tavaline 4 mm kaabel. See on ideaalne selle elektroodiga ühendamiseks, kui elektroodi kasutatakse ka istuvas asendis. Võib kasutada ka bi-kaablit (3809). Sellel on 4 mm pistik ja 2 mm pistik samas otsas, nii et saab ühendada erinevaid elektroode. See sobib ideaalselt sisestatava elektroodi ja kleepuvate padi kombineerimiseks.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems esmatähtis.
    • Konstrueeritud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Eluaegse tootjagarantiiga.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni liider!
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Hindamine 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Hindamine 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Hindamine 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Hindamine 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Moaner™ Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems

            Moaner™ elektroodi disain põhineb meie enimmüüdud äärikelektroodil, kuid sellel on veidi pikem kael ja suurem pea, mis tagab sügavama ja veelgi rahuldustpakkuvama kogemuse anaal- või vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: