Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Alphamale Penise pistik COCKSHOWER™

COCKSHOWER™ peenisepistikuga Alphamale saate kogeda täiesti uutmoodi masturbeerimist. Meestele, kes soovivad uurida ja nautida uretraalse stimulatsiooni intensiivset tunnet, sobib see tehniline meistriteos peenistopistike seas suurepäraselt.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Koos peenise pistikuga COCKSHOWER aadressilt Alphamale saate kogeda täiesti uutmoodi masturbeerimist. Meestele, kes soovivad uurida ja nautida uretraalse stimulatsiooni intensiivset tunnet, sobib see tehniline meistriteos peenistopistike seas suurepäraselt.

    See peenistopistik on varustatud keerulise roostevabast terasest korgiga, mis ümbritseb peenistopistikut ja pakub mitte ainult esteetilist uuendust, vaid ka praktilisi funktsioone. Läbiv ava peenistopis võimaldab kasutamise ajal urineerimist ja ejakulatsiooni, tagades uretri stimuleerimise ajal katkematu ja katkematu naudingu.

    See peenistopis, mida tuntakse ka sperma- või uriinipurskkaevuna, võlgneb oma nime oma ainulaadsele disainile, mis võimaldab uriini või sperma voolamist läbi peenistopis ja korgi avade. See vedelike läbilaskvus tekitab urineerimisel või ejakulatsioonil visuaalselt silmatorkava nähtuse, mis sarnaneb purskkaevule. Pistiku disain võimaldab manipuleerida ja kogeda nende kehavedelike loomulikku voolu viisil, mis ei oleks võimalik ilma peenistopistikuta.

    Läbiv ava peenistopistiku keskel ei paku mitte ainult hügieenilisi eeliseid, lihtsustades puhastamist ja ennetades infektsioone, vaid muudab ka muidu tavalised kehafunktsioonid ainulaadseks erootiliseks kogemuseks. Selle peenisepistiku kasutamisest tulenev visuaalne ja füüsiline stimulatsioon võib olla paljude inimeste seksuaalpraktika põnevaks täienduseks.

    Veel üks peenisepistiku eelis on selle eriline kuju. Penisepistik on mõeldud uretri stimuleerimiseks ainulaadsel viisil, kuna sellel on kogu oma pikkuse ulatuses erinevad kujud ja läbimõõdud. Need tagavad, et peenisepistik istub absoluutselt kindlalt, ei saa välja libiseda ja pakub samal ajal hingematvat naudingut. Ureetra stimulatsioon on kunst iseenesest ja selle peenisepistiku abil saate avastada selle sensuaalse naudingu iga nüanssi.

    Palun võtke arvesse järgmisi juhiseid, et saada turvaline ja nauditav kogemus: Enne ja pärast kasutamist on oluline desinfitseerida peenisepistikut meie INSTACLEAN spreiga. Hügieen on Urethral Play kasutamisel kõige tähtsam. Sisestamiseks soovitame meie spetsiaalselt välja töötatud libestusainet VeryDeep. See tagab, et peenisepistikut sisestatakse õrnalt, mis on eriti oluline selles tundlikus piirkonnas.

    See peenisepistik avab naudingu uued mõõtmed. See ei paku mitte ainult unikaalseid aistinguid, vaid ka vabadust nautida uretraalset stimulatsiooni ilma katkestusteta.

    Rohkem üksikasju:

    • Penise pistik Alphamale
    • Materjal: Roostevaba teras
    • Dimensions: Läbimõõt kaane jaoks ca 30 mm. Penisepistiku läbiva ava läbimõõt u. 3 mm.
    • Suurus S: kogupikkus ca 43 mm, läbimõõt 6 mm kuni 9 mm. Kaal 11 grammi.
    • Suurus M: kogupikkus umbes 53 mm, läbimõõt 7 mm kuni 9 mm. Kaal 12 grammi.
    • Suurus L: kogupikkus umbes 63 mm, läbimõõt 8 mm kuni 9 mm. Kaal 13 grammi.
    • Hoiatus: Uretraalstimulatsiooniga kaasnevad riskid. Alustage aeglaselt, kasutage alati sobivaid libestusvahendeid ja hoidke kõik tarvikud steriilsed.
    • MEO ja Alphamale on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Alphamale Penise pistik COCKSHOWER™

    Alphamale Penise pistik COCKSHOWER™

    COCKSHOWER™ peenisepistikuga Alphamale saate kogeda täiesti uutmoodi masturbeerimist. Meestele, kes soovivad uurida ja nautida uretraalse stimulatsiooni intensiivset tunnet, sobib see tehniline meistriteos peenistopistike seas suurepäraselt.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: