Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Sextoys

Uudiskiri

Elektroseksivibraator Kassi käpp

Puhas adrenaliinilöök! See ekstreemne BDSM-seksimänguasja ühendab sensuaalsed vibratsioonid elektrilöökidega, et pakkuda laia valikut põnevaid aistinguid pehmest kuni kõvani. Kas soovid tunda rahustavat vibratsiooni või põnevat elektrilööki, Cat's Paw" elektriline šokivibraator pakub kõike, mida soovid.

Rohkem infot

3397/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Puhas adrenaliinilöök! See ekstreemne BDSM-seksimänguasja ühendab sensuaalsed vibratsioonid elektrilöökidega, et pakkuda laias valikus põnevaid aistinguid pehmest kõvani. Kas soovite tunda rahustavat vibratsiooni või põnevat elektrilööki, "Cat's Paw" elektroseksvibraator pakub teile kõike, mida soovite.

    BDSM-fännidele on "Cat's Paw" elektroseksvibraator absoluutne kohustuslik. Elektrilise stimulatsiooni ja vibratsiooni kombinatsiooniga võimaldab see seksimänguasju keerulist valu ja naudingu segu, mis tõstab piire ja viib teid naudingu uutesse mõõtmetesse.

    Peenise, munandite ja päraku elektristimulatsioon:

    Peenise, munandite ja päraku elektristimulatsioon pakub väga erilist kogemust ja avab täiesti uusi domineerimise, allutamise ja erootilise karistamise vorme. Elektrostimulatsiooni abil on võimalik tekitada mitmesuguseid aistinguid - alates hellitusest kuni karistuseni. See annab ruumi erinevateks stsenaariumideks, kus domineeriv isik kontrollib stimulatsiooni intensiivsust ja tugevust ning kontrollib seega alluva isiku erutust ja aistinguid.

    Õrnade ja kõvade stimulatsioonide vaheldumine teeb sellest seksimänguasjast täiusliku aksessuaari neile, kes armastavad ekstreemseid asju. Õrnade vibratsioonide ja tugevamate "elektrilöökide" vaheldumine annab intensiivse ja erutava dünaamika, mis võib viia võimsate orgasmideni. Õrnad vibratsioonid äratavad meeled, samal ajal kui elektrilöögid annavad adrenaliinilaksu. See on võrreldav magusa ja hapu toidu kogemusega - äärmuslikud kontrastid muudavad kogemuse intensiivsemaks ja põnevamaks.

    Kümne vibratsioonirežiimi ja viie elektrilise stimulatsiooni tasemega Cat's Paw elektroseksivibraator avaldab muljet mitmekesisusega, mis ulatub õrnast kihelkonnast intensiivse šokistimulatsioonini. Tänu kasutajasõbralikele juhtimisseadmetele saad igal ajal reguleerida naudingu intensiivsust ja kogeda alati täpselt soovitud stimulatsiooni.

    Kvaliteetsest, nahasõbralikust silikoonist ja vastupidavast ABS-st valmistatud elektroseksvibraator "Cat's Paw" pakub muljetavaldavat elamust. Tänu veekindlale konstruktsioonile on see ideaalne BDSM-seksimänguasja vannis või duši all kasutamiseks ning seda on pärast kasutamist lihtne puhastada meie VERYCLEAN spreiga. USB-laadimisfunktsioon tagab, et seksimänguasja on alati kasutusvalmis, kui soovite hellitada või karistada.


    Rohkem üksikasju:

     

    • Cat's Paw Electrosex Vibrator
    • Uuenduslik disain
    • 10 vibratsioonirežiimi
    • 5 elektrilise stimulatsiooni sagedust
    • Reguleeritav vibratsioon / mitmekordne kiirus
    • Laadimine USB kaudu
    • Veekindel
    • Materjal: Silikoon, ABS
    • Kasutamine: Vajutusnupp
    • Mõõdud: Laius 9,3 cm, kõrgus 4,7 cm, pikkus 25 cm, maksimaalne läbimõõt 9,3 cm
    • Kaal: 510 grammi
    • Nagu alati BDSM tegevuste puhul, on ohutus esmatähtis. Oluline on olla hästi informeeritud ja ette valmistatud enne elektritimulatsiooni kasutamist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Pour ceux qui aiment un peu d'extrême!

    Mon nouveau jouet préféré.
    Le mélange d'excitation et de douleur qu'il procure est tout simplement exquis.
    Une expérience totalement nouvelle et addictive.

      Hindamine 

      Absolut top of the top

      Perfekte Stimulation zwischen Schmerz, Lust, Geilheit. Sehr zu empfehlen

        Hindamine 

        Tellement séduisant!

        Le meilleur investissement que j'ai fait! La combinaison de la vibration et de l'électrostimulation est juste magique, elle emmène mes orgasmes à un autre niveau. Et ce piquant de douleur... Tellement séduisant!

          Hindamine 

          Incroyable!

          Ce vibromasseur avec électrostimulation est juste extraordinaire. Les sensations sont uniques et intensives, je n'ai jamais rien ressenti de tel. Le doux mélange de plaisir et de douleur... C'est addictif!

            Hindamine 

            geiles teil

            geil wenn man ein bischen auf schmerzen steht

              Hindamine 

              Begeisterung pur

              Ich bin absolut begeistert von diesem Produkt. Die Elektrostimulation bietet ein unvergleichliches Erlebnis und der Vibrator ist qualitativ sehr hochwertig. Ein Muss für alle die auf SM stehen!

                Hindamine 

                Sehr zu empfehlen.

                Spannende Momente, intensive Gefühle und einfachste Bedienung. Perfekt für Einsteiger und Kenner

                  Hindamine 

                  Ein absolutes Erlebnis!

                  Ein absolutes Erlebnis! Mit dem Elektrosex-Vibrator wurden meine Erwartungen mehr als übertroffen. Von sanfter Stimulation bis zu intensiven Impulsen, es bietet alles. Sehr empfehlenswert!

                    Hindamine 

                    New level of pleasure

                    The Cat's Paw changed the game for me. The electric pulses combined with the powerful vibrations brought me to a new level of pleasure. I found it easy to control and clean, plus its design and material felt premium.

                    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                    Hindamine 

                    Wow!

                    Wow! The estim vibrator didn't disappoint! It's sleek, powerful, and the electric stimulation adds a unique sensation that I hadn't experienced before. It's a 10/10 for me, a thrilling addition to my collection!

                    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                    Hindamine 

                    Must-have

                    Questo vibratore Cat Paw mi ha stupito! I diversi livelli di stimolazione mi hanno portato a nuove vette di piacere. L'uso è intuitivo e facile, un vero must-have per gli amanti del piacere intenso!

                      Hindamine 

                      Consigliatissimo

                      Il Cat's Paw è una scoperta incredibile! La stimolazione elettrica mi ha dato sensazioni che non ho mai provato prima. È diventato il mio giocattolo preferito in poco tempo.

                        Kirjutage oma ülevaade

                        Elektroseksivibraator Kassi käpp

                        Elektroseksivibraator Kassi käpp

                        Puhas adrenaliinilöök! See ekstreemne BDSM-seksimänguasja ühendab sensuaalsed vibratsioonid elektrilöökidega, et pakkuda laia valikut põnevaid aistinguid pehmest kuni kõvani. Kas soovid tunda rahustavat vibratsiooni või põnevat elektrilööki, Cat's Paw" elektriline šokivibraator pakub kõike, mida soovid.

                        Kirjutage oma ülevaade

                        Ka teised kliendid ostsid:

                        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: