Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

MEO Bionic™ Penetration Station - Peenise lüpsimismasin

Uus Pakkumine
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Peenise lüpsimismasin

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on täpselt see masturbeerija, mida kõik mehed on oodanud. See ühendab endas kõik omadused, mida ootate esmaklassiliselt masturbaatorilt, täiustatud bioonilise tehnoloogia, tehisintellekti ja kasutajasõbraliku disaini.

Rohkem infot

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on täpselt see masturbeerija, mida kõik mehed on oodanud. See ühendab endas kõik omadused, mida te ootate kõrgekvaliteediliselt masturbaatorilt, täiustatud bioonilise tehnoloogia, tehisintellekti ja kasutajasõbraliku disainiga. See masturbaator pakub uskumatult realistlikku ja intensiivset kogemust, mida täiendab tekstuurne sisemine varrukas ja seitse funktsiooni intensiivseks lüpsmiseks. Turbolaadimisnupp tagab ka võrratu rahulduse iga kord, kui peenis masturbaatorisse siseneb. Tuntud kui parim "peenise lüpsimismasin", pakub see masturbaator täpselt seda, mida ta lubab.

    Parim masturbaator meestele on see mobiilne peenise lüpsimismasin:

    Parimat masturbaatorit otsiv mees ootab seadet, mis pakub talle realistlikku ja intensiivset seksuaalkogemust. Ta tahab toodet, mille materjal ja tekstuur imiteerib inimliku puudutuse loomulikke aistinguid. Ideaalne stimulatsioon peaks olema nii varieeruv kui ka intensiivne, et rahuldada erinevaid eelistusi ja meeleolusid. Samuti rõhutab ta kasutajasõbralikkust ja lihtsat puhastamist. Teine oluline aspekt on seadme diskreetsus välimuse ja mürataseme osas. Kvaliteetsed materjalid ja tugev konstruktsioon tagavad vastupidavuse, samas kui uuenduslikud funktsioonid võivad kogemust veelgi rikastada. Lühidalt öeldes otsib ta sellist masturbaatorit nagu MEO Bionic™ Penetration Stationmis pakub talle hingematvat, mitmekülgset ja lihtsat naudingut.

    Absoluutselt realistlik nauding - ei mingeid kui, ja ega aga!

    Selleks, et pakkuda võimalikult realistlikku seksuaalkogemust, pakub MEO Bionic™ Penetration Station kasutatakse sisemuhvi materjalina TPE-d (termoplastiline elastomeer), mis on tuntud oma nahataoliste omaduste poolest. See materjal on seksimänguasjade tööstuses väga populaarne, sest see on pehme, kuid samas elastne ning selle tekstuur ja konsistents on väga sarnane inimnahale.

    Meie kasutatava TPE materjali realistlike omaduste kombinatsioon tehniliste ja elektrooniliste funktsioonide MEO Bionic™ Penetration Station annab kasutajale väga realistliku ja rahuldust pakkuva kogemuse, mis on palju parem kui traditsioonilise masturbeerimise manuaalsed tehnikad.

    Lihtne kasutada! Teid üllatab...

    Kasutajasõbralik juhtpaneel võimaldab hõlpsasti seadme funktsioone seadistada ning sisse ja välja lülitada. Tagaküljel olev turbonupp võimaldab reguleerida lüpsmise intensiivsust. Üliõhuke, ülipehme ja elutruu sisemine kate ei paku mitte ainult realistlikku tunnet, vaid seda saab ka eemaldada puhastamiseks või kasutada sõltumatult MEO Bionic™ Penetration Station kasutada iseseisvalt. Eemaldatav lukustatav kaas pakub turvalist ja puhast säilitamisvõimalust.

    Laadige MEO Bionic™ Thrusting Masturbator kaasasoleva USB-kaabli abil 3,5 tunniga ja nautige kuni 180 minutit. Täiustatud mälukiip seab seadme järgmisel kasutuskorral viimati kasutatud funktsioonile, samas kui reisilukk takistab juhuslikku sisselülitamist.

    Tänu realistliku stimulatsiooni, kohandatavate funktsioonide ja kasutajasõbraliku kasutamise kombinatsioonile on MEO Bionic™ masturbeerija, mida iga mees otsib Thrusting Masturbator on masturbaator, mida iga mees on oodanud.

    Kasutage MEO STROKE libestusainet - Ideaalne masturbeerimiseks ja edginguks:

    STROKE on spetsiaalselt välja töötatud libestus, mis viib masturbeerimise ja edgingu uuele tasemele edging uuele tasemele. Seda spetsiaalset libestusainet iseloomustab pikaajaline määrdeaine ja nahasõbralik koostis. See on ideaalne nii peenise pikaajaliseks lüpsmiseks kui ka edgingpraktika, mille käigus lähenetakse orgasmile, kuid lükatakse seda teadlikult edasi, et suurendada seksuaalset pinget ja naudingut. STROKE on siidiselt pehme konsistentsiga, mis intensiivistab aistinguid ja pakub intensiivsemat elamust.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei:

    Korralik puhastamine on masturbaatori eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast kasutamist tuleb muhvi puhastada sooja vee ja maheda seebiga. See eemaldab tõhusalt kehavedelikud ja määrdeainejäägid. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt välja töötatud selliste masturbaatorite jaoks nagu MEO Bionic™ Penetration Station ja tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia masturbaatorit mitte ainult puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Piimamasin peenise jaoks
    • 7 funktsiooni intensiivseks stimuleerimiseks
    • Turbo nupp tagaküljel tagab rõhust sõltuva tungimise
    • Juhtmeta, suletud disain
    • Realistlik sisemine muhv (masturbaatori muhv) on eemaldatav lihtsaks puhastamiseks
    • Eemaldatav kork turvaliseks ja puhtaks hoiustamiseks.
    • Kaasaegne mälukiip viimati kasutatud funktsiooni jätkamiseks
    • Turvalukk - sisselülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all (kohese väljalülitusega)
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kuulub tarnekomplekti
    • Täielikult laetud 3,5 tunniga
    • Töötab 120 minutit kõrgel ja 180 minutit madalal seadistusel
    • Mõõtmed: 30,5 x 9,5 cm (masturbaator) | 8,25 x 12,75 cm (masturbaatori ümbris)
    • Pritsmekindel
    • Materjal: ABS ja TPE
    • Märkus: Silikooni sisaldavad määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nt Aquameo või STROKE.
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tehisintellekti abil suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviisid võimaldavad seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja kehareaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uut tüüpi seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    MEO Bionic™ Penetration Station - Peenise lüpsimismasin

    MEO Bionic™ Penetration Station - Peenise lüpsimismasin

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on täpselt see masturbeerija, mida kõik mehed on oodanud. See ühendab endas kõik omadused, mida ootate esmaklassiliselt masturbaatorilt, täiustatud bioonilise tehnoloogia, tehisintellekti ja kasutajasõbraliku disaini.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: