Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

MEO Bionic™ penetratsioonijaam: Power Stroking Masturbator

Uus Pakkumine
  • MEO Bionic™ penetratsioonijaam: Power Stroking Masturbator

The MEO Bionic™ Penetration Stationtuntud ka kui meeste lüpsimismasin, on uuenduslik masturbaator, mis võimaldab teil kogeda masturbeerimise tulevikku juba täna. See täielikult autonoomne masturbaator töötati välja selleks, et pakkuda täiesti uut ja ainulaadset masturbeerimiskogemust, mis on modelleeritud tõelise suulise, anaalse või vaginaalse seksi järgi.

Rohkem infot

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The MEO Bionic™ Penetration Stationtuntud ka kui meeste lüpsimismasin, on uuenduslik masturbaator, millega saab täna kogeda masturbeerimise tulevikku. See täielikult autonoomne masturbaator töötati välja selleks, et pakkuda täiesti uut ja ainulaadset masturbeerimiskogemust, mis on modelleeritud tõelise suulise, anaalse või vaginaalse seksi järgi. Tihedalt struktureeritud sisemine varrukas (masturbaatori varrukas) ümbritseb peenist, samal ajal kui seitse intensiivset massaažifunktsiooni lüpsavad peenist.

    Tehisintellekt ja biomehaanika:

    Tehisintellekt ja biomehaanika on selle uue põlvkonna seksimänguasjade keskmes. Tehisintellekti integreerimine võimaldab masturbaatoril kohaneda kasutaja individuaalsete eelistuste ja reaktsioonidega, optimeerides seeläbi isiklikku kogemust. Biomehaanilised põhimõtted aitavad masturbaatoril realistlikult jäljendada inimese loomulikke liigutusi ja reaktsioone. MEO Bionic™-seeria ühendab need täiustatud tehnoloogiad, et tagada suur kohandatavus ning realistlik funktsioon ja kogemus.

    Just nagu sulle meeldib: suu, anaal või vaginaalselt!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station on meestele mõeldud masturbaator, mis imiteerib täiuslikult suulise, anaalse ja vaginaalse vahekorra tunnetusi. Mõiste "silitamine" viitab edasi-tagasi liikumistele, mida masturbaator teeb, et imiteerida tõelist seksi.

    Parimad materjalid ja tõeline tipptehnoloogia:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station kasutab mootoriga komponente, et luua realistlikud liigutused seadmes, millesse peenis sisestatakse. Liigutused võivad ulatuda lihtsatest üles-alla liikumistest kuni keerukamate liikumismustriteni, mis maksimeerivad stimulatsiooni ja võivad viia võimsate orgasmideni. Seade pakub erinevaid kiirusi ja mustreid, mida kasutaja saab seadistada vastavalt oma isiklikele eelistustele.

    Selleks, et pakkuda võimalikult realistlikku seksuaalkogemust, on seade MEO Bionic™ Penetration Station kasutatakse sisemuhvi materjalina TPE (termoplastiline elastomeer), mis on tuntud oma nahasarnaste omaduste poolest. See materjal on seksimänguasjade tööstuses väga populaarne, kuna see on pehme, kuid samas elastne ning selle tekstuur ja konsistents on väga sarnane inimnahale.

    Kasutatava TPE materjali realistlike omaduste ning masturbaatori tehniliste ja elektrooniliste funktsioonide kombinatsioon annab kasutajale väga realistliku ja rahuldust pakkuva kogemuse, mis on palju parem kui traditsioonilise masturbeerimise manuaalne tehnika.

    Kasutajasõbralik ja lihtne kasutada:

    Kasutajasõbralik juhtpaneel teeb funktsioonide reguleerimise ning masturbaatori sisse- ja väljalülitamise lihtsaks. Tihedalt istuvat, ülipehmet ja realistlikku sisemist muhvi (masturbaatori muhvi) saab puhastamiseks eemaldada. Masturbaatorit saab tänu eemaldatavale kaanele hõlpsasti ja hügieeniliselt hoiustada. Nautige üle 60 minuti masturbeerimisrõõmu ja laadige seade vaid 2 tunniga kaasasoleva USB-kaabli abil.

    Kasutage MEO STROKE libestusainet - Ideaalne masturbeerimiseks ja edginguks:

    STROKE on spetsiaalselt välja töötatud libestus, mis viib masturbeerimise jaedgingu uuele tasemele edging uuele tasemele. Seda spetsiaalset libestusainet iseloomustab pikaajaline määrdeaine ja nahasõbralik koostis. See on ideaalne pikemateks masturbeerimissessioonideks ja edgingpraktikaks, mille käigus lähenetakse kliimaksile, kuid lükatakse seda teadlikult edasi, et suurendada seksuaalset pinget ja naudingut. STROKE on siidiselt pehme konsistentsiga, mis intensiivistab aistinguid ja pakub intensiivsemat elamust. Koostis on välja töötatud, et hoolitseda naha eest, pakkudes samal ajal maksimaalset mugavust ja naudingut masturbeerimise ajal.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei:

    Korralik puhastamine on masturbaatori eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast kasutamist tuleb muhvi puhastada sooja vee ja maheda seebiga. See eemaldab tõhusalt kehavedelikud ja määrdeainejäägid. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt välja töötatud selliste masturbaatorite jaoks nagu MEO Bionic™ Penetration Station ja tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia masturbaatorit mitte ainult puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Omadused: ftalaadivaba, laetav, vibreeriv
    • Kaasaegne mälukiip salvestab viimati kasutatud funktsiooni
    • Turvalukk - sisselülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all (kohese väljalülitusega)
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kuulub tarnekomplekti
    • Materjal: ABS (korpus, vaateaken), TPE (sisemine kate), silikoon (nupud)
    • Mõõdud: Masturbator 23,5 cm x 9 cm, sisemine ümbris 13,25 cm x 9 cm, sisestatav pikkus: 12,75 cm
    • Maksimaalne tööaeg: 60 min.
    • Maksimaalne laadimisaeg: 120 minutit
    • Kiirused: 3
    • Funktsioonid: 7
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tänu tehisintellekti kasutamisele suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviisid võimaldavad seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja keha reaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uudseid seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Kirjutage oma ülevaade

      MEO Bionic™ penetratsioonijaam: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ penetratsioonijaam: Power Stroking Masturbator

      The MEO Bionic™ Penetration Stationtuntud ka kui meeste lüpsimismasin, on uuenduslik masturbaator, mis võimaldab teil kogeda masturbeerimise tulevikku juba täna. See täielikult autonoomne masturbaator töötati välja selleks, et pakkuda täiesti uut ja ainulaadset masturbeerimiskogemust, mis on modelleeritud tõelise suulise, anaalse või vaginaalse seksi järgi.

      Kirjutage oma ülevaade

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: