Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

Pikk butt plug "Beast" Extremeo sarjast

Avasta saladus, miks mehed ja naised üle maailma on kinnisideeks butt plug "Beast"! Kui te arvasite, et olete kõike näinud, siis ei ole te veel näinud seda butt plug "salajase funktsiooniga". See butt plug ühendab disaini ja funktsiooni, et luua tõeliselt vinge kogemus, mis on võrratu. Mitte ilmaasjata ei räägi meie kliendid maailma parimast butt plug.

Rohkem infot

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Avasta saladus, miks mehed ja naised üle kogu maailma on kinnisideeks "Beast"! Kui te arvasite, et olete kõike näinud, siis ei ole te näinud seda butt plug "salajase funktsiooniga". See butt plug ühendab disaini ja funktsiooni, et luua tõeliselt vinge kogemus, mis ei sarnane ühelegi teisele. Mitte ilma põhjuseta räägivad meie kliendid maailma parimast butt plug.

     

    Iga detail butt plug "Beast" on elamus omaette!

     

    "Beast" pakub kõike, mida sa võid loota kõige paremalt anaalseksilt ja esmaklassiliselt butt plug: ainuüksi selle muljetavaldav pikkus 30 cm lubab eriti sügavat tungimist. Tänu erinevatele läbimõõtudele 4 kuni 6,3 cm viib "Beast" teid kõige intensiivsemate tundmuste teekonnale. Klassikaline tagumispistiku pea on alles algus - sooneline osa intensiivistab anaalstimulatsiooni, mis suureneb koos kerakujulise paksendusega kuni absoluutse kliimaksini, kui olete selle punkti ületanud.

     

    Miks teile see "salajane" funktsioon meeldib:

     

    Tõeline geenius on anaalpistiku alumine osa, mis toimib nagu vedrustatud "amortisaator". See detail võimaldab sügavat ja stimuleerivat massaaži sügaval päraku sees ja otse eesnäärme juures - mõelge twerkimise dünaamilistele liigutustele, ainult et see on särasem, intensiivsem, alasti ja muidugi vertikaalne.

     

    Kui sa sõidad "Beast" butt plug, tuleb "šokisummuti" oma kohale. See muudab teie liigutused intensiivseks, rütmiliseks stimulatsiooniks, mis levib sügaval teie sees. See on nagu ratsutamine lainel, mis katapulteerib teid iga liigutusega uutesse naudingute kõrgustesse. See funktsioon maksimeerib tungimistunnet ja tagab, et iga liigutus, iga uus tungimine ja iga väike muutus teie asendis on intensiivselt tuntav. Just nagu tõeline anaalseks!

     

    Eriti siis, kui te sõidate butt plug, pakub tagasilöögiga "löögisummuti" eelise, et stimulatsioon jõuab otse sinna, kus seda kõige rohkem vaja on, nimelt sügavale anaalkanalisse ja meeste puhul eriti eesnäärme juurde.

     

    Lühidalt öeldes viib butt plug vedrustatud "amortisaator" anaalstimulatsiooni täiesti uuele tasemele. See ei ole lihtsalt täiskõhutunne, mida pakuvad paljud anaalpistikud, vaid ka dünaamiline, pulseeriv tunne, mis tekib aktiivse kasutamisega, luues ainulaadse, intensiivse naudinguelamuse. See omadus muudab "Beast" asendamatuks butt plug kõigile, kes soovivad oma anaalseiklustest maksimaalselt kasu saada.

     

    Avastage butt plug, mis muudab soolosessioonid taevalikeks elamusteks!

     

    Ükskõik, kas sooloseks või koos partneriga, butt plug "Beast" pakub unustamatuid kõrghetki. See on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist, mis ei ole mitte ainult siidine, vaid ka piisavalt paindlik, et jõuda igale kehaosale. Samal ajal on butt plug piisavalt tugev, et seda saaks anaalselt sisestada. Selle lai imemisalus mitte ainult ei võimalda anaalpistikut käedeta kasutada, vaid kaitseb seda ka liiga sügavale pärakusse sisestamise eest.

     

    Lühidalt: "Beastiga" ei saa te lihtsalt butt plug - te kogete ülivõrdes seiklust, mida meie entusiastlikud kliendid kirjeldavad kui kõige kuumemat asja, mida nad on kunagi kogenud. Alistuge sellele seksikale koletisele ja kogege selliseid naudinguhetki, mida te pole kunagi varem kogenud!

     

    Extremeo anaalpistiku puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: Anaalpistiku sisestamine oma pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Et anaalpistiku anusesse sisestamine oleks lihtsam, soovitame meie populaarset Extremeo Spray't. Lühikese pihustusega lõdvestub sulgurlihas. Nii muutub anaalpistiku sisestamine eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo butt plug tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • butt plug "Beast"
    • Anaaldildo või anaalpistik Extremeo sarjast.
    • Mõõtmed: 30 cm pikk, pea läbimõõt 4,8 cm, soonelise osa läbimõõt 4 cm, kerakujulise laienemise läbimõõt 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugid on ekspertide poolt välja töötatud anaalplugid.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, ftalaadivaba.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Pikk butt plug "Beast" Extremeo sarjast

    Pikk butt plug "Beast" Extremeo sarjast

    Avasta saladus, miks mehed ja naised üle maailma on kinnisideeks butt plug "Beast"! Kui te arvasite, et olete kõike näinud, siis ei ole te veel näinud seda butt plug "salajase funktsiooniga". See butt plug ühendab disaini ja funktsiooni, et luua tõeliselt vinge kogemus, mis on võrratu. Mitte ilmaasjata ei räägi meie kliendid maailma parimast butt plug.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: