Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Electro butt plug 2.0 koos elektrostimulatsiooni, vibratsiooni ja kaugjuhtimisega

BDSM-karistusi on palju, kuid üks muljetavaldavamaid vahendeid on meie anaalpistik koos stimulatsioonivooluga. Ja mis kõige parem: elektrilist anaalpistikut saab juhtida kaugjuhtimispuldi abil. Tõeline imerelv erootiliste karistuste jaoks!

Rohkem infot

2457/00

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM-karistusi on palju, kuid üks muljetavaldavamaid vahendeid on meie anaalpistik koos stimulatsioonivooluga. Ja mis kõige parem: elektrilist anaalpistikut saab juhtida kaugjuhtimispuldi abil. Tõeline imerelv erootiliste karistuste jaoks!

     

    Väike, kompaktne ja alati kaasas, kui olete teel: hellitage või karistage oma partnerit reisil või ebatavalistes kohtades, nagu näiteks ostlemine, õhtusöök või jõusaal, meie Electro anal plug'iga.

     

    Electrosex Anal Plug by MEO ® on multitalent, kui tegemist on hellitamise ja karistamisega! Meie Electro Anal Plug ajab Sub erinevate programmidega naudingute või piinade tippu: alates õrnast massaažist kuni valusa elektrilise stimulatsioonini on kõik olemas. Ajage oma Sub hulluks, muutes mänguasja programmi seadeid ikka ja jälle! Raadio puldiga pole probleemi!

     

    Kvaliteetsest silikoonist valmistatud meie puldiga elektroseksi anaalpistikul on muljetavaldavad funktsioonid, mis tagavad, et pärakut mitte ainult ei venitata laiali, vaid ka stimuleeritakse intensiivselt vibratsiooniga või karistatakse valusalt stimulatsioonivooluga.

     

    Kuidas kasutada anaalipistikut koos Estim ja vibratsiooniga?

     

    Kasutamine on väga lihtne! Enne kasutamist surutakse anaalpistiku mõlemad otsad kokku. Niipea, kui Electro Anal Plug on täielikult sisestatud, sirutuvad mõlemad küljed laiali ja avardavad päraku rohkem kui kahekordseks. Muuseas, regulaarne treenimine Electro Anal Plugiga tagab ka selle, et tulemus (laialt avatud pärak) jääb püsivalt püsima. Nüüd saate juhtida vibratsiooni ja elektrilist stimulatsiooni kaugjuhtimispuldi abil.

     

    Mis on Electro Anal Plug'i eripära koos kaugjuhtimispuldiga?

     

    Meie Electro Anal Plugiga saab voolu ja vibratsiooni juhtida individuaalselt. See võimaldab teil kogeda erinevaid aistinguid aadressil Bottom. Need võivad ulatuda väikestest impulssidest nagu vibraatoril, elektriaia-taolisest pulseerimisest kuni elektrilöögi sarnase torkiva valuni. Meie anaalpistiku alus on disainitud nii, et see sobiks ideaalselt tuharate vahele ja ei libiseks välja.

     

    Millised on täpselt BDSM-karistused elektristimulatsiooniga?

     

    See karistusmeetod on muutunud tõeliseks klassikaks ja on BDSM-skeenes kindlalt juurdunud. Edu võti on kvaliteetsed e-stimulatsiooni seksimänguasjad, nagu meie Electro Anal Plug with Remote Control! Kahjutud, kuid väga intensiivsed elektriimpulsid suruvad närviradasid, aju ja kõiki keha rõõmukeskusi hingematva piirini.

     

    Kas Electro Anal Plug with Remote Control on kombineeritav teiste bondage'i tarvikutega?

     

    Jah, kindlasti. See muutub veelgi intensiivsemaks, kui Bottom kannatab kontrolli kaotuse all ja on seotud või fikseeritud. Saate Estim anal plug'i suurepäraselt kombineerida meie BDSM nahast käeraudade või pahkluu käeraudade ja voorusvööga. Loomulikult võite kasutada ka suukorvi ja/või silmaklappi.

     

    Millist libestusainet saan kasutada koos Electro anal plugiga ja kuidas seda puhastada?

     

    Electro Anal Plug'i sisestamiseks soovitame elektriliselt juhtivat libestusvahendit, nagu meie ESHOCK. ESHOCKi libestusaine parandab elektrijuhtivust. Meie EXTREMEO sprei lihtsustab anaalpistiku sisestamist kogenematuile kasutajatele. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid! Enne ja pärast kasutamist tuleb teha hügieeniline puhastus meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Millised on anaalelektrostimulatsiooni riskid?

     

    Kui kasutate MEO® ohutut elektriseksimänguasja korralikult, ei ole elektristimulatsiooniga seotud riske. Aga kas see ei kehti mitte kõigi seksimänguasjade kohta? Suhtlemine, usaldus ja kvaliteetsed seksimänguasjad: sellest ongi juttu. Kui järgite neid reegleid, ei saa midagi valesti minna. Te ei tohiks kunagi ise Estim seksimänguasjade tehnoloogiat näppida. See on ohtlik ja muudab need ebaturvaliseks. Ostke alati kvaliteetseid seksimänguasju, olenemata sellest, kas kasutate neid Estim, BDSM või muudeks erootilisteks naudinguteks.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Elektri anaalipistik Estim, vibratsioon ja kaugjuhtimispultiga
    • Estim ja vibratsioon eraldi juhitavad kaugjuhtimispuldiga
    • Materjal: silikoon, ABS
    • Kaugus kaugjuhtimispuldiga: umbes 15 meetrit
    • Pritsmekindel
    • Electro Anal Plug'i saab hõlpsasti laadida kaasasoleva USB-kaabli abil MAC-i või arvutiga.
    • Mõõdud: Pikkus 107 mm, jala laius 72 mm, 18 mm kuni 42 mm läbimõõt, kui anaalpistik on "suletud". Kui anaalpistik on "avatud", suureneb läbimõõt 67 mm-ni. Riba läbimõõt on 16 mm.
    • MEO ® on juhtiv Estim toodete tarnija. Siit BDSM veebipoest leiate kõik, mida vajate Estim seansi jaoks: Stimulatsiooniseadmed, anaalipistikud elektrostimulatsiooniks, Estim nibuklambrid, Estim anaalpallid ja palju muud.
    • Diskreetsus: Tooted tarnitakse märkamatus karbis, mis ei anna märku nende sisust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Dead/unresponsive

    Dont get me wrong if it still worked itd be an absolute mist have.
    Went to go charge it for the first time lights flashing so its charging wake up to check if it charged, nothing wouldn't turn on after that.
    A bit infuriating because my wife loves the evil thing.

      Hindamine 

      Sehr intensiv

      Verwöhnen und bestrafen im Wechsel. Das ist das was das Ding perfekt kann. Kann gar nicht genug davon bekommen.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Très sympa !

      Le Colis a mis du temps, mais il est bien arrivé ! avec le plug, la télécommande, une pile AAA, le câble USB de recharge et une notice minimale en anglais et japonais (ou chinois, ché pas)
      Agréable au touché le plug s'introduit assez facilement et reste bien en place. On peut le porter la journée ( marcher, s'assoir, etc. sans soucis)

      Vibration assez forte ( 8 modes dispo). L'electro (8 modes aussi) n'est pas violent, mais on sent bien les impulsions ( j'ai eu pire comme "châtiment". ^^ )

      Seul bémol : La télécommande doit être appareillée à chaque fois ! (Chiant car et ça marche quand ça veut ... )
      Procédure : Mettre le plug en route (appui sur le bouton On/Off 3s). Puis allumer la télécommande (appui On/Off 3s).
      Là le plug doit vibrer un coup pour dire que c'est relié à la télécommande (Enfin quand ils la trouve)

      Sinon on peut piloter directement le plug avec le bouton On/Off (y'en a qu'un de toute façon). Chaque appui change le mode de vibration et chaque double appuis celui de l'électro.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Was ein geiles doppeltes Gefühl im Anus und an der Prostata.

      YESSSSSS da spürt man doppelt was im Hintern. Zunächst die Vibration in verschiedenen Intensitäten und dann zusätzlich irre stark aber auch sehr angenehm führen die leichten bis kräftigen „Blitze“ zu einer Kontraktion des Anus, was die Wirkung immens steigert. Da macht es Spaß zu spüren, wie die Prostata wild wird und die sexuellen Triebe enorm angeregt werden.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Manque le câble USB et la notice indiquant comment recharger le

      Comme indiqué dans le titre, il manque le câbe USB et une notice expliquant comment recharger le plug. En plus l'électro est vraiment plus que faible, on ressent sur les doigts mais rien dans l'anus une fois inséré. Peut-être que si j'avais une notice je trouverais la prise usb sur le plug et la manière de le commander.

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Mon compagnon l'adore

      Mon compagnon l'adore ! Très facile d'utilisation, il semble mériter son classement (beaucoup recommandé) !

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Bedienungsanleitung fehlt

      So weit so gut, das Teil! Aber leider lag (zumindest bei mir) außer einer allgemeinen Anleitung zum Elektrosex keine produktspezifische Anleitung bei.
      Wie soll der Partner die Bestrafung oder Anregung steuern, wenn man sich schon im Eigenversuch schwer tut, die Systematik der Fernsteuerung zu erkennen?
      Daher von mir nur 3 Punkte!

      • 3 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Ganz okay

      Leider ist per Plug Klein , und der Strom sehr schwach aber sicher schön für Anfänger, die Fernbedienung ist leider sehr schlecht zu steuern

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Awesome

      Anal dilator used to open and relax the internal/external anal sphincter and rectum in preparation for anal sex. This toy takes it a step further by featuring shocking and vibration to stimulate the anal opening and prostate. Also comes with a remote control for even more fun going solo or with a partner.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Für den devoten Sub mit Analerfahrung

      Der Estim Plug mit Fernbedienung ist nicht unbedingt für Anfänger geeignet, da er etwas größer ist als ein normaler Buttplug. Aber wer schon ein bisschen mehr Analtoy-Erfahrung hat, wird damit seinen geilen Spass erleben. Wie immer bin ich absolut begeistert von der Idee und der Qualität! Danke liebe Jungs von MEO für das Erfinden solcher Spielsachen!

      • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Beeindruckend

      Der Elektro Anal Plug liegt gut in der Hand, fühlt sich durch das Silikon sehr toll an und vibriert mit Fernbedienung sehr stark. Die Stromschläge hab ich erstmal nur an der Hand probiert, aber da fühlt es sich schon ziemlich geil an. Werde das auf jeden Fall auch im Po probieren und denke das wird meinen Sub sehr beeindrucken.

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Electro butt plug 2.0 koos elektrostimulatsiooni, vibratsiooni ja kaugjuhtimisega

      Electro butt plug 2.0 koos elektrostimulatsiooni, vibratsiooni ja kaugjuhtimisega

      BDSM-karistusi on palju, kuid üks muljetavaldavamaid vahendeid on meie anaalpistik koos stimulatsioonivooluga. Ja mis kõige parem: elektrilist anaalpistikut saab juhtida kaugjuhtimispuldi abil. Tõeline imerelv erootiliste karistuste jaoks!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: