Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalvibraator

Uus Pakkumine

Meie kliendid on MEO Bionic™-i üle väga rõõmsad Pressure rimming Probe. Selles uuenduslikus anaalvibraatoris on ühendatud õige kogus tehisintellekti, lahe disain, hingemattev võimsus ja geniaalne funktsioon anuse absoluutselt uimastava stimuleerimise jaoks.

Rohkem infot

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie kliendid on MEO Bionic™-i üle väga rõõmsad Pressure rimming Probe. Selles innovatiivses anaalvibraatoris on ühendatud õige kogus tehisintellekti, lahe disain, hingemattev võimsus ja geniaalne funktsioon päraku absoluutselt uimastava stimuleerimise jaoks.

    See täiustatud anaalvibraator pakub mitte ainult üle seitsme intensiivse vibratsioonifunktsiooni, vaid ka ainulaadset Power Plus režiimi - mida tugevamalt seda nuppu vajutate, seda tugevamaks muutub vibratsioon.

    Kas olete juba pikka aega otsinud parimat tagumispistikut? Siin see on!

    Pepupistiku täiuslik kuju ning optimaalse suurusega kael ja alus on ülimalt olulised, et tagada ohutus, mugavus ja nauding kasutamise ajal. Hästi läbimõeldud disain nagu MEO Bionic™ puhul Pressure rimming Probe tagab, et tagumispistik istub mugavalt ja kindlalt, mis on oluline nii lühiajalise kui ka pikaajalise kasutamise puhul. Hea disain takistab, et tagumispistik ei libiseks kogemata liiga sügavale pärakusse või kukuks välja, mis on oluline ohutuse ja usalduse jaoks kasutamise ajal.

    See suurepärane omadus meeldib teile!

    MEO Bionic™-i silmapaistev omadus Pressure rimming Probe on aga vibratsioonimootori paigutamine tagumispistiku kaela, mis on erakordne uuendus. See ainulaadne paigutus tagab päraku äärmusliku, hingematva stimulatsiooni. Kuna mootor on paigutatud otse tagumikuploki kaela, edastatakse vibratsioon intensiivsemalt ja otse väga tundlikele piirkondadele päraku ümbruses. Selle tulemuseks on suurenenud ja kontsentreeritud stimulatsioon, mis intensiivistab oluliselt kogemust tagumikuplokiga ja aitab kaasa rahuldust pakkuvamale seksuaalkogemusele.

    Täiuslik 24/7 tagumikuplokk: diskreetne, vaikne ja täiesti ohutu!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe ei ole mitte ainult keerukas seksimänguasja kodus, vaid pakub ka võimalust kasutada seda diskreetselt ja tagasihoidlikult igapäevaelus. Tänu praktiliselt hääletule toimimisele on see ideaalne 24/7 kasutamiseks ja jääb märkamatuks isegi igapäevase riietuse all. Anatoomiliselt täiusliku kujuga tagumispistik tagab mugava ja turvalise istuvuse, ilma et peaks muretsema selle anusest välja libisemise pärast. See muudab selle ideaalseks pikemaajaliseks kandmiseks reisil olles. Turvalukk on selle tagumispistiku teine hästi läbimõeldud omadus. Vajutades ja hoides juhtnuppu 3 sekundit all, saab tagumispistikut sisse või välja lülitada, vältides selle kogemata sisse- või väljalülitamist kasutamise ajal. See funktsioon pakub täiendavat turvalisust ja kontrolli, nii et saate keskenduda oma igapäevastele tegevustele, nautides samal ajal salajast naudingut.

    Power Plus režiim: Selline stimulatsioon on tõeliselt hingemattev!

    MEO Bionic™ uuenduslik Power Plus režiim Pressure rimming Probe seab anaalstimulatsiooni valdkonnas uued standardid. See erifunktsioon, mida juhitakse tagumispistiku põhjas asuva nupu abil, võimaldab interaktiivset ja intuitiivset vibratsiooni intensiivsuse kontrollimist. Vajutades lihtsalt Power Plus nuppu pistiku põhjas, saab vibratsiooni intensiivsust otse juhtida - mida tugevamalt nuppu vajutatakse, seda intensiivsem on nauding. See kasutajasõbralik funktsioon pakub imelist ja kohandatavat kogemust, kus stimulatsiooni intensiivsust saab reguleerida täpselt soovitud viisil.

    Kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil saab MEO Bionic™-i laadida 90 minutiks vaid kahe tunniga Pressure rimming Probe saab laadida vaid kahe tunniga 90 minutiks intensiivseks anaalseks naudinguks. Integreeritud, tipptasemel mälukiip jätab meelde teie lemmikseadistused ja alustab järgmisel sisselülitamisel viimati kasutatud funktsiooniga.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei:

    Korralik puhastamine on tagumispistiku eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast iga kasutamist tuleb tagumispistik puhastada sooja vee ja maheda seebiga. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt seksimänguasjade jaoks välja töötatud ning tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia tagumispistikut mitte ainult puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funktsiooni intensiivse vibratsiooni, pulseerimise ja eskaleerimisega
    • Power Plus nupp - mida tugevamalt nuppu vajutatakse, seda intensiivsem on vibratsioon.
    • Materjal: kvaliteetne silikoon
    • Veekindel vastavalt standardile IPX7
    • Kaasaegne mälukiip, mis salvestab viimati kasutatud funktsiooni
    • Turvalukk - sisse- ja väljalülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kuulub tarnekomplekti
    • Täielikult laetud 2 tunniga
    • Töötab 90 minutit suurel kiirusel ja 120 minutit madalal kiirusel
    • Mõõtmed: 10,75 x 3,75 cm (anal pistik) | 14,5 x 6,25 cm (kokku)
    • Vibratsioonirežiimid: 7
    • Märkus: Silikooni sisaldavad määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nt Aquameo või Alphamale Aqua.
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tänu tehisintellekti kasutamisele suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviisid võimaldavad seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja keha reaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uut tüüpi seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Kirjutage oma ülevaade

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalvibraator

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalvibraator

      Meie kliendid on MEO Bionic™-i üle väga rõõmsad Pressure rimming Probe. Selles uuenduslikus anaalvibraatoris on ühendatud õige kogus tehisintellekti, lahe disain, hingemattev võimsus ja geniaalne funktsioon anuse absoluutselt uimastava stimuleerimise jaoks.

      Kirjutage oma ülevaade

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: