Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

Rabbit Lisandumine seoses DOXY 3 Wand Massager

Stimuleerige kliitorit ja G-punkti samaaegselt: See on alati hea mõte! Koos DOXY 3 Rabbit Kinnitusega saate muuta DOXY Wand Massager ülimaks naudingutööriistaks ja nautida jõudu, mida ainult DOXY on pakkuda.

Rohkem infot

3615/00

saadaval

    Rohkem infot

    Stimuleerige kliitorit ja G-punkti samaaegselt: See on alati hea mõte! Koos DOXY 3 Rabbit Kinnitusega muudad sa DOXY Wand Massager ülimaks naudingutööriistaks ja naudid jõudu, mida ainult DOXY on pakkuda. Tänu intuitiivsetele ja tundlikele nuppudele on DOXY Wand Massager 3 või 3R saate reguleerida võimsate vibratsioonide rütmi ja intensiivsust täpselt oma eelistuste järgi.

    Kinnitus viib naudingu täiesti uude mõõtmesse. See geniaalne, paindlik kinnitus on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et kasutada DOXY 3-seeria jaoks ja muudab DOXY Wand Massager võimsaks kliitori ja G-punkti stimulaatoriks, mis tekitab tugevaid, pulseerivaid vibratsioone täpselt seal, kus te seda soovite.

    Meie Rabbit on väga populaarne seksimänguasju, mis on spetsiaalselt mõeldud samaaegseks kliitori ja tupe stimuleerimiseks. Nimi Rabbit tuleneb stimulaatorile iseloomulikest "kõrvadest", mis meenutavad jänese kõrvu. Neid "kõrvu" kasutatakse kliitori stimuleerimiseks, samal ajal kui stimulaatori pikem osa sisestatakse tuppe, kus see pakub täiuslikku sisemist stimulatsiooni.

    DOXY Rabbit peamised funktsioonid on järgmised.

    • Vaginaalne stimulatsioon: Stimulaatori pikem osa sisestatakse tuppe.
    • Kliitori stimulatsioon: Stimulaatori "kõrvad" asuvad vastu kliitorit ja pakuvad otsest kliitori stimulatsiooni. Selline sisemise ja välise stimulatsiooni kombinatsioon võib põhjustada intensiivseid orgasme.
    • Kahesugune toime: Klitorise ja tupe samaaegne stimuleerimine on peamine omadus Rabbitmis eristab seda teistest stimulaatoritest. See kahesugune toime võib paljude kasutajate jaoks olla eriti rahuldust pakkuv.


    Spetsiaalselt välja töötatud kinnitustega DOXY 3 / 3R jaoks loodud Wand Massager muutub multifunktsionaalseks naudinguvahendiks. Kõik need manused on välja töötatud selleks, et stimuleerida, erutada ja täielikult rahuldada teid. Äärmiselt võimsad vibratsioonid DOXY edastatakse otse manusesse, et tekitada erinevaid hingematvaid aistinguid.

    Manus lukustub kindlalt oma kohale, nii et te ei pea muretsema, et manus kukub vahetult enne orgasmi maha Rabbit libisemist või keeramist vahetult enne orgasmi.

    DOXY 3 manuse tipphetked:

    • Eksklusiivne disain: Iga kinnitus on spetsiaalselt välja töötatud spetsiaalselt DOXY 3-seeria ja pakub ainulaadset ja stimuleerivat kogemust.
    • Kvaliteetne materjal: Valmistatud kvaliteetsest mustast silikoonist, mis on poorivaba, lõhnatu ja hüpoallergeenne.
    • Kindel istuvus: Iga kinnitus lukustub kindlalt, nii et see ei libise ega väändu hetke kuumuses.
    • Avastage seksuaalse naudingu uued mõõtmed: Kas selle või mõne teise meie kinnitusega, need kõik pakuvad unikaalseid tundmusi, mida avastada.


    Kasutamine: Lihtsalt keerake ümmargune pea lahti DOXY Seinamassaažööri ja asendage see Rabbit Asendage see kinnitusega. Niit ühendab Wand Massager kinnitusega ja tagab ohutu kasutamise.

    Hellitage oma meeli, uurige oma naudingute sügavusi ja valmistuge ainulaadseks orgasmi elamuseks koos eksklusiivse DOXY 3 lisaseadmega ainulaadseks orgasmireisiks. On aeg kogeda puhast maagiat, mida DOXY on pakkuda.

    Lisateave:

    • DOXY 3 Rabbit - Kinnitus kliitori ja G-punkti stimuleerimiseks
    • The DOXY Cast 3 seerias on ainulaadne omadus: vahetatav pea. Seda pead saab lihtsalt lahti kruvida ja asendada ühega meie neljast spetsiaalselt välja töötatud lisatarvikust, mis on valmistatud spetsiaalselt DOXY valmistatud ainult Need kinnitused avavad täiesti uusi võimalusi ja muudavad Doxy-kogemuse veelgi mitmekülgsemaks ja põnevamaks.
    • Kõik kinnitused on valmistatud graniidmustast, hüpoallergeensest silikoonist.
    • Kinnitusdetailid, mis on mõeldud DOXY on mittepoorsed, lõhnavabad ja pakuvad meeldivat tunnet.
    • Kinnitused lukustuvad paika, et vältida väändumist või libisemist.
    • DOXY Wand Massager müüakse eraldi ja ei kuulu komplekti.
    • Kasutage kinnitust koos meie veepõhise libestusainega Aquameo õrnaks ja ohutuks naudinguks. Puhastage stimulaatori lisatarvikut ja massaažiseadet enne ja pärast kasutamist meie VeryClean spreiga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Hindamine 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Kirjutage oma ülevaade

        Rabbit Lisandumine seoses DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Lisandumine seoses DOXY 3 Wand Massager

        Stimuleerige kliitorit ja G-punkti samaaegselt: See on alati hea mõte! Koos DOXY 3 Rabbit Kinnitusega saate muuta DOXY Wand Massager ülimaks naudingutööriistaks ja nautida jõudu, mida ainult DOXY on pakkuda.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: