Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sinnovator Seksimänguasjad

Uudiskiri

Horse Penis Sinnovator Steed - animal dildo

See uhke hobuse dildo Sinnovatorilt ootab vaid seda, et teha sinust täkk? Kas oled valmis olema valmis olema valmis tamba? Kuid ole teadlik, et elu ei ole ponifarm, sest see suur hobuse peenis sobib ainult hästi treenitud tamadele.

Rohkem infot

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See uhke hobuse dildo Sinnovatorilt ootab vaid seda, et teha sinust täkk? Kas oled valmis olema valmis olema valmis tüürimees? Kuid ole teadlik, et elu ei ole ponifarm, sest see suur hobuse peenis sobib ainult hästi treenitud tamadele.

     

    Sinnovator hobuse dildo lubab sind metsikuks perverssuseks viia! Selle hobuse peenisega sõitmine ei pruugi tunduda päris nii kangelaslik kui mõned teised ratsaspordialad, kuid see nõuab palju oskusi ja ratsaspordialaseid andeid. See loomadildo on tõeline pilkupüüdja, millel on palju detaile ja märkimisväärne suurus. Sinnovator Steed Horse Dildo on saadaval kolmes suuruses, alates 18,5 cm kuni 27 cm ja võlli läbimõõduga vahemikus 4,5 cm kuni 7 cm. Seega on suurem suurus soovitatav ainult kogenud ratsanikele või anaalvenituse armastajatele. Käsitsi valmistatud Sinnovator Steed hobuse dildo avaldab muljet oma tähelepanu detailidele ja uimastavatele disainielementidele, mida leiad ainult tõelisel hobusel. Need ei tundu mitte ainult uskumatult realistlikud, vaid pakuvad ka võrratut intensiivsust, kui ratsutate orgasmi poole.

     

    Sinnovator hobuse dildoga on lihtne sõita ja sellel on suur, tugev alus stabiilsuse tagamiseks, mis tagab sulle vajaliku turvalisuse ratsutamisel. See on käsitsi valmistatud parimatest plaatinast silikoonist ja on täiesti paindlik, et see saaks optimaalse rahulduse saavutamiseks teie keha sisekontuuride järgi vormida. Silikoon animal dildo mitte ainult ei tunne end suurepäraselt, vaid on ka kehakindel, mittetoksiline, ftalaadivaba ja ühildub veepõhiste määrdeainetega, nii et see tagab teile täiusliku soorituse paljudes distsipliinides, igal ajal ja igal pool.

     

    Selle SINNOVATOR seksimänguasja jaoks soovitame meie MANCUNT libestit. See libestusaine ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT muudab SINNOVATOR seksimänguasjade kasutamise hingematvaks naudinguks. Kandke seksimänguasjale piisavalt libestusainet ja sisestage veidi meie "Lube Shooter" abil oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO spreid. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud SINNOVATOR seksimänguasjade fännidele. Enne SINNOVATOR seksimänguasja kasutamist tuleks see põhjalikult puhastada meie VeryClean-sprei abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Käsitsi valmistatud hobuse dildo keeruliste disainidetailidega.
    • saadaval 3 suurust.
    • Sellel muljetavaldaval loomadildol on palju realistlikke detaile, rahuldust pakkuvad nahavoldid, täiuslikult väljendatud uretra ava ja kõrgendatud veenid piki võlli, mida tunned sõidu ajal korralikult.
    • Sinnovatori hobuse peenis on käsitsi vormitud kvaliteetsest plaatina silikoonist, on kehale ohutu, mittetoksiline, ftalaadivaba ja ühildub veepõhiste libestitega.
    • Täiesti paindlik ja varustatud paksu, tugeva alusega stabiilse kinnituse jaoks.
    • Ümbermõõt: Small: pea: 13 cm, vars: 15 cm, Medium: pea: 15,24 cm, vars: 16,51 cm, Large: pea: 16,4 cm, vars: 19 cm.
    • Sisestatav pikkus: Small: 15,5 cm, Medium: 22,23 cm, Large: 25,4 cm.
    • Pikkus: Small: 18,5 cm, Medium: 24,13 cm, Large: 26,67 cm.
    • Üldläbimõõt: Small: 4,5 cm, Medium: 6,99 cm, Large: 7,11 cm.
    • Kaal: 0,26 kg / 0,56 kg / 0,62 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Get it if you want ...

    Super quality silicone, perfect firmness, not too floppy, not too firm, the perfect size. The 10 inch one isn't too large that it can't support itself, and it great all around.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    This is a great, fun ...

    Nice soft materiel with good attention to detail, the taboo nature of this product really got my wife going and she orgasmed within seconds, hope to go larger in the future ! This was great fun to use as a couple and we both got plenty of pleasure from it.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Tried this lovely cock last night for the first time.

    Tried this lovely cock last night for the first time. It's fantastic and will be a favourite in my collection. It's flexible yet firm and very comfortable to use. The flared head and textured shaft feel incredible and very lifelike. I rode him to full orgasm and if I didn't have to go to work I'd do it again this morning!!! :-) can't wait to try this out on my partner's harness.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Horse Penis Sinnovator Steed - animal dildo

    Horse Penis Sinnovator Steed - animal dildo

    See uhke hobuse dildo Sinnovatorilt ootab vaid seda, et teha sinust täkk? Kas oled valmis olema valmis olema valmis tamba? Kuid ole teadlik, et elu ei ole ponifarm, sest see suur hobuse peenis sobib ainult hästi treenitud tamadele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: