Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Estim butt plug Pro - anaalvibraator koos elektrostimulatsiooniga

Kogemused elektriseeriv seiklus omaette klassis selle anatoomiliselt kujundatud Estimiga butt plug - õrnast kõvaks! Vibreeriv silikoonist anaalpistik E-Stim Pro ühendab traditsioonilise anaalstimulatsiooni ja elektristimulatsiooni põneva maailma, ilma et oleks vaja toiteallikat, kaableid või elektroode.

Rohkem infot

3422/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Kogemused elektriseeriv seiklus omaette klassis selle anatoomiliselt kujundatud Estimiga butt plug - õrnast kõvaks! Vibreeriv silikoonist anaalpistik E-Stim Pro ühendab traditsioonilise anaalstimulatsiooni ja elektristimulatsiooni põneva maailma, ilma et oleks vaja toiteallikat, kaableid või elektroode. Kogege täitvat tungimistunnet koos võrgutavate elektriliste impulssidega sügaval teie kehas!

     

    E-Stim Pro anaalpistik koos puldiga: See EStim seksimänguasju muudab teie armuelu revolutsiooniliselt!

     

    Valige pehme ja kõva vahel: Valige 5 vibratsioonifunktsiooni ja 5 elektrostimulatsioonifunktsiooni vahel, et saavutada ülim anaalne nauding. Kasutage vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni eraldi või kombineeritult, et leida teie jaoks ideaalne anaalstimulatsioon. Kasutage seda Estim butt plug lisameeleolu saamiseks elektrilöögiga, kui te seksite oma partneriga või nautige butt plug üksi, et lisada oma seanssile eriline puudutus.

     

    Juhtmevaba juhtimine: MEO E-Stim Pro seksimänguasjadel on juhtmevaba kaugjuhtimispult, millel on suur, kergesti loetav ekraan, nii et te teate alati täpselt, milline vibratsioon ja vool on aktiivne. Ideaalne võimalus leida ideaalne vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni segu, et viia oma nauding uuele tasemele.

     

    Andke juhtimispult üle: Juhtmevaba kaugjuhtimispult seab uued standardid erootiliste või isegi domineerivate üllatuste jaoks. Kujutage ette õhtut oma partneriga, kus annate ohjad täielikult üle. Keset õhtusööki või peol käivitab salajane nupulevajutus äkki elektrifitseeriva impulsi või sügava vibratsiooni sügaval teie kehas.

     

    Puhas luksus: kõik MEO E-Stim Pro sarja tooted on laetavad kaasasoleva USB-laadimiskaabli kaudu ja valmistatud sametpehmest, ftalaat- ja lateksivabast silikoonist - turvalise ja eriti nauditava kogemuse tagamiseks. Maksimaalse naudingu saamiseks soovitame kasutada koos veepõhise elektroodigeeliga.

     

    Vibratsiooni ja elektrostimulatsiooniga seksimänguasja pakub BDSM-i kontekstis hulgaliselt võimalusi, et intensiivistada mängu naudingu ja valu, domineerimise ja allumise, kontrolli ja alistumise vahel. Siin on mõned võimalikud rakendused ja tehnikad Estim seksimänguasjade potentsiaali täielikuks ärakasutamiseks:

     

    Tundlikkuse suurendamine: Alustage õrnade vibratsioonidega, et suurendada alistuva partneri tundlikkust. Mõne aja pärast intensiivistub elektritimulatsioon, suurendades samaaegselt erutuse ja ülitundlikkuse tunnet.

     

    Kontrollitud nauding: domineeriv partner saab kontrollida vibratsioonide ja elektrostimulatsiooni intensiivsust ja rütmi. See võimaldab alistuvat partnerit viia orgasmi äärele ja seejärel teda uuesti peatada (kiusamine ja eitamine).

     

    Karistus ja preemia: Kasutage kõrgemat elektrostimulatsiooni taset "karistusena" ja vibratsiooni "preemiaks". See võib aidata alistujal tunda, et ta peab naudingu "välja teenima".

     

    Sidumine: alistuv partner on seotud ja Estimi seksimänguasja kasutatakse, et tekitada abituse tunnet. Sidumise ja erootilise elektrilise stimulatsiooni kombinatsioon võib suurendada alistumise tunnet.

     

    Sensoorne deprivatsioon: siduge partneril silmad kinni ja kasutage kõrvaklappe, et lülitada muud meeled välja. See suurendab keskendumist elektrilisele stimulatsioonile ja vibratsioonile, mis suurendab kogemuse intensiivsust.

     

    Rollimäng: Integreerige Estimi seksimänguasju erinevatesse rollimängudesse, nt "meditsiinilise seadmena" kliiniku stsenaariumis.

     

    Kombineerimine teiste seksimänguasjadega: kasutage Estim seksimänguasja koos teiste BDSM-tarvikutega, nagu piitsad, nibuklambrid või vaha. Sõltuvalt kontekstist võib see suurendada naudingut või valu.

     

    Vihje: Eriti intensiivse elamuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist elektroodigeeli, nagu meie ESHOCKi libestusaine. Enne ja pärast kasutamist peaksite Estim seksimänguasja puhastama meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Laske end hellitada selle ülima e-stimuliga butt plug ja suurendage oma naudingut sellise kihiseva tundega, nagu te pole kunagi varem kogenud!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Estim butt plug - elektristimulatsiooniga anaalvibraator
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • 3 erineva Estim intensiivsusega, 2 stimulatsioonimustriga, 3 vibratsioonikiirusega ja 2 vibratsioonimustriga.
    • Mõõdud: Kogupikkus 104 mm, sisestatav pikkus 81 mm, suurim sisestatav läbimõõt 41 mm.
    • Materjal: Silikoon ja ABS plastik.
    • Märkus: Patarei töötab 1 CR2032 patareiga, mis on kaasas.
    • Vibratsiooni ja elektrilise stimulatsiooniga seksimänguasjad võivad olla põnevaks täienduseks BDSM-seansseile, kuigi ohutus peaks alati olema esmatähtis. Oluline on eelnevalt määratleda selged piirid ja turvalised sõnad ning pöörata alati tähelepanu oma partneri reaktsioonidele. Elektristimulatsiooni tuleks alati kasutada ettevaatlikult ja pärast tootja kasutusjuhendi põhjalikku lugemist.
    • Kogege erootilise elektrostimulatsiooni põnevat maailma koos MEO-ga - ühe e-stiimulite valdkonna liidriga. Tänu aastatepikkusele kogemusele oleme välja töötanud eksklusiivse tootevaliku, mis teeb ka kõige metsikumad fantaasiad teoks. E-Stim Dildod & Estim Anaalipistikud: Tunnetage sügaval teie sees pulseerivate elektriliste impulsside intensiivset ja ainulaadset tunnet. Meie E-Stim dildod ja anaalipistikud ei ole mitte ainult ergonoomiliselt disainitud, vaid pakuvad ka ohutut ja meeldivat kasutamist hingematvateks hetkedeks. Elektrilised peenisrõngad: Viige oma erutus uuele tasemele! Meie peenise rõngad ei luba mitte ainult kõvemat ja pikemat erektsiooni, vaid ka kihisevat naudingut, mis intensiivistab iga puudutust. Elektripadjad ja elektroodid: Ideaalsed algajatele ja edasijõudnutele. Paigaldage need sinna, kus soovite elektrilist stimulatsiooni kõige rohkem nautida ja kogege täiesti uut tunnete spektrit. E-Stim kontrollerid: Meie kontrollerid annavad teile täieliku kontrolli oma elektriliste seikluste üle, alates õrnast kihelkonnast kuni intensiivsete tõusudeni. MEO tähistab kvaliteeti, ohutust ja innovatsiooni. Kõik meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja pakuvad teile parimat erootilist elektrilist stimulatsiooni. Laske end inspireerida meie Estim toodete mitmekesisusest ja sukelduge elektrilise ekstaasi maailma.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Hindamine 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Kirjutage oma ülevaade

        Estim butt plug Pro - anaalvibraator koos elektrostimulatsiooniga

        Estim butt plug Pro - anaalvibraator koos elektrostimulatsiooniga

        Kogemused elektriseeriv seiklus omaette klassis selle anatoomiliselt kujundatud Estimiga butt plug - õrnast kõvaks! Vibreeriv silikoonist anaalpistik E-Stim Pro ühendab traditsioonilise anaalstimulatsiooni ja elektristimulatsiooni põneva maailma, ilma et oleks vaja toiteallikat, kaableid või elektroode.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: