Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on meisterlikult kujundatud lontpidi dildo, mis nõuab imetlust. Unikaalne disain, sellel on stimuleerivad astmelised iminapad, kitsas ots, sooniline alumine külg ja tähelepanuväärsed sooned külgedel, mis kulgevad kogu võlli pikkuses.

Rohkem infot

169,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Teie sügavaimad anaalsügavused on need, kus see perversne kolon dildo tunneb end kõige kodusemalt, ja see jätab teid garanteeritult soovima rohkem!

     

    Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on meisterlikult vormitud tentaklid dildo, mis kerjab imetlust. Unikaalse disainiga, millel on stimuleerivad astmelised iminapad, kitsas ots, sooniline alumine külg ja tähelepanuväärsed sooned külgedel, mis kulgevad kogu võlli pikkuses. Koletisliku sissetõmmatava pikkusega 30 kuni 57 cm torkab see perversne olend läbi keha sisemuse, keereldes ja pööreldes uimastava, väga erilise rahulduse saamiseks. Lisaks avaldavad tõstetud lonksu iminapad täiuslikku survet tundlikele närvilõpmetele, mis tagab täiesti ainulaadse kogemuse. Kui lonks on sfinkteri ületanud, lubab see fantaasiarikas treeningdildo võrratut stimulatsiooni.

     

    Käsi valatud parimast plaatinast silikoonist, see fantastiline loomadildo on vaba toksiinidest ja ftalaatidest ning ühildub meie veepõhiste libestitega. Paindlik silikoon tundub imeliselt, kui see sisse libiseb, samas kui mugava kujuga ots muudab sisestamise lihtsaks. Kuna ümmargune alus tagab ka stabiilsuse, saate tendentsi järk-järgult sisestada ja avastada naudingu täiesti uusi mõõtmeid. Miks sa ei loe lihtsalt kokku, kui palju telgitaguseid sa saad anaalkanalisse sisestada?

     

    Selle SINNOVATOR seksimänguasja jaoks soovitame meie MANCUNT libestit. See libestusaine ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt määrdeainet ja sisestage veidi meie "Lube Shooter" abil oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO spreid. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist tuleks see põhjalikult puhastada meie VeryClean-sprei abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Monstrumne sügav treenimisdildo saadaval 3 suuruses - erineb sisestatava pikkusega.
    • Äärmiselt keerukalt disainitud, sealhulgas iminapad ja täiusliku kujuga ots.
    • Asjatundlikult vormitud ja käsitsi valatud plaatinast silikoonist
    • Ideaalne sügavateks anaalharjutusteks ja äärmuslikeks anaalmängudeks
    • 100% kehakindel, ftalaadivaba, mittetoksiline ja ühildub silikoon- ja veepõhiste libestitega
    • Ümbermõõt: Small: 8,5 cm - 19,5 cm, Medium: 12,7 cm - 26,67 cm, Large: 9 cm - 21 cm.
    • Sisestatav pikkus: Small: 30,5 cm, Medium: 40,64 cm, Large: 57,15 cm.
    • Pikkus: Small: 32,6 cm, Medium: 46,99 cm, Large: 60,42 cm,
    • Üldläbimõõt: Small: 2,7 cm - 6,2 cm, Medium: 5,08 cm - 8,89 cm, Large: 3,3 cm - 6,68 cm.
    • Kaal: Small: 0,36 kg, Medium: 1,9 kg, Large: 1, 1 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Viel Freude

    Ich würde mich als anal fortgeschritten bezeichnen und habe einen guten Vergleich zwischen vielen verschiedenen Dildos und Anal Plugs. Der Tentakel gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Butt Plugs und eines großen langen Dildos perfekt. Das Material ist angenehm weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich hervorragend einführen und die Noppen fühlen sich fantastisch im Inneren an. Der Saugnapf hält sehr gute auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Sinnovator Dagon Tentakel Animal Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die breiteste Stelle ist wirklich eine Herausforderung. Reinigung geht mit warmen Wasser dem hier empfohlenen Very Clean Spray super einfach.
    Ich werde mir noch weitere Dildos aus der Serie zulegen!

      Hindamine 

      Bought the large

      Nice and slim at the beginning so even if you're not a pro this is great to slowly build up the size.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Massive!

      Texture is amazing!
      Looks fantastic on a strapon harness

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on meisterlikult kujundatud lontpidi dildo, mis nõuab imetlust. Unikaalne disain, sellel on stimuleerivad astmelised iminapad, kitsas ots, sooniline alumine külg ja tähelepanuväärsed sooned külgedel, mis kulgevad kogu võlli pikkuses.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: