Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

Täispuhutav anaalpistik alates Alphamale

Meie täispuhutav pepupistik on uuenduslik anaalseksimänguasju, mis on tänu oma mitmekülgsusele ja uudsele disainile populaarne nii meeste kui ka naiste seas. Seda saab suureks pumbata, et saaksite laiendada oma isiklikke füüsilisi piire.

Rohkem infot

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie täispuhutav pepupistik on uuenduslik anaalseksimänguasja, mis on tänu oma mitmekülgsusele ja uuenduslikule disainile populaarne nii meeste kui ka naiste seas. Seda saab täispumbata suureks, et saaksite oma isiklikke füüsilisi piire ületada.

    Kvaliteetsest silikoonist valmistatud tagumispistiku kogupikkus on 105 mm ja sisestatav pikkus umbes 90 mm, mis teeb sellest ideaalse seksimänguasja nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Anatoomiliselt kujundatud alus mitte ainult ei taga, et täispuhutav tagumispistik istub kindlalt, vaid muudab selle ka väga mugavaks kanda.

    Võimalus puhastada tagumispistik kuni 80 mm ja seega kogeda individuaalset tunnet on lihtsalt imeline. Disain ja eriomadused muudavad tagumispistiku eriti ahvatlevaks, kuna see kohandub täiuslikult keha sisekontuuridega ja pakub seetõttu väga intensiivset, kuid meeldivat stimulatsiooni. Integreeritud 500 mm pikkune toru koos pumppalliga võimaldab täpselt kontrollida paisumise astet, nii et kasutaja saab muuta suurust vastavalt soovile.

    Mehed ja naised armastavad seda toodet Alphamale mitmel põhjusel: Esiteks pakub selle täispuhutavus ainulaadset võimalust anaalvenituse varieerimiseks, mis ei ole võimalik tavaliste anaalipistikutega. Teiseks võimaldab pehme, paindlik silikoonmaterjal õrnalt sisse viia ja kehale vormida, mis on eriti kasulik anaalseks kasutamiseks ja suurendab oluliselt mugavust.

    Lisaks ei piirdu täispuhutav tagumispistik anaalmänguga, vaid seda saab kasutada ka vaginaalselt, mis teeb sellest mitmekülgse vahendi sooloseksiks või eelmänguks. Võimalus pumbata tagumisplokki annab lisamõõtme stimulatsioonile, mis ületab seda, mida jäik seksimänguasju pakkuda võib.

    Kokkuvõttes on täispuhutav tagumispistik suurepärane valik neile, kes soovivad oma seksuaalkogemust suurendada. Oma unikaalse disaini, paindlikkuse, mugavuse ja kohandatava suuruse kombinatsiooniga pakub see põnevat võimalust oma füüsiliste piiride ületamiseks!

    Lisateave:

    • Täispuhutav tagumispistik alates Alphamale
    • Materjal: Silikoon, plastik
    • Mõõdud: Kogupikkus 105 mm, sissetõmmatav pikkus 90 mm, täispuhutav ca 80 mm.
    • Optimaalse naudingu ja ohutuse tagamiseks täispuhutava tagumispistiku kasutamisel soovitame kasutada ainult veepõhist libestusainet, eelistatult meie Aquameo. See spetsiaalselt välja töötatud libestusaine tagab õrna ja sujuva sissetungi ning sobib ideaalselt täispuhutava tagumispistiku silikoonmaterjaliga. Õli või silikooni sisaldavaid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad materjali kahjustada.
    • Puhastamiseks soovitame täispuhutavat tagumispistikut enne ja pärast iga kasutamist sooja vee ja kerge seebiga pesta. Põhjalikuks desinfitseerimiseks võib seejärel kasutada meie VERYCLEAN spreid. See lihtne hooldusrutiin tagab, et täispuhutav pepupistik jääb hügieeniliseks ja pakub teile pikka aega naudingut.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Kirjutage oma ülevaade

      Täispuhutav anaalpistik alates Alphamale

      Täispuhutav anaalpistik alates Alphamale

      Meie täispuhutav pepupistik on uuenduslik anaalseksimänguasju, mis on tänu oma mitmekülgsusele ja uudsele disainile populaarne nii meeste kui ka naiste seas. Seda saab suureks pumbata, et saaksite laiendada oma isiklikke füüsilisi piire.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: