Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY Original Wand Massager - Must

Uus Pakkumine

The DOXY Original Wand Massager kiirus on kuni 9000 pööret minutis ja on seega õige vibraator kõvaks ja kiireks mängimiseks, kuid on tõhus ka väga madalatel pööretel. Isegi madalatel pööretel (3000 p/min) tungib vibraator sisse DOXY Original Wand Massager sügavale lihastesse ja tagab äärmuslikud orgasmid.

Rohkem infot

3607/00

119,90 €


-5%

113,91 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

The DOXY Original Wand Massager kiirus on kuni 9000 pööret minutis ja on seega õige vibraator kõvaks ja kiireks mängimiseks, kuid on tõhus ka väga madalatel pööretel. Isegi madalatel pööretel (3000 p/min) tungib vibraator sisse DOXY Original Wand Massager sügavale lihastesse ja tagab äärmuslikud orgasmid. Ükskõik, kuidas te seda võimsat vibraatorit kasutada soovite, on see DOXY Original Wand Massager avab oma intensiivse, läbitungiva toime täpselt seal, kus seda kõige rohkem vajate.

The DOXY Massager Original - kutse sügavatele tundmustele

The DOXY Original Wand Massager on üks meie kõige taskukohasematest Wand Massager. Selle korpus on valmistatud kvaliteetsest ABS-st, mis tähendab, et saame seda pakkuda suurepärase hinnaga. Soodne hind ei tähenda siiski, et sellel on vähem pakkuda kui meie teistel DOXY Seinamassaažerid! Halli, kehasõbraliku silikoonist pea all on meie iseloomulik valatud metallist pea, milles asub sama mootor ja mis tagab äärmiselt võimsa vibratsiooni, mis muudab Wand Massager meie kõrgekvaliteedilisest valatud seeriast.

Täpne juhtimine ühe nupuvajutusega!

DOXY Original Wand Massager on 30 % suurem võimsus kui Hitachi Magic Wand. Selle hingematva intensiivsuse kontrollimiseks on DOXY Original Wand Massager on meie klientide poolt armastatud juhtimisseadmed, mis võimaldavad aeglaselt suurendada kiirust alates õrnast vibratsioonist 3000 rpm kuni ägeda crescendo'ni 9000 rpm juures. Vajutage ja hoidke toitenuppu kolm sekundit all, et aktiveerida eskaleeruv impulssrežiim ja lasta originaalsel seinamassaažil võtta kontrolli üle DOXY Original seinamassaažer kontrolli all. Olge teadlik sellest, millesse te ennast panete ... The DOXY Wand Massager ei ole tavaline vibraator, vaid värisev ja pulseeriv megamonstrum, millel on paindlik pea. See on nii võimas, et lõdvestab aastaid kõvaks jäänud lihaseid kergelt. Nii et asetage massööri pea intiimsele, erogeensele tsoonile ja nautige lööklaineid, mis teevad teed läbi teie keha. Kas olete valmis selleks hingemattevaks väljakutseks?

Kogege DOXY Saumamassaaži maagiat!

Doxy pea kaal ja mehaanika on valatud alumiiniumist ning tagab monotoonse surina asemel rahustava värina ja pulseerimise. Sügavale kehasse tungivad vibratsioonid muudavad sügavale tungiva DOXY Wand Massager eriti tõhusaks, kui seda kasutatakse kogu keha masseerijana või intiimsematel hetkedel.

DOXY Wand Massager avaldab muljet oma suurepärase disainiga!

Ergonoomilise kujuga keha ergonoomiline DOXY Original istub mugavalt käes ja on valmistatud vastupidavast materjalist, mis on tuntud oma löögikindluse poolest. Looduslikud või kunstlikud õlid ei saa seda kahjustada. Täpselt töödeldud, 6 cm pikkune metallpea on kaetud sametpehme, meditsiinilise kvaliteediga silikooniga, mis tagab veatu viimistluse.

Teie ohutus on esikohal!

Pistikupesaga toiteallikas tagab, et ainult madalpinge alalisvool jõuab Wand Massager ja võimaldab seega ohutut ja häireteta kasutamist kõikjal maailmas. Tänu suurejoonelisele 3 meetri pikkusele kaablile ei pea te muretsema, kas olete pistikupesa lähedal, kui soovite kasutada Wand Massager seda kasutada.

DOXY Wand Massager - tõeline universaalkaitsja!

DOXY Wand Massager on palju enamat kui lihtsalt üks järjekordne massöör, see on värav naudingute universumisse, mis ootab vaid avastamist. Pole tähtis, mis sugu te olete, kas lähete kirglikule teekonnale üksi või koos oma partneriga, the DOXY pakub teile hulgaliselt hingematvaid võimalusi.

Naistele:

  • Üksinda: võimsad vibratsioonid DOXY saab kasutada välise stimulatsiooni jaoks. Paljud naised leiavad, et see on eriti tõhus kliitori stimuleerimiseks, mis viib intensiivsete orgasmideni. Laia peaga DOXY Wand Massager katab suure ala ja pakub sügavat, vibreerivat tunnet, mis ulatub kaugemale kui kokkupuutepind.
  • Kehamassaaž: Kehamassaaž DOXY Wall Massager ei sobi mitte ainult seksuaalseks naudinguks, vaid ka kehamassaažiks. See lõdvestab pingulisi lihaseid, eriti kaela, selja ja õlgade piirkonnas.


Meestele:

  • Solo: Mehed võivad kasutada DOXY stimuleerida perineumit, tundlikku piirkonda munandite ja päraku vahel. Kui massöör juhitakse piki peenise võlli, tekib ainulaadne vibreeriv tunne. Anus tunneb ka päraku DOXY Wand Massager tunneb imeliselt.
  • Kehamassaaž: Nii nagu naised, saavad ka mehed kasutada DOXY kogu keha lõdvestamiseks ja päeva stressi leevendamiseks.


Paaridele:

  • Nautige koos: Paarid saavad kasutada DOXY Wand Massager eelmängu ajal ja masseerida üksteist kordamööda või uurida erogeenseid tsoone. Vibratsioonide võimsus ja ulatus võivad lisada magamistoas toimuvale seksile põneva elemendi.
  • Intiimsuse suurendamine: Kasutades DOXY Wand Massager seksuaalse akti ajal võib suurendada seksuaalkogemust. DOXY saab kasutada näiteks kliitori stimuleerimiseks penetratsiooni ajal, mis suurendab mõlema partneri naudingut.


Kokkuvõttes võib öelda, et DOXY Wand Massager ületab seksimänguasjade traditsioonilised piirid ja pakub midagi igaühele. Ole üllatunud tugevusest DOXY Wand Massager ja alustage võrratu naudingu teekonda.

Lisateave:

  • DOXY Original Wand Massager
  • Mõõtmed: Kogupikkus 37 cm, pea läbimõõt 6 cm, korpuse ümbermõõt 16 cm.
  • Kaal: 500 grammi
  • Toiteallikas: Toiteplokk varustab seadet madalpinge alalisvooluga.
  • Komplektis on adapter - UK, EU, US ja AU/NZ
  • Kaabli pikkus: 3 meetrit
  • Kombineeri DOXY Wand Massager meie veepõhise libestusainega Aquameo õrnaks ja ohutuks stimulatsiooniks ning puhastage Wand Massager meie kiire ja lihtsa puhastusspreiga VERYCLEAN Spray.
  • Avastage naudingu tipp! Sukeldu maailma, kus kvaliteet kohtub naudingutega - võrratute DOXY vibraatorite ja ulatusliku MEO kollektsiooniga, mis ei jäta midagi soovida. Otsige parimat, sest te ei vääri midagi vähemat. DOXY & MEO - kus kvaliteet kohtub naudinguga! DOXY ja MEO on kaks tuntud kaubamärki täiskasvanute tööstuses. Mõlemad on loonud endale niši toodete abil, mis seavad esikohale kvaliteedi, jõudluse ja kasutaja rahulolu. Mõlemal kaubamärgil on oma tugevused: Kuigi DOXY on tuntud oma võimsate massööride poolest, mis pakuvad võrratuid aistinguid, iseloomustab MEOt mitmekesine tootevalik, mis rahuldab erinevaid maitseid ja eelistusi. Kõige tähtsam on see, et mõlemad kaubamärgid kasutavad oma toodete valmistamiseks kvaliteetseid materjale. Need tagavad klientidele vastupidavuse ja ohutuse.
  • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

DOXY Original Wand Massager - Must

DOXY Original Wand Massager - Must

The DOXY Original Wand Massager kiirus on kuni 9000 pööret minutis ja on seega õige vibraator kõvaks ja kiireks mängimiseks, kuid on tõhus ka väga madalatel pööretel. Isegi madalatel pööretel (3000 p/min) tungib vibraator sisse DOXY Original Wand Massager sügavale lihastesse ja tagab äärmuslikud orgasmid.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: