Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Anal Egg Estim Pro - elektrostimulatsiooniga vibraatormuna

See vibreeriv muna koos e-stimuliga on teie isiklik saladus elektriseerivate orgasmide saavutamiseks! Võimsate sisemiste mootoritega varustatud Estim Egg pakub intensiivset vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni ilma täiendavate stimulatsiooniseadmete või kaabliteta. Ideaalne seksimänguasju kõigile, kes soovivad kogeda elektrostimulatsiooni põnevat maailma lihtsal viisil!

Rohkem infot

3421/00

saadaval

    Rohkem infot

    See vibreeriv muna koos e-stimuliga on teie isiklik saladus elektriseerivate orgasmide saavutamiseks! Võimsate sisemiste mootoritega varustatud Estim Egg pakub intensiivset vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni ilma täiendavate stimulatsiooniseadmete, kaablite või elektroodideta. Ideaalne seksimänguasju kõigile, kes soovivad kogeda elektristimulatsiooni põnevat maailma lihtsal viisil! Laske oma partneril end diskreetselt rahuldada või karistada ja nautige sügavaid, pulseerivaid naudingu hetki!

     

    E-Stim Pro vibreeriv muna koos puldiga: elektriseeriv nauding ühe nupuvajutusega!

     

    Varieeri stimulatsiooni: vali 3 elektristimulatsiooni intensiivsuse ja 2 Estim-mustri, samuti 3 vibratsioonikiiruse ja 2 vibratsioonimustri vahel. Avastage lugematuid kombinatsioone, et leida teie jaoks ideaalne stimulatsioon. Vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni saab juhtida sõltumatult, nii et saate kogeda täpselt seda, mida soovite. Kompaktne disain ja vaikne mootor teevad sellest munast eriti diskreetse naudingu. Tänu tagastusrihmale saab muna täielikult anaalselt või vaginaalselt sisestada ja pakub intensiivset sisemist stimulatsiooni, mis on võrratu.

     

    Kontroll on teie käes: kaasasoleval juhtmevabal kaugjuhtimispuldil on kompaktne ekraan, mis näitab teile, milline vibratsioonifunktsioon ja milline elektrostimulatsiooni intensiivsus on parajasti aktiivne. Tekstureeritud sooned muna pinnal suurendavad stimulatsiooni veelgi intensiivsemaks elamuseks!

     

    Käsitsi juhtimine: Juhtmevaba kaugjuhtimispult seab uued standardid erootiliste või isegi domineerivate üllatuste jaoks. Kujutage ette õhtut oma partneriga, kus te täielikult loovutate kontrolli. Üks salajane nupuvajutus keset õhtusööki või peo ajal vallandab äkki elektrifitseeriva impulsi või intensiivse vibratsiooni sügaval teie kehas.

     

    Kvaliteetsed materjalid: Vibreeriv muna on laetav kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil ja valmistatud sametpehmest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate ega lateksit. Parima kogemuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist elektroodigeeli.

     

    Vibratsiooni ja elektrostimulatsiooniga seksimänguasja pakub BDSM-i kontekstis hulgaliselt võimalusi, et intensiivistada mängu naudingu ja valu, domineerimise ja allumise, kontrolli ja alistumise vahel. Siin on mõned võimalikud rakendused ja tehnikad Estim seksimänguasjade potentsiaali täielikuks ärakasutamiseks:

     

    Tundlikkuse suurendamine: Alustage õrnade vibratsioonidega, et suurendada alistuva partneri tundlikkust. Mõne aja pärast intensiivistub elektritimulatsioon, suurendades samaaegselt erutuse ja ülitundlikkuse tunnet.

     

    Kontrollitud nauding: domineeriv partner saab kontrollida vibratsioonide ja elektrostimulatsiooni intensiivsust ja rütmi. See võimaldab alistuvat partnerit viia orgasmi äärele ja seejärel teda uuesti peatada (kiusamine ja eitamine).

     

    Karistus ja preemia: Kasutage kõrgemat elektrostimulatsiooni taset "karistusena" ja vibratsiooni "preemiaks". See võib aidata alistujal tunda, et ta peab naudingu "välja teenima".

     

    Sidumine: alistuv partner on seotud ja Estimi seksimänguasja kasutatakse, et tekitada abituse tunnet. Sidumise ja erootilise elektrilise stimulatsiooni kombinatsioon võib suurendada alistumise tunnet.

     

    Sensoorne deprivatsioon: siduge partneril silmad kinni ja kasutage kõrvaklappe, et lülitada muud meeled välja. See suurendab keskendumist elektrilisele stimulatsioonile ja vibratsioonile, mis suurendab kogemuse intensiivsust.

     

    Rollimäng: Integreerige Estimi seksimänguasju erinevatesse rollimängudesse, nt "meditsiinilise seadmena" kliiniku stsenaariumis.

     

    Kombineerimine teiste seksimänguasjadega: kasutage Estim seksimänguasja koos teiste BDSM-tarvikutega, nagu piitsad, nibuklambrid või vaha. Sõltuvalt kontekstist võib see suurendada naudingut või valu.

     

    Vihje: Eriti intensiivse elamuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist elektroodigeeli, nagu meie ESHOCKi libestusaine. Enne ja pärast kasutamist peaksite Estim seksimänguasja puhastama meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Andke end elektriseerivale võrgutamisele ja kogege ekstaatilist stimulatsiooni, mis paneb kõik varju!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Estim Anal Egg - anaalvibraator elektrositmuleerimisega
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • Mõõdud: Kogupikkus u. 81 mm, suurim sissetõmmatav läbimõõt u. 41 mm, väljavõtte rihma pikkus u. 89 mm.
    • Materjalid: Silikoon, ABS plastik
    • Märkus: Patarei töötab 1 patareiga CR2032, mis kuulub komplekti.
    • Vibratsiooni ja elektrilise stimulatsiooniga seksimänguasjad võivad olla põnevaks täienduseks BDSM-seansseile, kuigi ohutus peaks alati olema esmatähtis. Oluline on eelnevalt määratleda selged piirid ja turvalised sõnad ning pöörata alati tähelepanu oma partneri reaktsioonidele. Elektristimulatsiooni tuleks alati kasutada ettevaatlikult ja pärast tootja kasutusjuhendi põhjalikku lugemist.
    • Kogege erootilise elektrostimulatsiooni põnevat maailma koos MEO-ga - ühe e-stiimulite valdkonna liidriga. Tänu aastatepikkusele kogemusele oleme välja töötanud eksklusiivse tootevaliku, mis teeb ka kõige metsikumad fantaasiad teoks. E-Stim Dildod & Estim Anaalipistikud: Tunnetage sügaval teie sees pulseerivate elektriliste impulsside intensiivset ja ainulaadset tunnet. Meie E-Stim dildod ja anaalipistikud ei ole mitte ainult ergonoomiliselt disainitud, vaid pakuvad ka ohutut ja meeldivat kasutamist hingematvateks hetkedeks. Elektrilised peenisrõngad: Viige oma erutus uuele tasemele! Meie peenise rõngad ei luba mitte ainult kõvemat ja pikemat erektsiooni, vaid ka kihisevat naudingut, mis intensiivistab iga puudutust. Elektripadjad ja elektroodid: Ideaalsed algajatele ja edasijõudnutele. Paigaldage need sinna, kus soovite elektrilist stimulatsiooni kõige rohkem nautida ja kogege täiesti uut tunnete spektrit. E-Stim kontrollerid: Meie kontrollerid annavad teile täieliku kontrolli oma elektriliste seikluste üle, alates õrnast kihelkonnast kuni intensiivsete tõusudeni. MEO tähistab kvaliteeti, ohutust ja innovatsiooni. Kõik meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja pakuvad teile parimat erootilist elektrilist stimulatsiooni. Laske end inspireerida meie Estim toodete mitmekesisusest ja sukelduge elektrilise ekstaasi maailma.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts. Für Leute die darauf stehen ist es bestimmt toll aber mein Fall ist es nicht. Ansonsten ist das Teil gut gemacht und die Vibration ist stark.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Primer contacto satisfactorio

    Ha sido la primera vez que pruebo con la electroestimulación así que no puedo comparar pero me ha gustado y es fácil de utilizar y muuuy placentera la experiencia, así que le pongo 5 estrellas por que he quedado satisfecho también con este producto

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Klasse

    Das Produkt hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Die Größe und Form des Eies ist genau richtig (nicht zu klein, aber auch nicht zu groß) und das Material ist wirklich super. Wie stark die elektrische Funktion tatsächlich ist, hat mich beim ersten Test überrascht. Wirklich mal was anderes in Kombination mit der Vibration. Das Ding macht auf jeden Fall sehr viel Spaß und hat es sich auf jeden Fall verdient, einen festen Platz in unserer Schublade zu bekommen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fun with a shock!

    This really got my sub wet and wild. I was afraid she might short something out with all the waterworks it produced. It excites her to the point she was able to achieve a squirting experience, something that's only happened twice before. A big turn on for me, I can see us wearing this item out and buying more!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Electrifying!

    My submissive friend she loved it when I amped it up a little inside her the throbbing she enjoyed from the shocks she couldn't get enough of it.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Zuckende Orgasmen aber nicht nur....

    Was das elektrische Ei selbst betrifft:
    Die angegebenen Maße sind sehr genau und es gibt auch keine scharfen oder unebenen Gusskanten. Von der Haptik her wirkt das Spielzeug sehr hochwertig und angenehm. Die Größe könnte unter Umständen für einen Anfänger zu groß sein, aber da ist ja jeder Mensch anders. Meiner Meinung nach ist es von der Größe her perfekt und von der Form her super. Er trägt nicht auf, so dass man ihn versteckt unter der Kleidung tragen kann und der männliche G-Punkt wird genau getroffen, was bei den Vibrationen ab und zu ungewollte feuchte Hosen bedeutet.

    Nun zur Funktion:
    Die Vibrationen sind der absolute Wahnsinn. Ich habe schon viele Sexspielzeuge getestet, aber die meisten sind sehr schwach auf der Brust. Dieses Prachtstück ist alles andere als schwach, man spürt die Vibration dauerhaft sehr gut, auch beim normalen Gehen, beim Sport treiben oder beim Sitzen. Die Programme sind, wie ich finde, sehr abwechslungsreich und angenehm bis aufregend. Die Elektostimulation ist, wie ich finde, sehr stark. Wer also im BDSM-Bereich unterwegs ist und jemanden bestrafen möchte und/oder auf Tease & Denial steht, ist hier genau richtig. Für mich war das Gefühl etwas ungewohnt aber super super geil, wobei das Zucken meines Schwanzes meinen Freund sehr angeturnt hat. Es ist auch sehr schwer, sich gegen die Vibrationen zu wehren. Beim Bettsport ist das für die Bewegung sehr förderlich :-)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ein geiles Toy...

    Ob alleine oder zu zweit. Spass und Orgasmen sind garantiert!
    Die verschiedenen Estim-Stufen sind leicht einzustellen und die Elektrostimulation ist der Wahnsinn.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Anal Egg Estim Pro - elektrostimulatsiooniga vibraatormuna

    Anal Egg Estim Pro - elektrostimulatsiooniga vibraatormuna

    See vibreeriv muna koos e-stimuliga on teie isiklik saladus elektriseerivate orgasmide saavutamiseks! Võimsate sisemiste mootoritega varustatud Estim Egg pakub intensiivset vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni ilma täiendavate stimulatsiooniseadmete või kaabliteta. Ideaalne seksimänguasju kõigile, kes soovivad kogeda elektrostimulatsiooni põnevat maailma lihtsal viisil!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: