Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Anaal dildo Sinnovator Surge

Sõida anaalsete naudingute lainel Sinnovator Surge anaaldildoga! See on käsitsi valmistatud parimast silikoonist ja sellel on põnev disain, mis muudab selle ideaalseks sügavaks anaaltreeninguks.

Rohkem infot

2718/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Ratsuta anaalsete naudingute lainel Sinnovatoriga Surge Anaaldildoga! See on käsitsi valmistatud parimast silikoonist ja sellel on põnev disain, mis muudab selle ideaalseks sügavaks anaaltreeninguks.

     

    Need suured, ilusad pallid pakuvad täiesti uusi aistinguid sinu anaalsessioonide ajal! Kuulid paiskuvad üksteise järel nauditavalt sissepoole ja stimuleerivad tundlikke närvilõpmeid anaalikanalis. Lainekujuline võll tekitab laineid ja erutuse värinaid, kui see liigub sinu magusa punkti, eesnäärme suunas. Ka ohutuse eest on hoolitsetud, sest T-kujulise aluse tõttu on see naudingu tipphetkel kiiresti ja lihtsalt välja tõmmatav!

     

    Need hiiglaslikud anaalhelmed on disainitud uusima 3D-trükitehnoloogia abil ja valatud käsitsi kvaliteetsest plaatinast silikoonist. Nad näevad välja sama head, kui nad end tunnevad! Samuti on need 100% kehakindlad, mittetoksilised ja ftalaadivabad. Nad sobivad nii silikoon- kui ka veepõhiste libestitega.

     

    Soovitame selle SINNOVATOR seksimänguasja jaoks meie MANCUNT libestusainet. See libestusaine ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt libestusainet ja sisestage meie "Lube Shooter" abil veidi libestusainet oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO sprei. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist peaksite seda põhjalikult puhastama meie VeryClean spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Sõida naudingu lainel nende tohutute anaalhelmedega Sinnovatorilt!
    • Ideaalne sügavale anaalseks treenimiseks
    • T-kujuline alus kiireks ja lihtsaks eemaldamiseks.
    • Välja töötatud uusima 3D printimise tehnoloogia abil ja käsitsi vormitud kvaliteetsest plaatina silikoonist - 100% kehakindel, mittetoksiline ja ftalaadivaba.
    • Ümbermõõt: Pea: 15,5 cm, vars: 10 cm
    • Sisestatav pikkus: 22 cm
    • Pikkus: 25 cm
    • Üldläbimõõt: pea: 5 cm, vars: 3 cm
    • Kaal: 0,35 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Anaal dildo Sinnovator Surge

    Anaal dildo Sinnovator Surge

    Sõida anaalsete naudingute lainel Sinnovator Surge anaaldildoga! See on käsitsi valmistatud parimast silikoonist ja sellel on põnev disain, mis muudab selle ideaalseks sügavaks anaaltreeninguks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: