Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sugu slings ja armastus kiiged

Uudiskiri

King Size Love Swing

Meie kliendid on selle eriti mugava armastuskiigega väga rahul: see on King Size Love Swing by MEO, tõeline käsitöö meistriteos, avab uusi võimalusi anaal-, oraal- ja vaginaalseksiks Anal Depth Playanaalseks, oraalseks ja vaginaalseks.

Rohkem infot

3731/00

399,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie kliendid on selle eriti mugava armastuskiigega väga rahul: see on King Size Love Swing by MEO, tõeline käsitöö meistriteos, avab uusi võimalusi anaal-, oraal- ja vaginaalseksiks Anal Depth Playanaal-, oraal- ja vaginaalseks. See armastuskiik on tõeline universaal, mis mitte ainult ei võimalda erinevaid põnevaid ja mitmekülgseid asendeid, vaid avaldab muljet ka oma kerge, kuid äärmiselt tugeva ja vastupidava konstruktsiooniga.

    King Size armastuskiige kõige olulisemad omadused:

    • Terasest riputus: kvaliteetne, äärmiselt tugev terasripp tagab maksimaalse ohutuse ja vastupidavuse, nii et saate täielikult keskenduda seksile.
    • Vastupidavad nailonrihmad: Vastupidavad nailonrihmad pakuvad usaldusväärset tuge ja muudavad seksi ajal erinevate asendite vahetamise ja hoidmise lihtsaks.
    • Kindel, kuid mugav vahtpolster: Kvaliteetsest vahtplastist valmistatud madrats tagab mugavuse ja mugavuse ka kõige intensiivsemate tegevuste ajal.
    • Ergonoomiliselt kujundatud käepidemed: Ergonoomiliselt kujundatud käepidemed pakuvad täiendavat tuge ja võimaldavad erinevaid asendeid, et seksimise ajal veelgi rohkem naudingut saada.
    • Pehmed pahkluude mansetid ja jalahoidjad: Vooderdatud kinnitusmansetid pakuvad arvukaid võimalusi bondage-mänguks, samas kui jalahoidjad pakuvad täiendavat tuge ja mugavust.
    • Eriti suur, et oleks mugavam: Lai lamamispind pakub täiendavat turvalisust ja stabiilsust, nii et saate täielikult keskenduda oma erootilisele naudingule.
    • Kandevõime kuni 180 kg: See armastuskiik sobib peaaegu igaühele ja talub intensiivset seksi ilma probleemideta.


    King Size Love Swing by MEO põhineb täiesti uuel kontseptsioonil, mis avab terve hulga erootilisi võimalusi, sealhulgas oraal-, vaginaal- ja anaalseksi ning nn "anaalsügavusmängu".

    Oraalseks ja sügav kurk:

    Suuseksi ajal võimaldab armastuskiik mugav ja täiuslik asendi. Passiivne partner saab lõõgastuda ja lõõgastuda ning nautida sensuaalseid aistinguid, samal ajal kui aktiivne partner leiab maksimaalse naudingu saavutamiseks täiusliku kõrguse ja nurga. See asend võimaldab intensiivsemat ja sügavamat stimulatsiooni, mis intensiivistab suuseksi.

    Vaginaalseks:

    Vaginaalseksi puhul on King Size Love Swing pakub võimalust traditsioonilisi asendeid ümber mõtestada. Armastuskiige stabiilse toe abil saavad paarid uurida erinevaid nurki ja sügavusi, mis varem olid võimatud. Liikumisvabadus, mida King Size Love Swing võimaldab G-punkti sihipärast stimuleerimist ja intensiivistab mõlema partneri naudingut.

    Anaalseks:

    Anaalseks muutub love swingiga eriti erutavaks kogemuseks. King Size Love Swing pakub lõdvestunud, kuid optimaalset asendit, mis võimaldab õrna ja kontrollitud tungimist pärakusse. Ideaalne paaridele, kes soovivad kogeda anaalseksi aeglaselt ja õrnalt või väga intensiivselt. Võimalus reguleerida armastuskiige kõrgust ja nurka muudab anusesse tungimise lihtsamaks ning suurendab mugavust ja naudingut.

    Anaalsügavusmäng:

    Die King Size Love Swing sobib ideaalselt ka nn anaalseks sügavusmänguks suurte ja pikkade dildodega. Stabiilne ja turvaline tugi võimaldab partneril anusesse sügavamalt ja intensiivsemalt tungida, kui see tavaliste meetoditega võimalik oleks. See tähendab, et anaalset sügavusmängu saab harjutada ohutult, kontrollitult ja mugavalt, kusjuures King Size Love Swing pakub vajalikku tuge ja paindlikkust, et neid intensiivseid ja intiimseid hetki täielikult nautida.

    Elegantne ja funktsionaalne disain:

    Die King Size Love Swing ühendab endas funktsionaalsuse ja elegantsi. Vahumadratsi kate ei ole mitte ainult eriti kvaliteetne, vaid ka pestav, mis muudab puhastamise ja hoolduse lihtsamaks. Vastupidavuse ja mugavuse kombinatsioon muudab King Size Love Swing hädavajalikuks kõigile, kes soovivad seksi veelgi intensiivsemalt kogeda.

    koos King Size Love Swing alates MEO võimaldab teil uuesti määratleda kirglikkuse piirid ja kogeda unustamatuid hetki täis intiimsust ja seiklusi. Olgu see siis algaja või edasijõudnu King Size Love Swing pakub ülimat erootilist elamust kõigile.

    Rohkem üksikasju:

    • King Size Love Swing mEO-st
    • Raske terasest riputuskonks
    • Tugevad nailonist rihmad
    • Tugev, kuid mugav vahtpolster
    • Lihtsalt haaratav käepide
    • Pehmed pahkluude mansetid ja jalatoed
    • Lai, toetav lamamispind
    • Kandevõime kuni 180 kg.
    • Mõõtmed: Raam (ilma madratsita) 100 cm x 80 cm.
    • Materjal: nailon, polüpropüleen, polüester, PE, kummi, raud, teras

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Meie kliendid on selle eriti mugava armastuskiigega väga rahul: see on King Size Love Swing by MEO, tõeline käsitöö meistriteos, avab uusi võimalusi anaal-, oraal- ja vaginaalseksiks Anal Depth Playanaalseks, oraalseks ja vaginaalseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: