Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalvibraator

Uus Pakkumine
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalvibraator

Eile ulme, täna reaalsus! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on revolutsiooniline tagumispistik, mis kuulutab anaalstimulatsiooni uut ajastut. See uuenduslik tagumispistik ühendab 7 vibratsioonirežiimi võimsuse täiusliku disainiga, pakkudes 3 kiiruse seadistust ja pöörlevaid helmekesi pulseeriva ja rütmilise rimming-kogemuse jaoks.

Rohkem infot

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Eile ulme, täna reaalsus! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on revolutsiooniline tagumispistik, mis juhatab sisse uue anaalstimulatsiooni ajastu. See uuenduslik tagumispistik ühendab 7 intensiivse vibratsioonirežiimi võimsuse tõhusa ja veekindla disainiga, pakkudes 3 kiiruse seadistust ja pöörlevaid helmekesi pulseeriva ja rütmilise rimming-kogemuse saavutamiseks.

    Eile ulme, täna reaalsus!

    Kui me oleksime paar aastat tagasi öelnud, et biomehaanika ja tehisintellekt aitavad kaasa teie anaalmeelele, oleksite ilmselt arvanud, et see on midagi ulmefilmist. Kuid tehnoloogia ja materjaliteaduse kiire areng on muutnud sellised uuenduslikud ideed reaalsuseks. Tänapäeval suudavad täiustatud seksimänguasjad imiteerida biomehaanilise disaini abil inimese liikumise keerukust ja kasutada tehisintellekti, et reageerida kasutaja individuaalsetele eelistustele, et luua väga isikupärastatud seksuaalkogemus.

    rimming ja pöörlevate helmeste mõju:

    rimming, tuntud ka kui anilingus, on seksuaalse stimulatsiooni vorm, mille puhul stimuleeritakse anaalpiirkonda suu kaudu. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe imiteerib seda kogemust, kuna pistiku võlli on integreeritud mitu rida pöörlevaid helmekesi. Need pöörlevad helmed tekitavad rütmilise, pulseeriva tunde, mis simuleerib anaalseksi intensiivset naudingut rimming simuleerib intensiivset naudingut. Kolm kiirust, millega helmed liiguvad, pakuvad erinevaid aistinguid, alates õrnast kihelkonnast kuni intensiivsema ja sügavama stimulatsioonini, nagu seda teeks tõeline keel.

    Funktsioonid ja disain:

    Valige 7 uimastava vibratsioonifunktsiooni vahel ja kogege põnevat rimming-naudingut. Vibratsiooni ja pöörlevate helmeste kombinatsioon viib teid uute orgasmi tipphetkedeni ja laseb teil kogeda võimsaid anaalorgasme. Kauni kujuga tagumispistik, millel on tugev võll ja mugav alus, on spetsiaalselt välja töötatud väga intensiivsete hetkede jaoks. See tagab meeldiva sisestamise pärakusse, intensiivse stimulatsiooni ja lihtsa eemaldamise pärast kasutamist.

    Kasutajasõbralik ja lihtne kasutada:

    Kvaliteetset tagumispistikut saab kaasasoleva USB-laadimiskaabliga laadida vaid 3 tunniga, et nautida 45 minutit kiiret stimulatsiooni või 60 minutit pikaajalist, õrna rimming-naudingut. Kasutajasõbralikud nupud reguleerivad intensiivsust, samal ajal kui anaalpistik pakub soovitud rimming-stimulatsiooni. Integreeritud, tipptasemel mälukiip jätab meelde teie lemmikseadistused ja alustab järgmisel sisselülitamisel viimati kasutatud funktsiooniga.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei:

    Korralik puhastamine on tagumispistiku eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast kasutamist tuleb tagumispistik puhastada sooja vee ja maheda seebiga. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt seksimänguasjade jaoks välja töötatud ning tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia mitte ainult tagumisploki puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Vibreeriv tagumispistik
    • Omadused: ftalaadivaba, laetav, vibreeriv
    • Materjal: silikoon (pepupistik, nupud), ABS (kaunistus)
    • Mõõtmed: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Kaal: umbes 140 grammi
    • 7 funktsiooni intensiivse vibratsiooni, pulseerimise ja eskaleerimisega
    • 3 kiirust rütmiliselt pöörlevate helmeste jaoks
    • IPX7 veekindel
    • Kaasaegne mälukiip salvestab viimati kasutatud funktsiooni
    • Turvalukk - sisse- ja väljalülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kaasas
    • Täielikult laetud 3 tunniga
    • Tööaeg: 45 minutit suurel kiirusel, 60 minutit madalal kiirusel
    • Maksimaalne laadimisaeg: 180 minutit
    • Märkus: Silikooni sisaldavad määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nt Aquameo või Alphamale Aqua.
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tänu tehisintellekti kasutamisele suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviisid võimaldavad seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja keha reaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uut tüüpi seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Hindamine 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Kirjutage oma ülevaade

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalvibraator

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalvibraator

        Eile ulme, täna reaalsus! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on revolutsiooniline tagumispistik, mis kuulutab anaalstimulatsiooni uut ajastut. See uuenduslik tagumispistik ühendab 7 vibratsioonirežiimi võimsuse täiusliku disainiga, pakkudes 3 kiiruse seadistust ja pöörlevaid helmekesi pulseeriva ja rütmilise rimming-kogemuse jaoks.

        Kirjutage oma ülevaade

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: