Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsad ja flogger

Uudiskiri

BDSM-flogija "MoonlitMistress" - populaarne professionaalide seas.

BDSM-piitsutaja "MoonlitMistress" alates Mauvais Garçon Seeria MEO on väga populaarne aksessuaar professionaalsete domineerijate maailmas. See flogger ühendab endas mitte ainult funktsionaalsust ja esteetikat, vaid ka loomingulist disaini, mis eristab seda teistest floggeritest.

Rohkem infot

3573/00

saadaval

Rohkem infot

BDSM-piitsutaja "MoonlitMistress" alates Mauvais Garçon Seeria MEO on väga populaarne aksessuaar professionaalsete domineerijate maailmas. See flogger ühendab endas mitte ainult funktsionaalsust ja esteetikat, vaid ka loomingulist disaini, mis eristab seda teistest floggeritest. Eriti silmatorkav on BDSM-floggeri käepide, mille kuju meenutab dildot, mis annab sellele flogger

"MoonlitMistress" pakub suurepärast tasakaalu ja käsitsetavust 68 cm kogupikkuse, 46 cm pikkuse floggeri ja 22 cm pikkuse puidust käepidemega. Puidust käepideme 35 mm läbimõõt tagab mugava ja turvalise haarde, mis on eriti kasulik nõudlike ja pikkade BDSM-seansside ajal. 380 grammi kaal aitab tagada, et flogger 380 grammi kaal aitab kaasa sellele, et mänguasi istub mugavalt käes ja võimaldab tõhusat, kuid kontrollitud käsitsemist.

Hoolikalt valmistatud nahast rihmad pakuvad erinevaid kasutusvõimalusi - alates õrnadest, hellitavatest puudutustest kuni intensiivsemate löökideni. Oskuslikult valmistatud musta puidust käepideme ja dekoratiivse nahksõlme kombinatsioon annab BDSM-käepidemele flogger "MoonlitMistress" mitte ainult elegantse välimuse, vaid tagab ka selle vastupidavuse ja tugevuse.

"MoonlitMistress" on rohkem kui lihtsalt BDSM-flogger, see on ese, mis kehastab meisterlikult domineerimise ja sensuaalse võrgutamise kunsti. Selle populaarsus professionaalsete domineerijate seas on tunnistus selle kvaliteedist ja tõhususest. Kas kogenud meistri, range dominatrixi käes või erakollektsiooni osana, on BDSM-piitka flogger "MoonlitMistress" on oluline aksessuaar kõigile, kes hindavad BDSM-sessiooni ajal stiili, kvaliteeti ja mitmekülgsust.

flogger või BDSM-piitsa? Selgitame erinevust:

A flogger ja BDSM-piits on kaks erinevat BDSM-aksessuaari, millel mõlemal on unikaalsed omadused ja kasutusalad.

BDSM-piitsu iseloomustavad tavaliselt mitmesugused pehmed rihmad või nöörid, mis on kinnitatud kindla käepideme külge. Piitsa rihmad võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks nahast, mokkast või köiest. flogger iseloomustab selle mitmekülgsus. BDSM-flogger võimaldab mitmesuguseid kasutusvõimalusi, alates õrnadest, hellitavatest puudutustest kuni intensiivsemate, kuid täispikkade piitsutamiseni. Tehnika flogging hõlmab sageli pühkivaid, rütmilisi liigutusi, mis pakuvad intensiivset elamust, kuid mida sageli tajutakse vähem valusana. flogging bDSM-piits sobib eriti hästi algajatele, sest löökide intensiivsust saab aeglaselt suurendada ja tundmusi varieerida.

Seevastu BDSM-piits koosneb tavaliselt pikemast, tugevast käepidemest ja ühest pikast lõngast või rihmast, mis on löökide puhul punktuaalselt väga intensiivne. Piitsad nõuavad tavaliselt rohkem harjutamist ja täpsemat käsitsemist, kuna löögid on palju intensiivsemad ja fokuseeritumad. Need on tihtipeale valikuks kogenud BDSM-i harrastajatele, kes otsivad suuremat valu ja kontrolli. Piitsad on saadaval erinevates vormides, nt bullwhip, single tails või cat o' nine tails, igaühel neist on oma spetsiifilised omadused ja tehnikad.

Valik on järgmine flogger ja piitsa vahel sõltub suuresti isiklikest eelistustest, kogemustest ja soovitud intensiivsusest. A flogger on sageli hea valik neile, kes otsivad mitmekülgset aksessuaari, mis pakub mitmesuguseid tundmusi ja sobib nii õrnaks kui ka intensiivsemaks mänguks. Piits seevastu sobib rohkem neile, kes eelistavad sihipärasemaid ja intensiivsemaid lööke ning kellel on juba kogemusi selliste vahendite kasutamisel.

Täiendavad üksikasjad:

  • BDSM piits "MoonlitMistress"
  • Impact Play Lisatarvik alates Mauvais Garçon Seeriast MEO
  • flogger nahast rihmadega ja dekoratiivse nahksõlmega, mis ühendab musta, kaunilt vormitud puidust käepideme floggeri nahast rihmadega. Tipphetk: floggeri kuju meenutab dildot.
  • Mõõdud: Kogupikkus 68 cm, floggeri pikkus 46 cm, puidust käepideme pikkus 22 cm, puidust käepideme läbimõõt 35 mm.
  • Kaal kokku: 380 grammi
  • Materjal: Nahk, puitKvaliteet ja kogemus, mis avaldavad muljet: MEO ei ole lihtsalt nimi, vaid kvaliteedi ja innovatsiooni sünonüüm kvaliteetsete BDSM aksessuaaride valdkonnas. MEO on juba aastaid seisnud esmaklassiliste toodete eest, mis on valmistatud parimatest materjalidest ja valmistatud ülima hoole ja täpsusega. Tootesarjas olevad tooted Mauvais Garçon valikus on suurepärane näide käsitööoskusest ja asjatundlikkusest, mida MEO paneb igasse oma tootesse. Oma tugeva konstruktsiooni ja elegantse disainiga kehastavad need BDSM-piitsad seda kirge ja kogemust, millega MEO arendab tooteid nõudlikele nautlejatele. Kliendid üle kogu maailma hindavad vastupidavaid ja usaldusväärseid tooteid, mis mitte ainult ei vasta nende ootustele, vaid regulaarselt ületavad neid. See toode on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar - see väljendab MEO pühendumist, kvaliteeti ja innovatsiooni igas detailis.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

BDSM-flogija "MoonlitMistress" - populaarne professionaalide seas.

BDSM-flogija "MoonlitMistress" - populaarne professionaalide seas.

BDSM-piitsutaja "MoonlitMistress" alates Mauvais Garçon Seeria MEO on väga populaarne aksessuaar professionaalsete domineerijate maailmas. See flogger ühendab endas mitte ainult funktsionaalsust ja esteetikat, vaid ka loomingulist disaini, mis eristab seda teistest floggeritest.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: