Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö NoPacha ® Mancage

Rangete võtmehoidjate esimene valik: NoPacha ® Mancage'i kasinuseseade on kaasaegne kasinusevöö meestele. Läbimõeldud disain, kõrge kandmismugavus ja imeliselt kerge kõrgtehnoloogiline materjal, millest voorusvöö on valmistatud, teevad sellest voorusvööst meie testivõitja voorusvööde seas.

Rohkem infot

2768/00

saadaval

    Rohkem infot

    Rangete võtmehoidjate esimene valik: NoPacha ® Mancage'i kasinuseseade on kaasaegne kasinusevöö meestele. See on hetkega vallutanud BDSM-kogukonna südamed Euroopas, Aasias ja USAs. Läbimõeldud disain, kõrge kandmismugavus ja imeliselt kerge kõrgtehnoloogiline materjal, millest voorusvöö on valmistatud, teevad sellest voorusvööst meie testivõitja voorusvööde seas.

     

    BDSM Extra: Keeluvööga on võimalik isegi mitte-erekteeritud peenist lüpsta, kui voorusvöö on seljas.

     

    Võrreldes teiste kasinusvöödega pakub NoPacha® Mancage kasinusvöö palju eeliseid ning takistab täielikult ja järeleandmatult alistuvat meest masturbeerimast. Loomulikult on ka seksuaalvahekord või petmine võimatu: kasinusrihm ei saa olla tõhusam! Keeluvöö NoPacha ® Mancage on valmistatud praktiliselt hävitamatust polümeerist, mis tagab kerge kaalu. Seega ei jäta see voorusvöö püsiva või lühiajalise vooruse puhul midagi soovida.

     

    NoPacha® Mancage'i voorusvööl on külgedel ventilatsiooniavad, mille eesmärk on ventileerida ja parandada kandmismugavust. Läbi pilukujulise avause on võimalik ka mitte-erekteeritud peenist lüpsta või urineerida. NoPacha ® Mancage'i voorusvöö on seega täiesti 24/7 sobiv. NoPacha © Mancage'i voorusvööd võib kanda diskreetselt tavalise riietuse all paljude igapäevaste tegevuste ajal, isegi meres ujudes või jalgrattaga sõites. Isegi kitsaste spordipükste või teksade all ei ole voorusvöö märgatav.

     

    Kuidas kasutada voorusvööd?

     

    NoPacha ® Mancage voorusvööga on kaasas kõik, mida vajate peenise ja meessuguhormoonide kontrollimiseks. Keeluvööga hoitakse peenist turvaliselt nn peenisepuuris. Rakendamine on väga lihtne: peenisepuuri küljes on latid, millesse sisestatakse üks neljast suletud rõngast - mis vastab peenise võlli ümbermõõdule. Seejärel tõmmatakse peenisepuur üle peenise limaskesta ja lõtvunud peenise. Rõngas kinnitatakse peenise põhja külge. Munandid paigutatakse nende vahele või alla, moodustuvasse vahekaugusesse. Loomulikult võib puuri ka sulgeda. Kui NoPacha ® Mancage'i kasinuspuur on peal ja täielikult suletud, on igasugune seksuaalne tegevus rangelt takistatud.

     

    Tarne ulatus Keeluvöö NoPacha ® Mancage meestele:

     

    Peenisepuuri, neli erineva suurusega peenisrõngast (38 mm, 43 mm, 48 mm ja 52 mm) ning integreeritud metalllukk koos kahe võtmega.

     

    Lisateave:

     

    • NoPacha ® Mancage plastikust voorusvöö
    • Turvaline voorusvöö meestele
    • Garanteeritud kasinus - 24/7 - pikaajaline kestvus
    • Iga voorusvöö on varustatud erineva suurusega peenise rõngastega.
    • NOPACHA ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Soovite osta voorusvööd? Kas otsite kasinusvööd algajatele? Või voorusvööd püsivaks kasutamiseks? Siis on NoPacha ® lukustatav turvaline voorusvöö õige valik. See on meie BDSM veebipoe bestseller ja valitud parimaks kasinusrihmaks, millega kliendid on kõige rohkem rahul.
    • Selleks, et peenis saaks vabalt ja hõõrdumatult libiseda voorusvöös, soovitame kasutada meie toitvat geeli PLOWBOY koos aloe vera ja E-vitamiiniga.
    • Keeluvöö tuleks kandmise vaheajal puhastada VERYCLEAN spreiga.
    • Meie voorusvööde puhul soovitame meie tooteid CUMELOT ® passiivse mehe aeg-ajalt toimuvaks sunniviisiliseks emastamiseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Keeluvöö NoPacha ® Mancage

    Keeluvöö NoPacha ® Mancage

    Rangete võtmehoidjate esimene valik: NoPacha ® Mancage'i kasinuseseade on kaasaegne kasinusevöö meestele. Läbimõeldud disain, kõrge kandmismugavus ja imeliselt kerge kõrgtehnoloogiline materjal, millest voorusvöö on valmistatud, teevad sellest voorusvööst meie testivõitja voorusvööde seas.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: