Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Täielik komplekt

Elektroseks kõrgeimal tasemel! The Violet Wand on valmistatud klaasist ja seda kasutatakse BDSM-is, et manustada kõrgsageduslikke vahelduvvoolusid väga kõrge pinge ja madala voolutugevusega, hoides seadet keha lähedal. Dr. Sado komplekt seksuaalse elektrostimulatsiooni jaoks sisaldab kõike, mida vajate, et kohe alustada ja uurida elektroseksi imelist maailma!

Rohkem infot

3328/00

349,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Elektroseks kõrgeimal tasemel! Violet Wand on valmistatud klaasist ja seda kasutatakse BDSM-is, et manustada kõrgsageduslikke vahelduvvoolusid väga kõrge pinge ja madala voolutugevusega, hoides seadet keha lähedal. Dr. Sado komplekt seksuaalse elektrostimulatsiooni jaoks sisaldab kõike, mida vajate, et kohe alustada ja uurida elektroseksi imelist maailma!

    See seksuaalse elektrostimulatsiooni maagiline pulk, nn Violet Wand, saadab tuhandeid väikseid välgatusi helendavast klaasist kinnitusest retsipiendi nahale. Sõltuvalt sellest, kui tugevaks Violet Wand on seatud ja millist lisatarvikut kasutatakse, tundub iga üksik välk nagu õrnalt kihisev tunne või vastik nõelatorkamine. See võimaldab kogeda stimulatsiooni õrnast kuni valusani, kombineerituna muljetavaldavate ja võib-olla isegi hirmutavate visuaalsete efektidega.

    Violet Wands on BDSM-kogukonnas tuntud seksuaalse elektrostimulatsiooni jaoks alates 1990ndatest aastatest. Violet Wand genereerib kergeid elektrilööke, kui seda hoitakse keha lähedal ja pakub hingematvaid aistinguid, kui see puutub kehaga kokku. Mõju on siiski tuntav ainult siis, kui elektroodi ja keha vahel on väike vahemaa. Violet Wand muudab tavalise elektrivoolu kahjutuks madala voolutugevusega vooluks!

    Tähtsündmused:

    • Lai kasutusala: See komplekt sisaldab mitmesuguseid tarvikuid, sealhulgas muidugi Violet Wand ja kaablit ennast, 5 erinevat klauselektroodi, a floggerbodylight Adapter Pad ja kaks BDSM-kogukonnas eriti populaarset juhtivat stimulatsiooniseadet: nn Wartenbergi ratas ja Double Pinwheel.
    • Elektrifitseeri oma BDSM-seansse: kogu selle valikuvõimaluste mitmekesisuse abil leiad täpselt selle, millest oled alati unistanud, alates pehmest kuni kõvani!
    • Pulseeriv violetne valgus: mängige pimedas ja nautige klaasist elektroodide neoonargooni poolt tekitatud muljetavaldavaid ja võib-olla isegi hirmutavaid violetse valguse välgatusi!


    Elektrifitseeri kõiki oma meeli ja vii oma järgmine elektroseksi seiklus täiesti uuele tasemele selle Violet Wand abil! See põhjalik komplekt Dr Sado'lt sisaldab kõike, mida vajate, et katsetada seda tüüpi täiustatud seksuaalse elektristimulatsiooniga - olgu te siis algaja või kogenud elektroseksiproff!

    Erinevalt paljudest teistest elektrostimulatsioonitoodetest, mis nõuavad kaabliga stimuleerimisvoolu seadet, vajab see Dr Sado komplekt ainult elektroodivarda (nn Violet Wand) ennast, kuna seda saab kasutada koos paljude lisadega! Nautige erinevaid erootilisi aistinguid, mida iga üksiku lisaseadme abil saate nautida. Teine eelis on see, et kõiki klauselektroode saab kasutada nii vöökohast allpool kui ka kohal (kui see ei ole meditsiinilistel põhjustel võimalik). Iga klaasist kinnitus juhib madala voolutugevusega kõrgepinge sagedust nii, et nad muundavad ohutult tavalist majapidamisvoolu. Klaasi sisse suletud argoongaas muutub lillaks, nii et seda on pimedas näha ja see krigiseb, kui see puutub nahaga kokku!

    Seda imelist Violet Wand saab ühendada vooluallikaga ja sellega on kaasas 5 ühilduvat elektroodide kinnitust: nn, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube ja Tongue Tube. Muutke oma sõrmed elektrijuhtideks koos Bodylight Wand Adapter padiga ja elektrifitseerige oma partnerit iga puudutusega! Või võimendage oma piitsalööke Extreme Twilight Floggeriga! Elektrit juhtivad piitsarihmad võimaldavad teie partneril näha iga sädet ja tunda iga lööki intensiivsemalt kui kunagi varem. Nautige kahte sensatsioonilist vahendit, Wartenbergi ratast ja kahesõrmelist pinwheel'i, mida saab kasutada eraldi, et erutada või ületada meeled, või muutuge ise aktiivseks elektrijuhiks, kui kasutate Bodylight Wand Adapter pad'i.

    Violet Wand Dr. Sado komplekt sisaldab järgmisi komponente:

    • Violet Wand: Dr Sado disain ei ole mitte ainult kerge ja kompaktne, vaid sellel on ka reguleeritav võimsuse regulaator, mis võimaldab teil reguleerida intensiivsust väga madalast väga intensiivseks. See muudab meie Violet Wand heaks valikuks kõigile, kes soovivad nautida laia valikut BDSM võimalusi.
    • Bodylight Wand Adapter: See adapter muudab teie keha praktiliselt generaatoriks! Lihtsalt ühendage adapter Violet Wand ja asetage padjake oma kehale, pannes selle oma vöö alla, rinnahoidjasse või aluspesu sisse. Iga kord, kui teie nahk puudutab teie partneri nahka, tekitate erootilise elektristimulatsioonikaare, mida te mõlemad tunnete!
    • The Extreme Twilight Flogger: Iga kord, kui flogger puutub nahaga kokku, saadab see teie partnerile elektrilöögi. Habras klaasist tarvikud purunevad kergesti ja neid on raske transportida, kuid seda flogger saab hõlpsasti reisikotti pakkida, ilma et see teel kahjustada saaks! Kasutatud materjal juhib elektrit suurepäraselt, nii et iga üksiku piitsarihma juures on elektriga laetud. Teie partner tunneb peksusessiooni ajal hulgaliselt elektrilööke.
    • Wartenbergi ratas: Seda kasutati algselt närvide reaktsiooni testimiseks. See äsja tõlgendatud vahend suurendab tundlikkust BDSM-i ajal ja äratab kõik erootilised meeled! 20 pisikest nõela, mis veerevad üle naha, panevad ta naudingutest karjuma ja ekstaasis vingerdama. Isegi kui see aksessuaar näeb vastik välja, ei tekita see mingeid vigastusi, kui te ei avalda Wartenbergi rattale tahtlikult suurt survet. Kandke Bodylight Wand Adapter pad ja lisage oma sessioonile veel üks sadomasohhistliku põnevuse mõõde!
    • Double Finger Pinwheel: See kaasaskantav rõngas koosneb kahest Wartenbergi rattast. Jookske selle stimuleeriva seadmega üle oma partneri naha ja ärritage tema meeli väikeste naudingupistetega!
    • Mushroom Toru: Libistage õrnalt seenelektroodiga üle oma partneri naha, et saavutada eriti intensiivne stimulatsioon. Lai, ümmargune ots pakub õrna, kihisevat tunnet.
    • Kamm-toru: Algselt kasutati seda kammitaolist tarvikut peanaha stimuleerimiseks, kuid seda saab kasutada ka kehal, et levitada voolu ühtlaselt, et hellitada ja stimuleerida oma partnerit.
    • Keeletoru: Kooniline elektroodipall lõpus näeb välja nagu keel või madu pea ja sobib suurepäraselt pragudele või kõverate või nurkadega kohtadesse jõudmiseks.
    • Kuulipilduja toru: See kumer elektrooditoru, mille otsas on kuulike ots, suunab stimulatsiooni väikesesse, konkreetsesse kohta, et tekitada kontsentreeritud säde, mis tundub nagu kuum, terav pistmine.
    • Rake-toru: See elektrood jaotab voolu ühtlaselt suuremale alale ja seda saab kasutada hellitamiseks ja karistamiseks.


    Täiendavad üksikasjad:

    • Violet Wand "Twilight" Dr. Sadolt, 10-osaline komplekt
    • Lilla varraselektrood
    • Värv: must, metall
    • Pinge: USA 110v toitekaabel, väljundvõimsus 10W, min/max 110V/220V, 50-60HZ, väljundvool min/max 2.5w,0.4A/5w,0.5A
    • Hooldus ja puhastamine: Järgige kõiki juhiseid ja ohutusabinõusid. Kasutage puhastamiseks isopropüülalkoholi (75% või rohkem). Laske alkoholil enne kasutamist täielikult kuivada ja aurustuda. Olge klauselektroodide sisestamisel ja eemaldamisel ettevaatlik; kui varras koos sisestatud elektroodidega kukub, võib klaas puruneda ja jääda varraste vahele.
    • TURVALISUS: Violet Wands'i kasutamine südamestimulaatorite, insuliinipumpade või muude elektriliste implantaatide kandjatel võib olla väga ohtlik. Inimesed, kellel on mis tahes südamehäired või närvikahjustus, ei tohiks mingil juhul kasutada Violet Wand. BDSM-kontseptsiooni "Safe, Sane, Consensual" kontekstis on kirjanduses üldiselt tagasi lükatud kasutamine üle kaela. Keha sees kasutamisel on märkimisväärne oht, et kasutatav klaassond puruneb.
    • Materjalid: ABS plastik, klaas, silikoon, metall, kummi, niklivaba alumiinium, roostevaba teras.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Täielik komplekt

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Täielik komplekt

    Elektroseks kõrgeimal tasemel! The Violet Wand on valmistatud klaasist ja seda kasutatakse BDSM-is, et manustada kõrgsageduslikke vahelduvvoolusid väga kõrge pinge ja madala voolutugevusega, hoides seadet keha lähedal. Dr. Sado komplekt seksuaalse elektrostimulatsiooni jaoks sisaldab kõike, mida vajate, et kohe alustada ja uurida elektroseksi imelist maailma!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: