Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Master & Slave - Bondage komplekt

Kogege, kui erootiline võib olla täielikult oma partneri armu all! Meie bondage-komplekt koosneb käeraudadest, pahkluude käeraudadest, BDSM-kaelarihmast ja juhtnöörist. Meie bondage komplekt on mõeldud neile, kes soovivad täielikku BDSM varustust bondage sessiooniks suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega.

Rohkem infot

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege, kui erootiline võib olla täielikult oma partneri armu all! Meie bondage-komplekt koosneb käeraudadest, pahkluude käeraudadest, BDSM-kaelarihmast ja juhtnöörist. Meie bondage komplekt on mõeldud neile, kes soovivad täielikku BDSM varustust bondage sessiooniks suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega.

     

    Kvaliteetne bondage komplekt on valmistatud vegan PU nahast. Igal ohjeldusel on roostevabast terasest valmistatud kindlalt kinnitatud rõngas. Tänu sellele on ohjeldusrihmad ideaalsed tugevate kinnituste jaoks, näiteks koos laialipeetava kangi või bondage-köiega. Meeldivalt pehmest PU-nahast polsterdus pakub täiendavat mugavust ja hoolikalt ümardatud servad hoiavad ära survepunktid.

     

    Tänu soliidsele töötlusele ja heale materjalikvaliteedile on bondage-komplekt vastupidav ja äärmiselt vastupidav. Bondage-piirdeid saab reguleerida luku abil erinevatele suurustele S - XL.

     

    Mis on eriline bondage sidemete komplektis?

     

    Toodete valikul pidasime selgelt silmas kõvemat käiku ja oleme kokku pannud komplekti, mis on spetsiaalselt mõeldud kogenud BDSM-i harrastajate vajadustele. Samas sobib meie komplekt suurepäraselt ka paaridele, kes soovivad esimest korda sukelduda bondage'i maailma, kuid kellel ei ole selles valdkonnas veel palju kogemusi. Oodake 4 valitud bondage aksessuaari, mis tutvustavad teile põnevat domineerimise ja alistumise mängu - igaüks eraldi või mis tahes kombinatsioonis. Kõik aksessuaarid sobivad võrdselt nii naistele kui ka meestele. Vajadusel saate igal ajal vahetada domineeriva ja alistuva rolli vahel.

     

    Kuidas kasutada MEO® bondage-komplekti?

     

    Tugevalt valmistatud kinnitusrihmad tagavad kindla hoidmise sidumise ajal ja ilus, rikkalik värvus sügavmustas värvitoonis teeb kinnitusrihmad ka visuaalselt nauditavaks. Tänu kaasasolevale karabiinile saate kohe alustada: Pange BDSM-kaelarihm peale ja tundke pinget kaela ümber, mis teravdab teie meeli, nii et tajute puudutusi palju intensiivsemalt ja suurendate seega oma naudingut. Seejärel sirutage oma käed oma partnerile, et ta saaks reguleeritavate käeraudade abil teie käed blokeerida, nii et teie liikumine oleks piiratud. Nüüd tunnetage tihedalt istuvaid pahkluude mansette, mis pakuvad teile täieliku alistumise tunnet. Põlvitage maha ja laske oma partneril kinnitada juhtnöörid tihedalt istuva kaelarihma külge..... Mängud võivad alata. Lase oma kujutlusvõimel vabalt käia! Teie partner naudib täielikult pühendunud erutust, mida pakub bondage.

     

    Kuidas puhastada bondage'i komplekti?

     

    Bondage komplekti saab hõlpsasti puhastada vee ja pehme seebiga. Kui otsite desinfitseerimisvahendit, siis soovitame meie sprei VERYCLEAN.

     

    Kuidas ma saan õppida bondage'i? Millele pean ma bondage'i algajaina tähelepanu pöörama?

     

    Kui olete huvitatud bondage'ist, on MEO teie jaoks õige koht. Meie bondage toodete valik pakub teile lugematuid võimalusi. Kui soovite õppida bondage'i, peaksite kõigepealt meie bondage'i poes www.meo.de end kurssi viima selle mänguliigi erinevate liikidega. Sõltuvalt sellest, milline bondage'i valdkond teid huvitab ja milliseid bondage'i mänge eelistate ja soovite õppida, on mõistlik laiendada oma teadmisi mitte ainult teoreetiliselt raamatutest. Saate proovida esimesi samme meie nahast käeraudade ja spandex-maskiga või silmade sidumisega koos oma partneriga.

     

    Mis on erinevus bondage'i ja BDSM-i vahel?

     

    Mõlemad võivad pakkuda suurt naudingut! Erootiline bondage on BDSM-i üks liik, kus üks partner on teise poolt seotud. Põhimõtteliselt tähendab bondage võimu, domineerimist ja allumist, kontrolli ja sõltuvust. Kõiki BDSM-koolitusi ühendab see, et kesksel kohal on võimu aspekt. Alati on olemas aktiivne ehk domineeriv partner ja passiivne ehk alluv partner. Bondage'is saab see võimu tasakaalustamatus selgelt nähtavaks, kui üks partner on seotud või tema liikumis- ja tegevusvabadus on piiratud.

     

    Milline bondage sobib algajatele?

     

    Algaja peaksite bondage-seksi teemale lähenema aeglaselt. See algab bondage'i piirangute valikust. MEOs on meil bondage-piirdeid paljudes stiilides; piirangud algajatele ja piirangud professionaalidele - sellistes materjalides nagu nahk, PU-nahk, teras ja palju muud. Algaja peaksite tähelepanu pöörama bondage-piirete lihtsatele kinnitustele. Käeraudade kinnitused peaksid olema kergesti suletavad ja ka uuesti avatavad ning kinnitusrihmad peaksid olema kergesti kasutatavad. Liiga paljude lukkude, klambrite ja lukustustega ahelad või peavaljad võivad kiiresti muutuda masendavaks, kui te ei ole nendega päriselt tuttav. Kui tegemist on algaja bondage'iga, kehtib sama reegel: vähem on sageli rohkem.

     

    Kuidas öelda oma partnerile, et tahan proovida bondage'i?

     

    Vaatamata kogu avatusele, millega tänapäeval bondage'i ja BDSMi teemasid käsitletakse, on enda seksuaalsetest fantaasiatest või vajadustest rääkimine ikka veel midagi, mida enamik mehi ja naisi peab äärmiselt raskeks. See kehtib eriti siis, kui tegemist on nende endi bondage- või BDSM-fantaasiatega. Kuid ka siin kehtib moto: üksteisega rääkimine on esimene algus! Rääkige üksteisega; rääkige oma partneriga sellest, mida te tahaksite seksi ajal proovida! Isegi kui see võib olla teile raske, peaksite rääkima konkreetselt sellest, mida te tahaksite proovida ja mis teid köidab bondage'is, näiteks kontrolli kaotamine! Kas soovid olla seotud või siduda oma partnerit, kas soovid, et sind karistataks, kas soovid kombineerida valu ja naudingut ....

     

    Lisateave: Rohkem üksikasju:

     

    • Laialdane bondage komplekt, mis koosneb paarist käeraudadest, paarist pahkluude käeraudadest, BDSM kraest, samuti juhtnöörist
    • Täielik bondage komplekt suure hinnaeelisega võrreldes üksikute esemetega!
    • Pehmest materjalist valmistatud reguleeritavad käsi- ja pahkluu käeraudad pakuvad eriti suurt kandmismugavust ja võrgutavad juba optiliselt oma disainiga.
    • Põlvepidemete pikkus on umbes 27,5 cm
    • Käevõrud u. 22,5 cm pikkused
    • BDSM kaelarihmad ca. 44,5 cm pikkused
    • Juhtnöörid u. 79 cm pikkused

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Master & Slave - Bondage komplekt

    Master & Slave - Bondage komplekt

    Kogege, kui erootiline võib olla täielikult oma partneri armu all! Meie bondage-komplekt koosneb käeraudadest, pahkluude käeraudadest, BDSM-kaelarihmast ja juhtnöörist. Meie bondage komplekt on mõeldud neile, kes soovivad täielikku BDSM varustust bondage sessiooniks suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: