Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

MEO Bionic™ Penetratsioonijaam: Blowjob ja deep throat Masturbator

Uus Pakkumine

Kogege seksuaalse stimulatsiooni tulevikku koos MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloogilise sensatsiooniga, mis simuleerib ülimat blowjobi ja sügava kurgu tunnet tänu elutruule Bionic™-tehnoloogiale. See murranguline masturbeerija on biomehaanika meistriteos ja on loodud meeste nautimiseks hingematva, absoluutselt täiusliku blowjob

Rohkem infot

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege seksuaalse stimulatsiooni tulevikku koos MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloogilise sensatsiooniga, mis simuleerib ülimat blowjobi ja sügava kurgu tunnet tänu elutruule Bionic™-tehnoloogiale. See murranguline masturbaator on biomehaanika meistriteos ja see on välja töötatud selleks, et pakkuda meestele hingematvat, absoluutselt täiuslikku blowjob.

    Innovatiivne "Bionic" tehnoloogia, millel masturbaator põhineb, on arenenud tehniline innovatsioon MEO Bionic™ Penetration Station põhineb, on arenenud tehniline arendus, mille eesmärk on simuleerida inimese seksuaalkogemusi keeruliste tehniliste imitatsioonide abil. Masturbaatori ülimalt tihe, tekstuurne sisemine muhv ümbritseb peenist tihedalt ja hellitab seda tõelise blowjobi täpsusega, samal ajal kui neli suure intensiivsusega imiteerimisfunktsiooni imiteerivad sügava ja intensiivse deep throat tunde. Seitse sõltumatut vibratsioonirežiimi pakuvad mitmekesist ja dünaamilist stimulatsiooni.

    Intuitiivsed juhtimisseadmed muudavad funktsioonide seadistamise ja vajaduse korral seadme kiire sisse- ja väljalülitamise lihtsaks. Realistlikult kujundatud, ülipehme sisemine ümbris tagab autentse kogemuse ja seda saab puhastamiseks eemaldada. MEO Bionic™ Penetration Station on varustatud eemaldatava kaitsekattega, mis tagab hügieenilise hoiustamise.

    Laadimisaeg on vaid 2 tundi (kaasasoleva USB-kaabli kaudu) ja tööaeg üle 90 minuti madala imemis- ja vibratsiooniintensiivsuse juures, mistõttu MEO Bionic™ penetratsioonijaam on kaasaegse masturbeerimistehnoloogia meistriteos ja tagab kauakestva blowjob.

    Kasutage MEO STROKE libestusainet - Ideaalne masturbeerimiseks ja edginguks:

    STROKE MEO on spetsiaalselt välja töötatud libestus, mis viib masturbeerimise ja edgingu uuele tasemele edging uuele tasemele. Seda spetsiaalset libestusainet iseloomustab pikaajaline määrdeaine ja nahasõbralik koostis. See on ideaalne pikemateks masturbeerimissessioonideks ja edgingpraktikaks, mille käigus lähenetakse kliimaksile, kuid lükatakse seda teadlikult edasi, et suurendada seksuaalset pinget ja naudingut. STROKE on siidiselt pehme konsistentsiga, mis intensiivistab aistinguid ja pakub intensiivsemat elamust. Koostis on välja töötatud, et hoolitseda naha eest, pakkudes samal ajal maksimaalset mugavust ja naudingut masturbeerimise ajal.

    Lihtne puhastada! Soe vesi, mahe seep ja VERYCLEAN sprei on kõik, mida vajate:

    Korralik puhastamine on masturbaatori eluea ja hügieeni seisukohalt ülioluline. Pärast kasutamist tuleb muhvi puhastada sooja vee ja maheda seebiga. See eemaldab tõhusalt kehavedelikud ja määrdeainejäägid. Täiendavaks puhastamiseks ja desinfitseerimiseks soovitame VERYCLEAN sprei. See sprei on spetsiaalselt välja töötatud selliste masturbaatorite jaoks nagu MEO Bionic™ Penetration Station ja tagab põhjaliku ja õrna puhastamise. Regulaarne kasutamine VERYCLEAN ei hoia masturbaatorit mitte ainult puhtana, vaid ka optimaalses seisukorras.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Kõrgtehnoloogiline masturbaator
    • MEO Bionic™ penetratsioonijaam: täiuslik blowjob ja parim deep throat
    • Eriomadused: ftalaadivaba, laetav, vibreeriv
    • Toiteallikas: USB-laetavad patareid (kaasas)
    • Materjal: ABS (korpus, ekraan), TPE (sisemine kate), silikoon (nupud)
    • Mõõdud: 26,75 cm x 9,5 cm, sisemine ümbris: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Maksimaalne tööaeg: 90 minutit
    • Maksimaalne laadimisaeg: 120 minutit
    • Kiirused: 7
    • Funktsioonid: 7
    • Kasutage ainult veepõhiste libestusainetega, nagu Aquameo või STROKE.
    • Tehisintellekt ja biomehaanika: Tehisintellekt ja biomehaanika iseloomustavad seda uue põlvkonna seksimänguasju. Tehisintellekti (AI) ja biomehaaniliste põhimõtete integreerimine kujutab endast uuenduslikku edasiminekut kaasaegsete seksimänguasjade arendamisel. Tehisintellekti abil suudavad need seksimänguasjad õppida kasutaja individuaalseid eelistusi ja reaktsioone ning kohanduda vastavalt sellele, et optimeerida isiklikku kogemust. Biomehaanilise disaini lähenemisviisid võimaldavad seevastu disainida seksimänguasju nii, et need suudavad paremini simuleerida inimese loomulikke liigutusi ja kehareaktsioone. Nende tehnoloogiate kombinatsioon loob uudseid seksimänguasju, nagu MEO Bionic seeria, mis pakuvad suurt kohandatavust ja realistlikkust funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse osas.
    • Aquameo ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Kirjutage oma ülevaade

      MEO Bionic™ Penetratsioonijaam: Blowjob ja deep throat Masturbator

      MEO Bionic™ Penetratsioonijaam: Blowjob ja deep throat Masturbator

      Kogege seksuaalse stimulatsiooni tulevikku koos MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloogilise sensatsiooniga, mis simuleerib ülimat blowjobi ja sügava kurgu tunnet tänu elutruule Bionic™-tehnoloogiale. See murranguline masturbeerija on biomehaanika meistriteos ja on loodud meeste nautimiseks hingematva, absoluutselt täiusliku blowjob

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: