Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY Cast 3 Wand Massager - Disco Black

The DOXY Cast 3 Wand Massager on meie kompaktne ja samas võimas Wand Massagertuntud oma "heade vibratsioonide" poolest. See kompaktsem DOXY Massager ühendab endas kõik omadused, mida meie kliendid hindavad suuremates Doxy-mudelites: atraktiivne disain, kvaliteetsed materjalid, siidine silikoonpea ja optimaalne kontroll.

Rohkem infot

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The DOXY Cast 3 Wand Massager on meie kompaktne ja samas võimas Wand Massagertuntud oma "heade vibratsioonide" poolest. See kompaktsem DOXY Massager ühendab endas kõik omadused, mida meie kliendid armastavad suuremate mudelite puhul DOXY Originaalne ja DOXY Cast Massager: atraktiivne disain, kvaliteetsed materjalid, siidine silikoonist pea ja optimaalne kontroll. Ja kuna disain on MEO jaoks oluline, saate valida erinevate atraktiivsete metallist viimistluste vahel.

    Avastage meie kompaktset, enimmüüdud DOXY Wand Massager

     

    Kas igatsete lõõgastavat massaaži oma pinges lihastele või lisapööret oma isikliku intiimse naudingu jaoks, on DOXY Cast 3 Wand Massager on piisavalt kompaktne, et pakkuda paljukiidetud doksüüride võimsust just õigesse kohta.

     

    Kuidas on DOXY Cast 3 Wand Massager meie suurematest massööridest? Korpus on DOXY Cast 3 Wand Massager on kompaktsem ja väiksema mootoriga. Tänu tugevale alumiiniumist korpusele oleme siiski integreerinud korpusesse raskused. See tekitab kuulsa sügava, müriseva vibratsiooni, mille eest DOXY on tuntud.

     

    Pea DOXY Cast 3 Wand Massager on väiksema pinnaga kui DOXY Originaal ja suurem DOXY Mudelid, mis koondab seksika jõu täpselt õigesse kohta - ideaalne paarina nautimiseks ja raskesti ligipääsetavate kehapiirkondade saavutamiseks!

     

    DOXY Cast 3 massaaživarda: Sul on täielik kontroll!

     

    Ühe nupuvajutusega saate varieeruda õrnast surinast 3000 pulseeriva pöörlemissagedusega minutis kuni hingematva mürinani 9000 pöörlemissagedusega minutis. Aktiveerige populaarne eskaleerumisrežiim, vajutades ja hoides toitenuppu kolm sekundit all. Kuid olge nii suure võimsusega ettevaatlik, sest seda funktsiooni nimetatakse ka "Orgasmigarantiiks".

     

    See annab teile lisapöörde:

     

    Elu vürtsiks on mitmekesisus! Meie eksklusiivne valik alternatiivseid silikoonist massaažipäid inspireerib teid.

     

    Pea DOXY Cast 3 Wand Massager saab lihtsalt lahti kruvida ja asendada ühega meie neljast spetsiaalselt välja töötatud lisaseadmest. Iga kinnitus lukustub kindlalt, nii et te ei pea muretsema juhusliku libisemise või väändumise pärast.

     

    DOXY Cast 3 seinamassaažöör: ülima mitmekülgsuse tipptasemel

     

    DOXY Cast 3 Wand Massager ei ole lihtsalt äärmiselt võimas vibraator, vaid sellest saab teie isiklik naudinguaparaat, mis ootab, et te selle avastaksite. Olgu mees või naine, üksi või paarina, see DOXY avab hulgaliselt põnevaid hetki.

     

    Naistele:

     

    • Üksinda: võimsad vibratsioonid DOXY Cast 3 Wand Massager saab kasutada välise stimulatsiooni jaoks. Paljud naised leiavad, et DOXY Cast 3 Wand Massager eriti tõhusaks kliitori stimuleerimiseks, mis viib intensiivsete orgasmideni. Lai pea DOXY katab suure ala ja pakub sügavat, vibreerivat tunnet, mis ulatub kaugemale kui pelgalt pinnale.
    • Kehamassaaž: Kehamassaaž DOXY Cast 3 Wand Massager saab kasutada mitte ainult seksuaalseks rahuldamiseks, vaid ka suurepärase kehamassaažina. Kasutage seda pinges lihaste lõdvendamiseks, eriti kaelas, seljas ja õlgades.

     

    Meestele:

     

    • Mehed võivad kasutada DOXY Cast 3 Wand Massager stimuleerida pärakut või perineumit, tundlikku piirkonda munajuha ja päraku vahel. Massaaživahendit saab juhtida ka piki peenise võlli, et luua ainulaadne tunne koos võimsate orgasmidega.
    • Kehamassaaž: Nii nagu naised, saavad ka mehed kasutada DOXY Cast 3 Wand Massager kehamassaažiks, et lõõgastuda ja vabaneda igapäevaelu stressist.

     

    Paaridele:

     

    • Naudi koos: Paarid saavad kasutada DOXY Cast 3 Wand Massager kasutada eelmängu ajal ja masseerida üksteist kordamööda või uurida erogeenseid tsoone. Vibratsiooni võimsus ja sügavus võivad lisada seksile uue, põneva mõõtme.
    • Suurem intiimsus: Vibraatori kasutamine seksuaalvahekorra ajal võib suurendada kogemust. DOXY Cast 3 Wand Massager saab kasutada näiteks tungimise ajal kliitori stimuleerimiseks, mis suurendab mõlema partneri naudingut.

     

    Kokkuvõtteks võib öelda, et DOXY Cast 3 Wand Massager läheb kaugemale vibraatorite traditsioonilistest piiridest ja pakub midagi igaühele. Selle mitmekülgne disain tagab, et iga kasutamine on ainulaadne, rahuldust pakkuv ja täiesti erutav. Laske võimsusel DOXY ja alustage võrratu naudingu teekonda.

     

    Avastage Doxy lisaseadmete maailm:

    Doxy

    Naudingute teekond, mida saate ette võtta koos DOXY Cast 3 Wand Massager ei ole kaugeltki lõppenud. Et rikastada ja varieerida oma sensuaalseid seiklusi DOXY valik hoolikalt koostatud manuseid meestele ja naistele. Alates G-punkti stimulaatorist kuni eesnäärme masseerijani - need lisaseadmed on spetsiaalselt välja töötatud erinevate erogeensete tsoonide jaoks ja muudavad teie Die Cast 3 põhjalikuks seksimänguasjaks DOXY 3 terviklikuks seksimänguasjaks. Iga lisatarvik on ainulaadne ja toob armatsemisse värskust ja põnevust. Pange tähele, et need lisad on valikulised tarvikud, mis ei kuulu komplekti DOXY The Cast 3 juurde ei kuulu Wand Massager sisaldub. Tarvikud tuleb osta eraldi, et kasutajad saaksid valida täpselt selle, mis vastab nende individuaalsetele eelistustele ja soovidele. Kui valite need erinevad lisatarvikud, ei saa te ainult ühte lisatarvikut, vaid saate mitmeid võimalusi, et teie Doxy seiklused pidevalt areneksid ja rahuldust pakuksid.

     

    Teie ohutus on esikohal!

     

    Meie seadmete toiteallikas blokeerib madalpinge alalisvoolu, tagades ohutu kasutamise kogu maailmas. 3 meetri pikkune kaabel võimaldab ka suuremat liikumisvabadust, nii et sa ei pea olema pistikupesa lähedal.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • DOXY Cast 3 massaažija
    • Mõõdud: Korpuse pikkus 28 cm, pea läbimõõt 4,5 cm, ümbermõõt 12 cm.
    • Kaal: 350 grammi
    • Toiteallikas: Toiteplokk toidab DOXY madalpinge alalisvooluga.
    • Komplektis on adapter - UK, EU, US ja AU/NZ
    • Kaabli pikkus: 3 meetrit
    • Kasutage DOXY Massager koos meie veepõhise libestusainega Aquameo, et saada eriti nauditav kogemus, ning hoia see puhtana meie kiire ja lihtsa seksuaalkummi puhastusvahendiga VERYCLEAN Spray. Kogege täiuslikku naudingut soovitud lihtsusega.
    • Avastage naudingu tippu koos DOXY ja MEO. Võrratu Doxy vibraatorite ja ulatusliku MEO kollektsiooniga, mis ei jäta midagi soovida, saate sukelduda maailma, kus kvaliteet kohtub seksuaalse naudinguga. Valige parim, sest vähemast ei piisa. DOXY & Meo - kvaliteedi ja sensatsiooniliste elamuste sünonüümid.
    • DOXY ja MEO on kaks juhtivat nime erootikasektoris. Mõlemad ettevõtted on teinud endale maailmas nime toodete abil, mille puhul on esikohal kvaliteet, funktsionaalsus ja kliendi rahulolu. Kuigi brändi DOXY kaubamärk on tuntud oma võimsate massaažipulkade poolest, mis pakuvad võrratuid aistinguid, on MEO kaubamärk teeninud suurepärase maine laia tootevalikuga erinevatele maitsetele ja eelistustele. Mõlemat ettevõtet eristab aga nende pühendumine kvaliteetsete materjalide kasutamisele oma toodetes, mis lubab klientidele pikaealisust ja ohutust.
    • MEO on MEO, Saksamaa registreeritud kaubamärk. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Kirjutage oma ülevaade

      DOXY Cast 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Cast 3 Wand Massager - Disco Black

      The DOXY Cast 3 Wand Massager on meie kompaktne ja samas võimas Wand Massagertuntud oma "heade vibratsioonide" poolest. See kompaktsem DOXY Massager ühendab endas kõik omadused, mida meie kliendid hindavad suuremates Doxy-mudelites: atraktiivne disain, kvaliteetsed materjalid, siidine silikoonpea ja optimaalne kontroll.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: