Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Seksimõis - Ramrod® Thrusting

Uus
  • Seksimõis - Ramrod® Thrusting

Kogege ülimat naudingut koos Ramrod® Thrustingvõimsa seksimänguasjaga, mis ühendab täpsed tõuked anaalkanalisse intensiivse vibratsiooniga ja annab teile uskumatu tunde, mis jätab teid soovida rohkem. Tänu anatoomiliselt kujundatud käepidemele saate manööverdada Ramrod® Thrusting manööverdada täpselt - üksi või paarina!

Rohkem infot

3932/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege ülimat naudingut koos Ramrod® Thrustingvõimsa seksimänguasjaga, mis ühendab täpsed tõuked anaalkanalisse intensiivse vibratsiooniga ja annab teile uskumatu tunde, mis jätab teid soovima rohkem. Tänu anatoomiliselt kujundatud käepidemele saate manööverdada Ramrod® Thrusting manööverdada täpselt - üksi või koos partneriga! Nüüd peate lihtsalt välja selgitama, miks MEO seda "seksimeheks" nimetab...

    Vastus on see, et Ramrod® Thrusting on tegelikult sama hea kui tõeline seks. See erakordne seksimänguasja ühendab täpsed tõukamisliigutused intensiivsete vibratsioonidega, mis pakuvad uskumatult sügavat ja mitmekülgset stimulatsiooni, mis on võrreldav päris seksi dünaamika ja intensiivsusega. Kuni 12 erineva vibratsiooni, pulseerimise ja eskaleerumise taseme ning 12 dünaamilise üles- ja allapoole liikumise võimas kombinatsioon võimaldab kasutajal kohandada stimulatsiooni ja nautida seda täiel rinnal. Vaata meie videot ja veendu ise...

    Palju võimalusi, suurepärane materjal ja tipptasemel tehnoloogia:

    12 intensiivse vibratsiooni-, pulseerimis- ja eskalatsioonitaseme ning 12 võimsa üles- ja allapoole liikumisega on saadaval arvukalt võimalusi, mis ei jäta soovida midagi. Täpsed ja võimsad tõukamisliigutused lisavad anaal- või vaginaalsele tungimisele uue mõõtme ja pakuvad hingematvat stimulatsiooni.

    The Ramrod® Thrustingtuntud ka kui "seksiime", on valmistatud kehasõbralikust silikoonist ja tagab meeldiva ja turvalise kogemuse. Lisaks sellele on Ramrod® Thrusting veekindel ja uputatav vastavalt IPX7 standardile, nii et vibraatorit saab kasutada ka vannis või duši all.

    Varustatud tipptasemel mälukiibiga, mäletab vibraator viimaseid Ramrod® Thrusting mäletab viimati kasutatud funktsiooni, nii et saate lihtsalt jätkata sealt, kus pooleli jäite. Turvalukk tagab, et vibraator ei lülitu ise sisse, kui see on käsipagasis või kohvris. Kui vibraator on täielikult laetud, saate seda kasutada 60 minutit suurel kiirusel või 100 minutit madalal kiirusel, et rahuldada oma soovi kõva ja täiusliku tungimise järele.

    Avastage naudingu uued mõõtmed koos võimsa Ramrod® ThrustingmEO geniaalse keppimisimehega. Ole valmis elamuseks, mis võtab sul hinge kinni.

    Rohkem üksikasju:

    • Seksimeede - Ramrod® Thrusting
    • Anaalseks ja vaginaalseks stimulatsiooniks.
    • Mõõtmed: 12 cm x 3,75 cm (sisestatav) | 20,25 cm x 7,5 cm (kokku)
    • Võimas vibraator kahe mootoriga täpseteks tõuketeks ja vibratsiooniks.
    • 12 intensiivset funktsiooni vibratsiooni, pulseerimise ja eskaleerimisega.
    • 12 funktsiooni võimsate üles- ja allapoole liikumiste jaoks.
    • Materjal: kehasõbralik silikoon, 100% veekindel.
    • Täiustatud mälukiip, mis jätab meelde viimati kasutatud funktsiooni.
    • Turvalukk - sisse- ja väljalülitamiseks vajutage ja hoidke 3 sekundit all.
    • Laetav USB kaudu - laadimiskaabel kaasas.
    • Täielikult laetud 2 tunniga
    • Töötab 60 minutit suurel kiirusel ja 100 minutit madalal kiirusel
    • Palun kasutage ainult veepõhiste määrdeainetega, nagu Aquameo
    • Puhastage sooja veega, maheda seebiga ja meie VERYCLEAN pihustiga.
    • Calexoticsaquameo on 1990ndatel asutatud Ameerika ettevõte, mis on tuntud seksimänguasjatööstuses oma innovaatiliste ja kvaliteetsete toodete poolest. Sarnaselt Calexotics saksa ettevõte MEO on samuti tuntud oma erinevate kvaliteetsete seksimänguasjade ja BDSM-toodete poolest. Mõlemat ettevõtet iseloomustab innovatsioon, kvaliteet ja kliendikesksus. Calexotics nii Saksa ettevõte MEO kui ka Saksa ettevõte MEO panevad suurt rõhku turvaliste, usaldusväärsete ja kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis vastavad paljudele seksuaalsetele eelistustele ja huvidele. Kuigi Calexotics ja MEO asuvad erinevates asukohtades, on neil ühine filosoofia, milleks on innovatsioon, kvaliteet ja püüdlemine klientide rahulolu poole

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Kirjutage oma ülevaade

      Seksimõis - Ramrod® Thrusting

      Seksimõis - Ramrod® Thrusting

      Kogege ülimat naudingut koos Ramrod® Thrustingvõimsa seksimänguasjaga, mis ühendab täpsed tõuked anaalkanalisse intensiivse vibratsiooniga ja annab teile uskumatu tunde, mis jätab teid soovida rohkem. Tänu anatoomiliselt kujundatud käepidemele saate manööverdada Ramrod® Thrusting manööverdada täpselt - üksi või paarina!

      Kirjutage oma ülevaade

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: