Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Sinnovator Mandrake silikoon dildo

Sinnovator Mandrake avastati pimedas piirkonnas ja otsib nüüd uut, perversset kohta, kus juurduda! Ta on kodus kõige pimedamates anaalsügavustes ja otsib üksildast kohta, kus ta saaks areneda pinna all! Kas ta elab tulevikus sügaval sinu sees?

Rohkem infot

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sinnovator Mandrake avastati pimedas piirkonnas ja otsib nüüd uut, pöörast kohta, kus juurduda! Ta on kodus kõige pimedamates anaalsügavustes ja otsib üksildast kohta, kus ta saaks areneda pinna all! Kas ta elab tulevikus sügaval sinu sees?

     

    Sõltuvalt kasvufaasist on Sinnovator Mandrake saadaval kolmes erinevas suuruses. Sisestatav pikkus varieerub 16 cm kuni 27 cm. Pane tähele, et ainult kogenud anaalvenitusentusiastid peaksid proovima suuremat suurust! Mandrake on uhke isend, mis näeb sama hea välja kui tundub. Lopsakas tekstuur ja väljendunud harjad pakuvad mõnusat, täitvat tunnet sügaval sisemuses, samal ajal kui rafineeritud kontuurid järgivad teie anaalikanali loomulikku kuju, mis tagab sihipärase stimulatsiooni. Fototropismi põhimõttel põhinev perversne taim venib ja pikeneb eesnäärme otsimiseks, et teid täielikult rahuldada.

     

    See uimastav skulptuur on hoolikalt käsitsi valmistatud ja on oma keeruliste ja ainulaadsete detailidega tõeline silmailu. Valmistatud parimast plaatina silikoonist, on see 100% kehakindel, loomulikult mittetoksiline, ftalaadivaba ja seda saab valada nii silikoon- kui ka veepõhiste libestitega.

     

    Sinnovator Mandrake Silicone Dildo on maagiline taime-loomade hübriid, mis paneb sind perverssesse meeletusse ja halvab sind kiimaga. Ja võid olla üsna kindel, et see ei ole müüt!

     

    Selle SINNOVATOR seksimänguasja jaoks soovitame meie MANCUNT libestit. See libestusaine ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt libestusainet ja sisestage veidi meie "Lube Shooter" abil oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO sprei. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist tuleks see põhjalikult puhastada meie VeryClean-sprei abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Mandraak on sarnane inimvormi ehk mandraakajuurega, millel on rahvauskumuste kohaselt maagilised jõud ja mis aitab tuua rikkust ja õnne
    • Maagiline looma ja taime ristand, millel on ahvatlev kuju ning lopsakas struktuur ja tekstuur, mis tunneb end sinu sees meeldivalt
    • Keeruliste ja ainulaadsete detailidega käsitsi valmistatud - vapustav skulptuur ja ilu, mida ei saa jätta tähelepanuta.
    • Saadaval 3 suuruses erineva sisestuse pikkuse ja läbimõõduga.
    • Käsitsi valatud parimast plaatina silikoonist - 100% kehakindel, mittetoksiline, ftalaadivaba. Palun määrige regulaarselt vee või silikoonipõhiste määrdeainetega.
    • Ümbermõõt: Small - pea: 9 cm, vars: 14,5 cm, Medium - pea: 11 cm, vars: 5 cm, Large - pea: 14,5 cm, vars 24,5 cm.
    • Sisestatav pikkus: Small: 16 cm, Medium: 20,5 cm, Large: 27 cm.
    • Pikkus: Small: 18,5 cm, Medium: 24 cm, Large: 31 cm.
    • Üldläbimõõt: Small - pea: 2,5 cm, vars: 5 cm, Medium - pea: 3 cm, vars: 6,5 cm, Large - pea: 4 cm, vars: 8,5 cm.
    • Kaal: Small: 0,24 kg, Medium: 0,66 kg, Large: 1,73 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Hindamine 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sinnovator Mandrake silikoon dildo

      Sinnovator Mandrake silikoon dildo

      Sinnovator Mandrake avastati pimedas piirkonnas ja otsib nüüd uut, perversset kohta, kus juurduda! Ta on kodus kõige pimedamates anaalsügavustes ja otsib üksildast kohta, kus ta saaks areneda pinna all! Kas ta elab tulevikus sügaval sinu sees?

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: