Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Hobuse peenis Dildo Sinnovator "Stallion

Kas otsid hästi varustatud meest, kes annaks sulle seda nagu tõeline täkk? Siis ära otsi edasi, sest Sinnovator hobuse dildo pakub sulle seda, millest oled alati unistanud! Valmistatud parimatest plaatinast silikoonist ja disainitud nii üksikasjalikult ja elutruult, et see varjutab hõlpsasti teiste tootjate hobusedildod!

Rohkem infot

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas otsid hästi varustatud meest, kes annaks sulle seda nagu tõeline täkk? Siis ära otsi edasi, sest Sinnovator hobuse dildo on täpselt see, millest oled alati unistanud! Parimatest plaatinast silikoonist valmistatud animal dildo on nii detailne ja elutruu, et see varjutab teiste tootjate hobusedildod hõlpsasti!

     

    Sinnovator Stallion on tohutu animal dildo, mis rahuldab nii kõige kogenumate Size Queens, vilunud perse mängijate kui ka ponimängu armastajate isu. Kuid see dildo ei ole ainult vaatamiseks, vaid pakub sulle ka ainulaadset anaalset väljakutset! Saadaval 4 erinevas suuruses, pikkusega 18 cm kuni 41 cm, sobib see põnev täkk igale tasemele, olgu see siis algaja, edasijõudnu või professionaal. Sinnovator Stallion Penis tunneb end lihtsalt suurepäraselt, kui see uurib sisemisi sügavusi ja viib sind metsikule sõidule, mis venitab ja täidab sind maksimaalselt.

     

    See fantastiline silikoonist dildo on tõetruult reprodutseeritud ja sellel on täiuslikult väljapaistev soonik, mis tunneb end pärakusse puutudes imeliselt. Lisaks pakub võlli poolel teel olev nahavoldik lisastiimulatsiooni, samas kui suured punnis pallid selle põhjas annavad ainulaadse tunde, kui nad vastu põhja lööma hakkavad! Dildo on täiesti paindlik ja kohandub sinu kehaga, nii et saad seda nautida nii sügavalt ja sensuaalselt kui ükski teine dildo!

     

    Sinnovator Stallion loomadildo on valmistatud kvaliteetsest plaatinast silikoonist ja tundub sisestamisel sensatsiooniline, eriti kui kasutad seda koos oma lemmiklibestiga. Dildo on kehaohutu, mittetoksiline ja kergesti puhastatav ning see on loodud naudingut JA ohutust silmas pidades. Tänu raskele konstruktsioonile ja suurele, tugevale alusele võid selle suure musta dildo peale istuda ja muretult horisondi poole sõita.

     

    Kas arvad, et leiad selle suurepärase seksimänguasja kusagilt mujalt? Kindlasti mitte, sest see dildo on Sinnovatori originaal ja eksklusiivselt saadaval MEOs!

     

    Selle SINNOVATORi seksimänguasja jaoks soovitame meie MANCUNT libestit. See libestusaine ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb välja sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt libestusainet ja sisestage veidi meie "Lube Shooter" abil oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO spreid. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist tuleks see põhjalikult puhastada meie VeryClean-sprei abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Käsitsi valmistatud hobuse dildo on valmistatud plaatinast silikoonist - tundub suurepärase puudutusega, on täiesti vaba kahjulikest ainetest ja õrnalt kehale.
    • Keerukad detailid, nagu täiuslikult rõhutatud peenise, nahavoldi poole peal ja paksud pallid aluse juures.
    • Saadaval 4 erinevas suuruses.
    • Täiuslik paindlikkus, mis sobib keha loomulikele kontuuridele ja pakub individuaalset rahuldust
    • Tugev alus suurema stabiilsuse tagamiseks.
    • Originaalne Sinnovatori disain, mis on saadaval ainult MEO-st.
    • Ümbermõõt: Small - pea: 11,9 cm, vars: 15 cm, Medium - pea: 13,5 cm, vars: 17,3 cm, Large - pea: 16,7 cm, vars: 17,9 cm, XL - pea: 20,3 cm, vars: 23,6 cm.
    • Sisestatav pikkus: Small: 18 cm, Medium: 22,8 cm, Large: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Pikkus Small: 23,5 cm, Medium: 28 cm, Large: 36,4 cmm XL: 46,99 cm.
    • Üldläbimõõt: Small - pea: 3,8 cm, vars: 4,8 cm, Medium - pea: 4,3 cm, vars: 5,5 cm, Large - pea: 5,3 cm, vars: 5,7 cm, XL - pea: 6,5 cm, vars: 7,5 cm.
    • Kaal: Small: 0,48 kg, Medium: 0,76 kg, Large: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Hobuse peenis Dildo Sinnovator "Stallion

    Hobuse peenis Dildo Sinnovator "Stallion

    Kas otsid hästi varustatud meest, kes annaks sulle seda nagu tõeline täkk? Siis ära otsi edasi, sest Sinnovator hobuse dildo pakub sulle seda, millest oled alati unistanud! Valmistatud parimatest plaatinast silikoonist ja disainitud nii üksikasjalikult ja elutruult, et see varjutab hõlpsasti teiste tootjate hobusedildod!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: