Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsad ja flogger

Uudiskiri

BDSM-flogija "CrimsonCaress" - Valu ja naudingu vahel.

BDSM piitsutaja "CrimsonCaress", mis on pärit aastast Mauvais Garçon Seeriast MEO on mitmekülgne ja kauni kujuga Impact Play aksessuaar. A flogger on BDSM-maailmas laialdaselt kasutatav tööriist, mida kasutatakse peamiselt sensuaalsemaks kehaliseks karistamiseks.

Rohkem infot

3572/00

saadaval

Rohkem infot

BDSM-piitsutaja "CrimsonCaress" alates Mauvais Garçon Seeriast MEO on mitmekülgne ja kauni kujuga Impact Play aksessuaar. A flogger on BDSM-maailmas laialdaselt kasutatav tööriist, mida kasutatakse peamiselt sensuaalsemaks kehaliseks karistamiseks. Erinevalt teistest aksessuaaridest nagu BDSM piitsad, paddle või slappermis on mõeldud sihipäraseks ja intensiivseks peksmiseks, on flogger võimaldab laiemat tundmuste valikut, alates kergetest, hellitavatest puudutustest kuni tugevamate, kuid siiski hajusate löökideni.

BDSM-piits "CrimsonCaress" avaldab muljet oma kõrge kvaliteedi ja esteetilise disainiga. Sellel on pruun, kunstlikult valmistatud puidust käepide, mis on ühendatud floggeri nahkrihmadega elegantse nahkehelme sõlme abil. 71 cm pikkuse, 46 cm pikkuse floggeri ja 25 cm pikkuse puidust käepidemega pakub suurepärast tasakaalu ja käsitsetavust flogger suurepärane tasakaal ja käsitsemine. Puidust käepideme 37 mm läbimõõt tagab kindla ja mugava haarde, mis on eriti oluline pikemate peksusessioonide ajal.

350 grammi kaaluv "CrimsonCaress" istub mugavalt käes ja võimaldab tõhusat, kuid samas kontrollitud kasutamist. Nahkrihmad sobivad ideaalselt naha õrnaks soojendamiseks, kuid ka intensiivsemateks tunnetusteks, ilma et need oleksid liiga punktuaalsed või valusad. Kõik see muudab "CrimsonCaress" ideaalseks nii algajatele kui ka edasijõudnutele flogger nii algajatele kui ka kogenud BDSM praktiseerijatele.

BDSM piits "CrimsonCaress" on rohkem kui lihtsalt BDSM piitsa - see on vahend oma partneri keha avastamise sensuaalseks kunstiks. Olgu see siis õrn sissejuhatus intensiivsema peksusessiooni juurde või peategelane õrnema mängustiiliga, BDSM-piits "CrimsonCaress" pakub muljetavaldavat mitmekülgsust ja võrratut kogemust Impact Play.

Lisainfot:

  • BDSM-piitsutaja "CrimsonCaress"
  • Impact Play Lisatarvik alates Mauvais Garçon Seeriast MEO
  • Paddel nahkrihmaga, dekoratiivne nahksõlm, mis ühendab pruuni, kaunilt vormitud puidust käepideme floggeri nahkrihmaga.
  • Mõõdud: Kogupikkus 71 cm, pikkus flogger 46 cm, puidust käepideme pikkus 25 cm, puidust käepideme läbimõõt 37 mm.
  • Kaal kokku 350 grammi
  • Materjal: nahk, puit
  • Kvaliteet ja kogemus, mis avaldavad muljet: MEO ei ole lihtsalt nimi, vaid kvaliteedi ja innovatsiooni sünonüüm kvaliteetsete BDSM-tarvikute valdkonnas. MEO on juba aastaid seisnud esmaklassiliste toodete eest, mis on valmistatud parimatest materjalidest ja valmistatud ülima hoole ja täpsusega. Tootesarjas olevad tooted Mauvais Garçon valikus on suurepärane näide käsitööoskusest ja asjatundlikkusest, mida MEO paneb igasse oma tootesse. Oma tugeva konstruktsiooni ja elegantse disainiga kehastavad need BDSM-piitsad seda kirge ja kogemust, millega MEO arendab tooteid nõudlikele nautlejatele. Kliendid üle kogu maailma hindavad vastupidavaid ja usaldusväärseid tooteid, mis mitte ainult ei vasta nende ootustele, vaid regulaarselt ületavad neid. See toode on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar - see väljendab MEO pühendumist, kvaliteeti ja innovatsiooni igas detailis.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

BDSM-flogija "CrimsonCaress" - Valu ja naudingu vahel.

BDSM-flogija "CrimsonCaress" - Valu ja naudingu vahel.

BDSM piitsutaja "CrimsonCaress", mis on pärit aastast Mauvais Garçon Seeriast MEO on mitmekülgne ja kauni kujuga Impact Play aksessuaar. A flogger on BDSM-maailmas laialdaselt kasutatav tööriist, mida kasutatakse peamiselt sensuaalsemaks kehaliseks karistamiseks.

Kirjutage oma ülevaade

24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: