Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

Masturbatooriumi varrukas DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging ja sunnitud orgasmid.... The DOXY Massager "Die Cast 3" sarja on iseloomulikud oma suurepärase disaini poolest. Igal neist massööridest on ainulaadne pea, mida saab hõlpsasti lahti kruvida ja asendada. See võimaldab seda asendada ühega neljast DOXY spetsiaalselt välja töötatud lisaseadmete vastu, mis pakuvad täiesti uut stimuleerimise mõõdet.

Rohkem infot

3612/00

saadaval

    Rohkem infot

    The DOXY Wand Massager "Die Cast 3" seeria mudelid on iseloomulikud oma kohandatava disaini poolest. Igal massaažijal on ainulaadne pea, mida saab hõlpsasti lahti kruvida ja asendada. See võimaldab seda asendada ühega neljast DOXY spetsiaalselt välja töötatud lisaseadmete vastu, mis pakuvad täiesti uut stimuleerimise mõõdet. Üks neist kinnitustest on DOXY 3 Masturbator Sleeve, mis muudab masturbeerija Wand Massager vibreerivaks masturbeerimisvahendiks. Massaažiseadme äärmiselt võimsad, tõeliselt hingematvad vibratsioonid stimuleerivad peenise võlli ja võivad viia ülevoolava orgasmini.

    Intuitiivsete ja tundlike nuppude abil on DOXY Wand Massager 3 või 3R saate reguleerida võimsate vibratsioonide rütmi ja intensiivsust täpselt oma eelistuste järgi - peenisemassaažiks klass omaette!

    Lisatarvik viib naudingu täiesti uude mõõtmesse. See läbimõeldud, paindlik masturbeerija on spetsiaalselt välja töötatud DOXY 3-seeria jaoks ja muudab DOXY Wand Massager meestele mõeldud võimsaks masturbaatoriks, mis tekitab tugevaid, pulseerivaid vibratsioone täpselt seal, kus te neid soovite - peenisel!

    Spetsiaalselt sarja jaoks välja töötatud lisatarvikud DOXY 3 / 3R muutuvad masturbaatorist masturbeerija Wand Massager multifunktsionaalseks naudinguvahendiks. Kõik need lisad on välja töötatud, et stimuleerida, erutada ja täielikult rahuldada teid. Äärmiselt võimsad vibratsioonid DOXY edastatakse otse manusele, et tekitada erinevaid hingematvaid aistinguid.
    Doxy
    Manusenaator lukustub kindlalt, nii et te ei pea muretsema, et masturbaator libiseb maha või keerab vahetult enne orgasmi.

    Manusenaatori DOXY 3 manuse tipphetked:

    • Eksklusiivne disain: Iga kinnitus on spetsiaalselt välja töötatud spetsiaalselt DOXY 3-seeria jaoks ning pakub ainulaadset ja stimuleerivat kogemust.
    • Kvaliteetne materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis on poorivaba, lõhnatu ja hüpoallergeenne.
    • Turvaline kinnitus: Iga kinnitus lukustub kindlalt, et see ei libiseks ega väänduks hetke kuumuses.
    • Avastage seksuaalse naudingu uued mõõtmed: Kas selle või mõne teise meie kinnitusega, need kõik pakuvad unikaalseid tundmusi, mida avastada.


    Kasutamine: Lihtsalt keerake ümmargune pea lahti DOXY Wand Massager ja asendage see masturbeerija kinnitusega. Niit ühendab Wand Massager kinnitusega ja tagab ohutu kasutamise.

    Hellitage oma meeli, uurige oma naudingute sügavusi ja valmistuge ainulaadseks orgasmi elamuseks koos eksklusiivse DOXY 3 lisaseadmega ainulaadseks orgasmireisiks. On aeg kogeda puhast maagiat, mida DOXY on pakkuda.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Masturbatori varrukas - kinnitus, mis on mõeldud DOXY Wand Massager
    • The DOXY Cast 3 seerias on ainulaadne omadus: vahetatav pea. Seda pead saab lihtsalt lahti kruvida ja asendada ühega meie neljast spetsiaalselt välja töötatud kinnitusest, mis on valmistatud eranditult DOXY valmistatud eranditult Need kinnitused avavad täiesti uusi võimalusi ja muudavad Doxy kogemuse veelgi mitmekülgsemaks ja põnevamaks.
    • Kõik kinnitused on valmistatud graniidmustast, hüpoallergeensest silikoonist.
    • Kinnitusdetailid, mis on mõeldud DOXY on mittepoorsed, lõhnavabad ja pakuvad meeldivat libisemist.
    • Kinnitused lukustuvad, et vältida väändumist või libisemist.
    • DOXY Wand Massager on saadaval eraldi ja ei kuulu tarnekomplekti.
    • Kasutage masturbaatorit koos meie veepõhise libestusainega Aquameo eriti meeldiva peenisemassaaži jaoks. Puhastage stimulaatori kinnitust ja masseerijat enne ja pärast kasutamist meie VeryClean-sprei abil.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Hindamine 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Hindamine 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Kirjutage oma ülevaade

          Masturbatooriumi varrukas DOXY 3 Wand Massager

          Masturbatooriumi varrukas DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging ja sunnitud orgasmid.... The DOXY Massager "Die Cast 3" sarja on iseloomulikud oma suurepärase disaini poolest. Igal neist massööridest on ainulaadne pea, mida saab hõlpsasti lahti kruvida ja asendada. See võimaldab seda asendada ühega neljast DOXY spetsiaalselt välja töötatud lisaseadmete vastu, mis pakuvad täiesti uut stimuleerimise mõõdet.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: