Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball Stretcher

Uudiskiri

Alpha Male Dual Cage Ring

Kogemused Alpha Male Dual Cage Ring põneva teekonna seksuaalsete kõrghetkede maailma! Laske end oma himust kaasa haarata ning nautige jõudu ja vastupidavust, mida see uuenduslik kombinatsioon riistrõngast ja Ball Stretcher pakub teile.

Rohkem infot

3382/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogemused Alpha Male Dual Cage Ring põneva teekonna seksuaalsete kõrghetkede maailma! Laske end oma himust kaasa haarata ja nautige jõudu ja vastupidavust, mida see uuenduslik kombinatsioon riistrõngast ja Ball Stretcher

    Mis teeb Alpha Male Dual Cage Ring nii eriliseks?

    The Alpha Male Dual Cage Ring ümbritseb peenist, võlli ja munandit tänu oma uuenduslikule kolmikrõnga disainile, mis loob ainulaadse kolmekordse stimulatsiooni. Nagu kindel, kuid õrn embus, hoiab see peenist ja kubeme tihedalt kinni, soodustades kõvemat, kauem kestvat erektsiooni ja hilinenud ejakulatsiooni. Iga liigutus on tunda intensiivsemalt, suurendades naudingut kuni ekstaatilise orgasmi saavutamiseni.

    Üksinda või koos partneriga, see riistarõngas viib teie naudingu uuele tasemele! Kvaliteetsest vedelast silikoonist valmistatud riistrõngas tundub Alpha Male Dual Cage Ring tundub eriti pehme ja nõtke. See kohandub ideaalselt teie kehaga, pakkudes samas vajalikku stabiilsust. Selle abil saate seksi ajal kauem vastu pidada ja nautida seda intensiivsemalt kui kunagi varem.

    Veekindel, kergesti puhastatav ja ftalaadivaba Alpha Male Dual Cage Ring on sinu ideaalne kaaslane erootilisteks seiklusteks. See on piisavalt väike, et seda kuhugi kaasa võtta, ja piisavalt vastupidav, et vastu pidada ka kõige intensiivsemale seksile.

    Andke endale teenitud nauding! Suurendage oma jõudlust, intensiivistage oma naudingut ja tehke iga hetk unustamatuks koos Alpha Male Dual Cage Rõngaga!

    Täiendavad üksikasjad:

    • Silikoonist riistarõngas
    • Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Liquid Silicone
    • Veniv, mugav, vastupidav ja õmblusteta töödeldud
    • Läbimõõt: 3,75 cm
    • Märkus: Palun ärge unustage kasutada ainult veepõhiseid libestusaineid, nagu Aquameo, et muuta kukerõnga kasutamine mugavamaks, ja võtke rõngas kindlasti maha, kui see muutub liiga pinguliseks või tunnete valu või ebamugavust.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ob schlaff oder steif sieht der Schwanz geil aus

    Ich habe sehr viele Cockringe ausprobiert. Das ist mein neuer Favorit! Warum? Der Schwanz sieht im schlaffen sowie im steifen Zustand einfach prachtvoll aus. Penis und Eier kommen super zur Geltung. Beim Anlegen braucht es etwas Fingerspitzengefühl, Geduld, Übung und wenn man etwas größere Eier hat auch ordentlich Kraft, um das Gemächt in Position zu bringen. Übrigens, das Model im Bild trägt den Ring nicht korrekt bzw. könnte eine Alternative sein, aber nicht ideal. Bitte an den anderen Bildern orientieren. Viel Spass

      Hindamine 

      Take it to the next level with the Alpha Male Dual Cage Ring!

      Its sleek tri-ring design wraps around your dick, shaft and balls for a triple thrill. Think of it as a tight, yet totally cool hug for your manhood. It's all about keeping you harder for longer and taking your orgasm to the next level. Every vibe, every touch - it's all amped up. Ready for an epic finish?

        Hindamine 

        Eccezionale!

        Materiale ben elastico, misure assolutamente adeguate (almeno per me, ma devo ammettere di essere andato alla cieca nell'acquisto), si indossa facilmente con del lubrificante giusto per non strappare peli o tirare la pelle sia a riposo che in erezione.

        La cosa straordinaria è il risultato già visivamente ben percepibile ma soprattutto per la partner nell'utilizzo... Crea dipendenza!

        Non avrei mai pensato!

        Consigliatissimo!

          Hindamine 

          Try it!!!!!

          First time trying it not sure if I'd be into to it but... It feels good and my girl LOVES playing with the family jewels now.

            Hindamine 

            Toller Preis super Qualität

            Toller Preis und super Qualität. Empfehlung

              Kirjutage oma ülevaade

              Alpha Male Dual Cage Ring

              Alpha Male Dual Cage Ring

              Kogemused Alpha Male Dual Cage Ring põneva teekonna seksuaalsete kõrghetkede maailma! Laske end oma himust kaasa haarata ning nautige jõudu ja vastupidavust, mida see uuenduslik kombinatsioon riistrõngast ja Ball Stretcher pakub teile.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: