Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulseeriv anaalpistik

Uus Pakkumine
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulseeriv anaalpistik

Biomehaanika ja tehisintellekt muudavad MEO Bionic™-i Dual Pulsating Probe erakordseks 24/7 anaalpistikuteks, mis erineb oluliselt tavapärastest anaalpistikutest. See keerukas seksimänguasja ühendab seitse intensiivset vibratsioonifunktsiooni elegantse, veekindla disainiga, pakkudes samal ajal pidevat, tugevat pulseerivat efekti.

Rohkem infot

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Biomehaanika ja tehisintellekt muudavad MEO Bionic™-i Dual Pulsating Probe erakordseks 24/7 anaalpistikuteks, mis erineb oluliselt tavapärastest anaalpistikutest. See keerukas seksimänguasja ühendab seitse intensiivset vibratsioonifunktsiooni elegantse, veekindla disainiga, pakkudes samas pidevat, tugevalt pulseerivat efekti.

    Otsid anaalis rahuldamise uut mõõdet?

    Meie pulseeriv tagumispistik on spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks loodud seksimänguasja, millel on ainulaadne omadus: võime pulseerida. Selle asemel, et lihtsalt vibreerida, nagu tavaliste anaalvibraatorite puhul, liigub pulseeriv tagumikupesa omamoodi tõukava ja koputava liikumisega. Need pulseerimised jäljendavad loomulikke kontraktsioone, mis võivad tekkida orgasmi või anaalpenetratsiooni ajal, ning pakuvad intensiivset, rütmilist tunnet, mis on väga erutav. MEO Bionic™-i eripära on see, et Dual Pulsating Probe on selle võime tekitada sügavat, tungivat stimulatsiooni, mis võib tunduda nagu tõeline anaalvahekorras. Pulseerimine võimaldab teil kogeda pidevat, kuid samas võimsat stimulatsiooni, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Täiuslik 24/7 tagumispistik: diskreetne, vaikne ja täiesti ohutu!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe ei ole mitte ainult keerukas seksimänguasja kodus, vaid pakub ka võimalust kasutada seda diskreetselt ja tagasihoidlikult igapäevaelus. Tänu praktiliselt hääletule toimimisele on see ideaalne 24/7 kasutamiseks ja jääb märkamatuks isegi igapäevase riietuse all. Pistiku anatoomiliselt täiuslik kuju tagab mugava ja turvalise kinnituse, ilma et peaks kartma selle anusest välja libisemist. See muudab selle ideaalseks pikemaajaliseks kandmiseks reisil olles. Turvalukk on selle tagumispistiku teine hästi läbimõeldud omadus. Vajutades ja hoides juhtnuppu 3 sekundit all, saab tagumispistikut sisse või välja lülitada, vältides selle kogemata sisse- või väljalülitamist kasutamise ajal. See funktsioon pakub täiendavat turvalisust ja kontrolli, nii et saate salajase naudingu nautimise ajal täielikult keskenduda oma igapäevastele tegevustele.

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe ühendab intensiivse stimulatsiooni naudingu diskreetsuse ja mugavusega, mida soovite igapäevaseks kasutamiseks. Tänu oma praktilisele käsitsemisele ja turvalisele sobivusele on see tagumispistik ideaalne valik kõigile, kes soovivad erootilist naudingut peenelt ja diskreetselt oma igapäevaellu integreerida.

    Eile ulme, täna reaalsus!

    Me elame põnevas ajas, kus piirid tehnoloogia ja seksuaalse rahuldamise vahel on hägustumas. Teatud seksimänguasjad, mida kunagi peeti tabuks, on nüüd tehnoloogilise innovatsiooni esirinnas ja pakuvad hulgaliselt võimalusi meie seksuaalelu rikastamiseks ja täiustamiseks. See, mis kunagi oli mõeldamatu, on nüüd käegakatsutav reaalsus, mis suurendab meie kõige intiimsemaid hetki täpsuse, intelligentsuse ja enneolematu intensiivsusega.

    Kasutajasõbralik ja lihtne kasutada:

    Otsustage oma naudingu intensiivsuse üle ja kogege põnevat meelte reisi seitsme võimsa vibratsioonirežiimi abil. Topeltpulseerimine pakub sügavat ja stimuleerivat kogemust, samas kui pistiku kontuurne alus ja kindel keha on usaldusväärsed ja mugavad ka kõige kirglikumatel hetkedel. Pistikut on mugav sisestada, see pakub tõhusat stimulatsiooni ning seda on tänu lamedale alusele lihtne ja õrnalt eemaldada.

    Kvaliteetset anaalvibraatorit saab laadida vaid kahe tunniga, et nautida 50 minutit intensiivset naudingut või 80 minutit õrnemat stimulatsiooni, kasutades kaasasolevat USB-laadimiskaablit. Intensiivsust saab reguleerida hõlpsasti kasutatavate nuppude ja MEO Bionic™ abil Dual Pulsating Probe pakub soovitud stimulatsiooni. Integreeritud, tipptasemel mälukiip jätab meelde teie lemmikseadistused ja alustab järgmisel sisselülitamisel viimati kasutatud funktsiooniga.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei:

    Korralik puhastamine on tagumispistiku eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast iga kasutamist tuleb tagumispistik puhastada sooja vee ja maheda seebiga. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt seksimänguasjade jaoks välja töötatud ning tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia tagumispistikut mitte ainult puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulseeriv tagumispistik
    • 7 intensiivset vibratsiooni, pulseerimist ja eskaleerimisfunktsiooni
    • Pidev, võimas kahekordne pulseerimine
    • Materjal: Kvaliteetne silikoon
    • Mõõtmed: 12 x 3,75 cm (anaalpistik) | 14,5 x 7,5 cm (kokku)
    • Veekindel vastavalt IPX7 standardile
    • Kaasaegne mälukiip jätab meelde viimati kasutatud funktsiooni
    • Turvalukustus teel olles - sisse- ja väljalülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kuulub tarnekomplekti
    • Täielikult laetud 2 tunniga
    • Töötab 50 minutit suurel kiirusel ja 80 minutit madalal kiirusel
    • Märkus: Silikooni sisaldavad määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nt Aquameo või Alphamale Aqua.
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tänu tehisintellekti kasutamisele suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviis võimaldab seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja kehareaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uut tüüpi seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Kirjutage oma ülevaade

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulseeriv anaalpistik

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulseeriv anaalpistik

      Biomehaanika ja tehisintellekt muudavad MEO Bionic™-i Dual Pulsating Probe erakordseks 24/7 anaalpistikuteks, mis erineb oluliselt tavapärastest anaalpistikutest. See keerukas seksimänguasja ühendab seitse intensiivset vibratsioonifunktsiooni elegantse, veekindla disainiga, pakkudes samal ajal pidevat, tugevat pulseerivat efekti.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: