Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Tormamine võib mõnikord olla tõesti tore! Enamasti on see kastreerimata isased koerad, kes ratsutavad teiste koerte, täidisega loomade või isegi inimeste peal, või nagu antud juhul, fantastiline koeradildo Sinnovatorilt, mis ootab vaid seda, et sa seda rammiksid.

Rohkem infot

119,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Tormamine võib mõnikord olla tõesti tore! Enamasti on see kastreerimata isased koerad, kes ratsutavad teiste koerte, täidisega loomade või isegi inimeste peal, või nagu antud juhul, fantastilise Sinnovator koeradildoga, mis ootab vaid seda, et sa teda rammiksid.

     

    Sinnovator koeradildo on tõeline meistriteos! See eksklusiivne animal dildo Sinnovatorilt on keerukalt käsitsi valmistatud ja avaldab muljet oma ületamatu kvaliteediga. See näeb suurepärane välja ja tunneb end sama suurepäraselt. Oma elutruude detailidega toob see fancy dildo kindlasti esile teie loomaliku külje! Kõrgendatud veenide, rõhutatud eesnaha ehk eesnaha ja iseloomuliku "kühmu" alusega tagab see koerapenis rahuldust väga erilisel tasemel. Dildo väljapaistev ots avaldab iga tõuke korral täiuslikku survet õiges kohas, samal ajal kui kumerad pallid pakuvad ainulaadset intensiivsust, kui nad sügavale sinu sisse tungivad.

     

    Sinnvoator koeradildo on valmistatud kvaliteetsest plaatinast silikoonist. Kuid koeradildo ei tundu mitte ainult fantastiliselt, vaid see on ka kehakindel, mittetoksiline ja ühildub sinu lemmik veepõhise libestiga. Veelgi enam, see on piisavalt kindel, et saavutada täiuslik tungimine, säilitades samas optimaalse paindlikkuse, et kohanduda kehaga ja pakkuda individuaalset rahuldust.

     

    Koeradildo on disainitud eksklusiivselt Sinnovatori poolt ja on saadaval veebis MEO-s.

     

    Selle SINNOVATORi seksimänguasja jaoks soovitame meie MANCUNT libestit. See libestusaine ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb välja sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt libestusainet ja sisestage veidi meie "Lube Shooter" abil oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO spreid. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist tuleks see põhjalikult puhastada meie VeryClean-sprei abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Käsitsi valmistatud koeradildo on valmistatud plaatinast silikoonist - tundub suurepärane, on loomulikult mittetoksiline ja kehasõbralik.
    • Äärmiselt elutruud detailid, nagu kõrgendatud veenid, iseloomulik kumerus, mille ots on lühike ja suur kumer "nupp" aluse juures.
    • Saadaval kolmes suuruses. Piisavalt tugev, et saavutada täiuslik penetratsioon, kuid samas piisavalt paindlik, et painduda koos kehaga
    • Ümbermõõt: Small: 18,5 cm, Medium: 25,5 cm, Large: 27,94 cm.
    • Sisediameeter: Small: 6 cm, Medium: suurim punkt: 8,13 cm, Large: 9 cm.
    • Sisestatav pikkus: Small: 17 cm, Medium: 20,32 cm, Large: 25,4 cm.
    • Pikkus: Medium: 21,59 cm, Large: 26,67 cm.
    • Üldläbimõõt: Medium: põhi: 7,37 cm, Large: põhi: 8,89 cm
    • Kaal: Small: 0,3 kg, Medium: 0,46 kg, Large: 0,8 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Hindamine 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Kirjutage oma ülevaade

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Tormamine võib mõnikord olla tõesti tore! Enamasti on see kastreerimata isased koerad, kes ratsutavad teiste koerte, täidisega loomade või isegi inimeste peal, või nagu antud juhul, fantastiline koeradildo Sinnovatorilt, mis ootab vaid seda, et sa seda rammiksid.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: