Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY Bullet Vibraator - Rose Gold - Luksusvibraator

Avasta DOXY Bullet Vibraator roosakuldset - puhas luksus diskreetseks seksuaalseks stimulatsiooniks. Elegantne, kompaktne seade pakub sügavat, pulseerivat vibratsiooni seitsmes režiimis täpse stimulatsiooni jaoks.

Rohkem infot

3611/00

79,90 €


-5%

75,91 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Koos DOXY Bullet Vibraatoriga on diskreetse seksuaalse stimulatsiooni nauding alati käeulatuses. Sellel kompaktsel luksusvibraatoril on kõik: see pakub sama sügavat, mürisevat vibratsiooni, mida olete harjunud alates DOXY kuid elegantses, väga diskreetses disainis.

     

    DOXY Bullet Vibraator sobib ideaalselt kõigile, kellele meeldib diskreetne, kuid siiski ekstreemne. Oma peenelt vormitud otsaga täpse stimulatsiooni jaoks on see DOXY Bullet jõuab täpselt sinna, kus seda vajate, et pakkuda sihipärast stimulatsiooni. Ja seitsme erineva režiimiga ei ole teie naudingutele piire seatud.

     

    Tipphetkede tipphetked DOXY Bullet Vibraator:

     

    • Kompaktne ja diskreetne: saate seda kasutada kõikjal, äratamata soovimatut tähelepanu.
    • Luksuslik tunnetada ja näha: Valmistatud kvaliteetsest anodeeritud alumiiniumist, mis tagab elegantse ja mugava tunde.
    • Võimas jõudlus: Pakub sama intensiivseid vibratsioone, mida te tunnete DOXY tuttavad.
    • Mitmekülgne: Tänu kahele kiirusele ja viiele erinevale vibratsioonimustrile saate stimuleerimist sekunditega varieerida.
    • Veekindel: Kasutage vibraatorit vannis või duši all märja ja metsiku naudingu saamiseks.
    • Laetav: 1,40-tunnine laadimine tagab katkematu lõbu ja muudab DOXY Bullet Vibraatori hetkega valmis teiseks ringiks.

     

    DOXY Bullet Vibraator on lihtne kasutada ja ergonoomiliselt täiusliku kujuga. See libiseb vaevata ühest käest teise ja annab sulle vabaduse rahuldada ennast seal, kus see sulle kõige paremini meeldib. Kas te kasutate DOXY Bullet üksi või koos oma partneriga, kodus või reisil, see diskreetne, kuid väga võimas Bullet vibraator on teie usaldusväärne kaaslane kõikidel teie intiimsetel seiklustel.

     

    DOXY Bullet Vibraator on elegantses ja tugevas alumiiniumist korpuses, milles on ka USB Type C laadimiskaabel, nii et see on alati turvaline ja valmis teie järgmiseks seikluseks. See on veekindel ja kutsub teid pikendama oma aega vannis või duši all ning kogema täiesti uut naudingute maailma.

     

    Nii naised kui ka mehed on vaimustuses:

     

    Naised:

     

    • Klitorise otsene stimuleerimine: Täpne ots on DOXY Bullet Vibraator on ideaalne täpse stimulatsiooni jaoks. Libistage üle kliitori erineva surve ja kiirusega intensiivse naudingu saamiseks.
    • Välised erogeensed tsoonid: Naistel on lisaks kliitorile loomulikult palju muid erogeenseid tsooneid. Kasutage DOXY Bullet Vibraatorit selliste piirkondade stimuleerimiseks nagu reite sisekülg, nibud või kõht.
    • Tease & Denial: Kasutage erinevaid intensiivsuse tasemeid, et tuua teid lähemale kliimaksile, seejärel aeglustage ja korrake protsessi intensiivse orgasmi saamiseks.

     

    Mehed:

     

    • Frenulumi stimulatsioon: Frenulum, mis asub peenise alumisel küljel kohe kukla all, on väga tundlik. Kui DOXY Bullet Siin kasutatakse vibraatorit, võivad tekkida tugevad orgasmid.
    • Pärisnaha stimuleerimine: munandite ja päraku vaheline ala, mida tuntakse pärisnaha nime all, on paljude meeste jaoks teine kuum koht. Selle piirkonna õrnad vibratsioonid võivad suurendada erutust.
    • Päraku stimuleerimine: Pärak on rikas närvilõpmete poolest, mis teeb selle väga vastuvõtlikuks stimulatsioonile. Koos DOXY Bullet Vibraatoriga saab anust õrnalt stimuleerida, et suurendada naudingut.
    • Munandite stimuleerimine: Õrn vibratsioon munanditel võib olla ainulaadne ja meeldiv kogemus. Seadistused DOXY Bullet Vibraatorit saab reguleerida mugavuse ja intensiivsuse järgi.
    • Püksisääre stimuleerimine: peenise püksisääre on veel üks väga tundlik piirkond. Kasutades DOXY Bullet Vibraatori kasutamine selles piirkonnas, eriti peenise pea ümber, võib põhjustada intensiivseid orgasmi.
    • Muud erogeensed tsoonid: Nii nagu naised, võivad ka mehed kasutada DOXY Bullet Vibraatorit nibude, reite sisekülje või muude erogeensete tsoonide stimuleerimiseks.

     

    Paaridele:

     

    • Jagage naudingut: Laske DOXY Bullet Vibraatoriga üle teineteise keha eelmängu ajal. Avastage teineteise kõige tundlikumad kohad ja reguleerige kordamööda vibratsiooni intensiivsust.
    • Rohkem lõbu koos suukorviga: Kui üks partner pakub suulist stimulatsiooni, saab teine partner vibraatoriga kogemust suurendada, tehes seda järgmiselt DOXY Bullet Kogemusi, kasutades vibraatorit erinevatel erogeensetel tsoonidel.
    • Rohkem naudingut seksi ajal: Seksi ajal saab vibraatorit kasutada selleks, et DOXY Bullet Vibraatorit saab kasutada seksi ajal väliste erogeensete tsoonide stimuleerimiseks, lisades intiimsele hetkele täiendavat naudingut.
    • Tease & Keelamine: Kasutage DOXY Bullet Vibraatorit, et stimuleerida teist inimest, suurendada ootust ja intensiivistada orgasmi.

     

    Vibraatori kompaktne suurus, võimsad vibratsioonid ja elegantne disain DOXY Bullet Vibraator teevad sellest atraktiivse kaaslase kõigile, nii üksi kui ka paarina. Sukelduge nende aistingute maailma ja avastage, mis teeb DOXY Bullet Vibraatori teie seksimänguasjakollektsiooni asendamatuks osaks.

     

    Ülitundlik, üliõhuke ja ülimalt diskreetne: kaunis vibraator on DOXY Bullet Vibraator on nii kompaktne ja diskreetne, kui te seda ootate, kuid samas on ta ideaalse suurusega, et erutada teid peast kuni jalatallani. Seitse väga rahuldustpakkuvat vibratsioonirežiimi stimuleerivad igat närvi ja teevad vibraatorist ainulaadse seksimänguasja DOXY Bullet Vibraator unikaalne seksimänguasja luksusklassis.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • DOXY Bullet Vibraator
    • Mõõdud: Pikkus 120 mm, pea läbimõõt 25 mm.
    • Kaal: 85 grammi
    • Toiteallikas: USB-kaabel koos magnetilise pistikuga laadimiseks
    • Kaabli pikkus: 30 cm
    • Värv: roosakas kuldne
    • Vibraatori kasutamine DOXY Bullet Vibraatorit koos meie veepõhise libestusainega Aquameo, et saada eriti nauditav kogemus, ja hoia see laitmatult puhtana meie praktilise mänguasjapuhastusvahendiga VERYCLEAN Spray.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Très satisfaite

    Je suis ravi il est puissant et petit, le design est magnifique, a voir sur le long terme mais a lair tres bien

      Hindamine 

      Wow

      Hands down one of the new favorite toys, nice and smooth

        Kirjutage oma ülevaade

        DOXY Bullet Vibraator - Rose Gold - Luksusvibraator

        DOXY Bullet Vibraator - Rose Gold - Luksusvibraator

        Avasta DOXY Bullet Vibraator roosakuldset - puhas luksus diskreetseks seksuaalseks stimulatsiooniks. Elegantne, kompaktne seade pakub sügavat, pulseerivat vibratsiooni seitsmes režiimis täpse stimulatsiooni jaoks.

        Kirjutage oma ülevaade

        20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: