Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Eesnäärme stimulaator - kõrgekvaliteediline eesnäärme vibraator

Bestseller!!!! See põnev seksimänguasju meestele ei ole mitte ainult parim eesnäärme stimulaator! See veenab ka põnevate lisafunktsioonidega, sest see sõtkub mehe palle, masseerib pärakut ja eesnääret ning stimuleerib masturbeerimise ajal isegi tema pärakut. Meie MEOs arvame, et see on lihtsalt kiimas!

Rohkem infot

2788/00

saadaval

    Rohkem infot

    See põnev seksimänguasju meestele ei ole mitte ainult parim eesnäärme stimulaator! See veenab ka põnevate lisafunktsioonidega, sest see sõtkub mehe palle, masseerib pärakut ja eesnäärme ning stimuleerib masturbeerimise ajal isegi kõhuliha. Meie MEOs arvame, et see on lihtsalt kiimas!

     

    Selle meeste vibraatoriga avastate uuendusliku seksimänguasja, mis on spetsiaalselt loodud ja konstrueeritud selleks, et pakkuda teile kõige võimsamat ja tõhusamat eesnäärme massaaži, mida te kunagi kogete.

     

    Ergonoomiline kuju tagab massaažiseadme täiusliku sobivuse, samal ajal kui kaks võimsat mootorit masseerivad intensiivselt eesnäärme, päraku, pärakut ja munad, ajades teid uskumatult kauakestvate, plahvatuslike orgasmideni.

     

    MEO® eesnäärme stimulaator on varustatud kahe võimsa mootoriga, mis pakuvad eesnäärme, päraku ja pärasoole intensiivset stimuleerimist. Lisaks pakub massöör intensiivset munandite stimuleerimist! Mehed, kes ei ole veel sellist stimulatsiooni nautinud, on üllatunud, kui intensiivselt saab orgasmi kogeda, kui kõiki naudingutepunkte korraga hellitada.

     

    Mis on eesnäärme stimulaatori juures erilist?

     

    MEO ® High End Prostata Stimulaator on loodud meeste vajaduste absoluutselt igakülgseks rahuldamiseks. Tänu kvaliteetsest silikoonist valmistatud ülisõbralikule pinnale saab eesnäärme stimulaatorit mugavalt sisestada ja seetõttu sobib see ideaalselt ka algajatele. Pikaajaline laetav aku varustab eesnäärmestimulaatorit energiaga. Seitse erinevat vibratsiooniintensiivsust tagavad mitmekesise naudingu ka sooloseksi ajal.

     

    Käepärase kaugjuhtimispuldi abil saate aktiveerida 7 erinevat vibratsiooniprogrammi. Nii on teil alati täielik kontroll oma naudingu üle. Muidugi on eriti ahvatlev anda puldi - ja sellega koos ka võimu oma naudingu üle - oma partneri kätte.

     

    Kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil saate oma arvutis või MAC-is eesnäärme stimulaatorit värske energiaga varustada ja siis lasta end orgasmini hellitada.

     

    Ettevalmistus: Nii saab eesnäärme massaaž tõeliselt heaks!

     

    Kui muretsed hügieenilise aspekti pärast, soovitame enne seda loputada anaaldushiga. Kui see on teie "esimene kord", peate tagama lõdvestunud õhkkonna, kus saate ennast või õigemini õigeid lihaseid lõdvestada. Te ei tohiks alahinnata sulgurlihase tugevust. Vihje: MEO ® pakub anaalspreid EXTREMEO, millel on lõõgastav toime! Üks asi, millest te ei tohiks kunagi ilma jääda: hea libestusaine - eelistatavalt selline nagu Alphamale Aqua või Aquameo, mis on spetsiaalselt anaalseks kasutamiseks mõeldud.

     

    Kuidas puhastada eesnäärmestimulaatorit?

     

    Lihtsalt puhastage eesnäärmestimulaator pärast ja enne kasutamist meie mänguasja puhastusvahendiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Ergonoomilise kujuga eesnäärmestimulaator
    • Mõõtmed: umbes 35,8 mm ø x 139 mm
    • Materjal: ABS, silikoon
    • 7 vibratsioonisagedust
    • Toide: USB
    • Kaks võimsat mootorit
    • Raadio kaugjuhtimispult
    • Palun kasutage ainult veepõhise määrdeainega.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Eesnäärme stimulaator - kõrgekvaliteediline eesnäärme vibraator

    Eesnäärme stimulaator - kõrgekvaliteediline eesnäärme vibraator

    Bestseller!!!! See põnev seksimänguasju meestele ei ole mitte ainult parim eesnäärme stimulaator! See veenab ka põnevate lisafunktsioonidega, sest see sõtkub mehe palle, masseerib pärakut ja eesnääret ning stimuleerib masturbeerimise ajal isegi tema pärakut. Meie MEOs arvame, et see on lihtsalt kiimas!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: