Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsutamine tooted

Uudiskiri

Punane slapper alates Mauvais Garçon Seeria MEO

Meie slapper on BDSM-varustuse hädavajalik vahend, sest see võimaldab karistuse intensiivsust täpselt doseerida ning arvestada osalejate individuaalseid piire ja eelistusi. Lisaks võimaldab ergonoomiline puidust käepide täpset kontrolli ja käsitsemist, mis on eriti kasulik pikemate seansside ajal.

Rohkem infot

3824/00

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage oma BDSM-seansside jaoks parim tarvik: meie slapper puristlikus disainis ühendab funktsionaalsuse ja esteetilise elegantsi. See erakordne vahend ei ole mitte ainult visuaalne tipptükk teie kollektsioonis, vaid tagab ka intensiivse kogemuse kõigile asjaosalistele.

    Varustatud tugeva, pruuni puidust käepidemega ja kvaliteetsest PU-nahast valmistatud topeltrihmaga slapper pakub muljetavaldavat 47 cm pikkust (sh 18 cm pikkune käepide) ja 5 cm laiust. Vegannaha ja puidust käepideme hoolikas ühendamine kahe kruviühendusega lubab mitte ainult maksimaalset ohutust kasutamisel, vaid ka märkimisväärset vastupidavust.

    Disain on hästi läbimõeldud: paks, ergonoomilise kujuga käepide istub mugavalt käes ja tagab koos paindliku rihmaga mugava kaalu ja täiusliku tasakaalu. See lihtsustab käsitsemist ja teeb selle kasutamise meeldivaks. slapper on ideaalne BDSM-i harrastajatele, kes otsivad aksessuaari, et distsiplineerida sõnakuulmatuid alluvaid, sest väga paindlik rihm annab just õige hulga lööki.

    Kombineeri slapper teiste BDSM-i põhitarvikutega, nagu käeraudad, silmade sidumine ja kepp, et luua autentne stseen. Olenemata sellest, kas eelistate õrna karistust või võimsat peksu, see mitmekülgne slapper kohandub vastavalt teie vajadustele ja paneb kõigi BDSM-fännide südamed kiiremini lööma.

    Meie slapper on BDSM varustuses asendamatu abivahend, sest see võimaldab karistuse intensiivsust täpselt doseerida ja seega vastata osalejate individuaalsetele piiridele ja eelistustele. Lisaks võimaldab ergonoomiline puidust käepide täpset kontrolli ja käsitsemist, mis on eriti kasulik pikemate seansside ajal.

    Laksu ajalooline kasutamine koolide distsipliinis annab sellele teatud autoriteedi ja ranguse aura, mis on BDSM-seansside puhul sageli soovitav. slapper toimib mitte ainult füüsilise, vaid ka psühholoogilise vahendina, mis tugevdab dünaamikat domineerimise ja allumise vahel.

    Traditsioonilise tähenduse ja kaasaegse kohandamise kombinatsioon muudab slapper eriti põnevaks vahendiks. Võimalus luua ühe vahendiga nii erinevaid aistinguid, alates peenest stimulatsioonist kuni intensiivse naudingu ja valuni, pakub mõlemale partnerile ainulaadset kogemust. PU-naha kasutamine Slapperi kaasaegses versioonis meeldib ka BDSM-i harrastajate kasvavale kogukonnale, kes hindavad vegan- või mitte-loomseid tooteid, ilma et nad peaksid tegema kompromisse mängu kvaliteedis või tõhususes.

    Üldiselt on slapper on näide sellest, kuidas traditsioonilisi vahendeid saab integreerida kaasaegsesse BDSM-kultuuri ja kohandada tänapäeva standarditele ja väärtustele. Selle populaarsus rõhutab jätkuvat vaimustust ja vajadust mitmekülgsete, tõhusate ja psühholoogiliselt ahvatlevate vahendite järele karistamise ja distsipliini kunstis.

    Lisateave:

    • BDSM slapper alates Mauvais Garçon Sarjast MEO
    • Materjal: puit, vegan PU nahk
    • Mõõdud: Pikkus 47 cm (sh 18 cm pikkune käepide) ja laius 5 cm.
    • Puhastamine: Pärast kasutamist VERYCLEAN pihustiga.
    • Meie slappide kasutamisel on oluline alati järgida SSC põhimõtteid (Safe, Sane, and Consensual). Turvalisus, mõistlikkus ja vastastikune nõusolek on BDSM-kogukonna vastutustundliku käitumise nurgakivid. slapper peaksid kasutama ainult need inimesed, kes on teadlikud riskidest ja võtavad vajalikke meetmeid, et vältida kahju tekkimist. Soovitatav on eelnevalt tutvuda tehnikate ja tavadega, mis tagavad ohutu kasutamise. Löömine võib esile kutsuda tugevaid emotsioone, seega on oluline leppida asjaosaliste vahel kokku selged piirid ja signaalid. BDSM-tegevused peaksid alati olema konsensuslikud, informeeritud ja toimuma turvalises keskkonnas, et tagada kõigi asjaosaliste heaolu.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gut für Anfänger geeignet

    Gut für Anfänger geeignet. Sieht toll aus

      Hindamine 

      Schön anzusehen , aber …

      Bisher immer sehr zufrieden gewesen mit meinen Bestellungen hier.
      Aber diesmal leider nur 2 Sterne .
      Für die stylische Optik und die gute Idee.
      Doch leider schlecht verarbeitet.
      Bei der ersten Session ist das Band schon ausgerissen .
      Also eigentlich eher für Kuschel SM
      Schade

        Hindamine 

        Fun times

        What fun! It makes a loud slapping noise that sounds much worse than it is... exciting! While nice for nice rosy skin, would take a lot of effort to make marks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Punane slapper alates Mauvais Garçon Seeria MEO

          Punane slapper alates Mauvais Garçon Seeria MEO

          Meie slapper on BDSM-varustuse hädavajalik vahend, sest see võimaldab karistuse intensiivsust täpselt doseerida ning arvestada osalejate individuaalseid piire ja eelistusi. Lisaks võimaldab ergonoomiline puidust käepide täpset kontrolli ja käsitsemist, mis on eriti kasulik pikemate seansside ajal.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: