Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

Täispuhutav anaalpistik koos vibratsiooni ja kaugjuhtimispuldiga

Kas otsite seksimise ajal ülimat kick'i? Siis meeldib sulle meie leiutis: Butt plug vibratsiooniga, mida saab puldi abil pumbata, mistõttu sobib see ideaalselt anaalseks venitamiseks. Aasta parim müüja meie seksikaupluses!

Rohkem infot

2386/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kas otsite seksimise ajal ülimat kick'i? Siis meeldib sulle meie leiutis: Butt plug vibratsiooniga, mida saab puldiga pumbata, mistõttu sobib see ideaalselt anaalseks venitamiseks. Aasta parim müüja meie seksikaupluses!

     

    Lase oma partneril "kaugjuhtida" sind (öösel klubis või päevasel ajal jõusaalis, poes, restoranis, koolis või kus iganes). See tunne on lihtsalt kirjeldamatu, kui teie partner võtab kontrolli enda kätte, avab teie päraku äärmiselt laiaks ja stimuleerib teid võimsa vibratsiooniga kaugjuhtimise teel.

     

    Tänu oma erilisele disainile, mis tabab kõiki õigeid kohti, venitab see täispuhutav butt plug teid absoluutselt maksimaalselt. Kirjeldamatu tunne!

     

    Vajutades puldil olevat nuppu, saate teie või teie partner valida 12 vibratsioonivariatsiooni vahel. Teine nupp võimaldab teil anaalpistikut pumbata. Niipea, kui olete lõpetanud, väheneb butt plug nupuvajutusega kiiresti taas oma algsesse suurusesse. Hingemattev kogemus, mida soovite ikka ja jälle uuesti läbi elada.

     

    Kvaliteetsest silikoonist valmistatud anaalpistik on ftalaadivaba ja mittepoorne, kuid ei sobi kokku silikoonlubeerimisvahendiga. Soovitame meie veepõhist libestusainet AQUAMEO. Anaalpistikut on lihtne puhastada maheda seebiga või meie seksimänguasjade puhastusvahendiga VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Täispuhutav, vibreeriv anaalpistik silikoonist koos kaugjuhtimispuldiga
    • Mõõtmed: kogupikkus 118 mm, sisestatav pikkus 80 mm, läbimõõt 33 mm
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba
    • Anaalpistik on laetav USB-ühenduse kaudu.
    • MR PLAY by MEO ® on uuenduslik seksimänguasjade kaubamärk meestele
    • Palun kasutage ainult vees lahustuvate libestitega nagu AnalPush või AQUAMEO. Väike EXTREMEO sprei aitab teil ka suuremaid seksimänguasju valutult sisestada.
    • Puhastage sooja vee ja meie pihustiga VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: Mänguasjad erilise naudingu tunnetamiseks
    • Kui sulle meeldib eksperimenteerida, uusi asju lõbusalt proovida ja tahad kogeda intensiivsemat orgasmi, siis on MEO ® anaalmänguasjad just sulle sobivad. Need võimaldavad teil stimuleerida oma kõige erogeensemat tsooni, pärakut, ja kogeda aistinguid, mida te pole kunagi varem tundnud. Päraku juures saavad kokku mitu närvirada, mis annab teile erilise naudingutunde.
    • MEO ® seksimänguasjad on kvaliteetselt valmistatud ja keerukate funktsioonidega. Suur valik sisaldab nii üksikmänguasju kui ka seksimänguasju paaridele; alates lihtsast dildost kuni ultramoodsa seksimasinani. Kaubamärk MEO ® kutsub teid üles neid põhjalikult proovima - ja seega otsima järgmist põnevat seiklust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Holy f***.

    AMAZING. It serves every purpose I bought it for, and is high quality.

      Hindamine 

      This thing is fantastic.

      This thing is fantastic. My boyfriend LOVES it.

        Hindamine 

        Best orgasm I’ve had solo

        Was a bit intimidated when I got it I let it charge to full before I used it and oh my god do I regret not getting it sooner I didn’t even realize an hour went by before I was done using it 10/10 best orgasm I’ve had solo it also doesn’t feel cheap and feels good to hold it feels resilient enough.

          Hindamine 

          Bestes Sex Toy was ich je gekauft habe

          Kann ich nur jedem Mann empfehlen. Ideal für anale Stretching Spiele mit oder ohne Partner ein Hochgenuss.

            Hindamine 

            SEhr geil für die Analdehnung

            auch für Anfänger geeignet. In Verbindung mit der Vibration und dem ständigen Aufpumpen und Abpumpen komme ich von ganz alleine. Giga Orgasmus !!!!!

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Oh mein Gott

            In Verbindung mit der Fernbedienung erfüllt mir dieser aufpumpbare Butt Plug wirklich alles was ich mir gewünscht habe. Vibration und das Auf und Ab Pumpen bringt mich im Nu zum Orgasmus. Das Beste jedoch ist, dass ich die Kontrolle komplett abgeben kann. Und was ich sagen muss: Die Fernbedienung funktioniert wirklich einwandfrei.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Täispuhutav anaalpistik koos vibratsiooni ja kaugjuhtimispuldiga

            Täispuhutav anaalpistik koos vibratsiooni ja kaugjuhtimispuldiga

            Kas otsite seksimise ajal ülimat kick'i? Siis meeldib sulle meie leiutis: Butt plug vibratsiooniga, mida saab puldi abil pumbata, mistõttu sobib see ideaalselt anaalseks venitamiseks. Aasta parim müüja meie seksikaupluses!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: