Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö - NoPacha Full Armor

NoPacha ® Full Armour voorusvöö on voorusvöö, mis võtab mehelt täieliku kontrolli oma suguelundite üle teatud ajaks või jäädavalt. Masturbatsioon või seks muutub selle voorusvööga võimatuks ja seksuaalne nauding suureneb väga suurel määral, kui hoiduda.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    NoPacha ® Full Armour Chastity Belt on kasinuseseade, mis võtab mehelt täieliku kontrolli oma suguelundite üle kindlaksmääratud ajaks või jäädavalt. Masturbatsioon või seks muutub selle kasinusvööga võimatuks ja seksuaalne nauding suureneb väga suurel määral, kuna see suurendab abstinentsust.

     

    Keeluvöö NoPacha ® Full Armor on kvaliteetse lukustusmehhanismiga ja seda ei saa pärast kinnitamist ilma võtmeta maha võtta. Seega on täielikult lukustatud kasinusrihmaga kõik seksuaalsed ambitsioonid halastamatult takistatud. Alternatiivina saab voorusvöö lukustada ühe meie ühesuunalise lukuga(kliki siia). Kui pitser murdub, muutuks voorusvöö kandja truudusetus kohe nähtavaks. Selleks, et voorusvöö saaks kandjale ideaalselt sobituda, on tarnes 4 anatoomiliselt kujundatud munandi-/peenisrõngast (37 mm, 40 mm, 45 mm ja 50 mm).

     

    Pärast voorusvöö kinnitamist ei ole mehel enam võimalik erektsiooni saada ega seksuaalakti sooritada. Võtme omanik - nn keyholder - otsustab üksi, millal voorusvöö avatakse ja millal seda võib eemaldada. Seda võib kanda paar tundi või pikema aja jooksul kuni mitu kuud. Eesmärk on takistada mehe erektsiooni ja loomulikult ka orgasmi. Sisemise puuri kitsuse tõttu on isegi erektsiooni lähenemine äärmiselt valus. Loomulikult saab meie CUMELOTi abil alistuvat meest aeg-ajalt vägivaldselt alla lasta, ilma et erektsiooni tekiks.

     

    NoPacha ® Full Armour voorusvööl on suur hulk ventilatsiooniavasid, mille eesmärk on tagada ventilatsioon ja optimeerida kandmismugavust. Ka urineerimine on võimalik läbi väikese integreeritud avause. NoPacha ® Full Armour voorusvöö on seega täiesti 24/7 sobiv. Keeluvööd võib kanda diskreetselt tavalise riietuse all paljude igapäevaste tegevuste ajal, isegi meres ujudes või jalgrattaga sõites. Isegi kitsamate spordipükste või teksade all ei ole voorusvöö märgatav.

     

    Millega tuleb voorusvöö kandmisel arvestada?

     

    Keeluvöö pikemaajalisel kandmisel ei tohiks unustada hügieenilisi aspekte. Keeluvöö tuleks eemaldada igapäevase kehapuhastuse ajal ja puhastada INSTACLEAN spreiga. Penist ja munandeid tuleks enne kinnitusrihma kandmist hõõruda meie toitva geeliga PLOWBOY.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • NoPacha voorusvöö Full Armor
    • Saadaval mustas, roosas ja läbipaistvas värvitoonis.
    • Keeluvöö meestele
    • Lukustatav: Integreeritud luku ja 2 võtmega.
    • Materjal: Plastik, lennunduskvaliteet
    • NoPacha ® on registreeritud kaubamärk.
    • Keeluvööd tuleb kanda puhastada kandmise vaheajal VERYCLEAN spreiga.
    • Meie voorusvöödele soovitame meie CUMELOT ® seeria stimulaatoreid alluva mehe aeg-ajalt toimuvaks sunniviisiliseks emaslikatsiooniks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Kirjutage oma ülevaade

      Keeluvöö - NoPacha Full Armor

      Keeluvöö - NoPacha Full Armor

      NoPacha ® Full Armour voorusvöö on voorusvöö, mis võtab mehelt täieliku kontrolli oma suguelundite üle teatud ajaks või jäädavalt. Masturbatsioon või seks muutub selle voorusvööga võimatuks ja seksuaalne nauding suureneb väga suurel määral, kui hoiduda.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: