Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY 3 USB-C massöör - must

Revolutsiooniline DOXY 3 USB-C massaažer on spetsiaalselt välja töötatud Z-põlvkonna jaoks. See uuenduslik seksimänguasju on otsene vastus noorema põlvkonna vajadustele, kes hindab brändi tuntust, jõudlust, disaini, funktsionaalsust ja õiglast hinda.

Rohkem infot

3596/00

79,90 €


-5%

75,91 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Revolutsiooniline DOXY 3 USB-massaažer on spetsiaalselt välja töötatud Z-generatsiooni jaoks. See uuenduslik seksimänguasju on otsene vastus noorema põlvkonna vajadustele, kes hindab brändi tuntust, jõudlust, disaini, funktsionaalsust ja õiglast hinda.

    Murra reegleid ja naudi DOXY 3 USB-C Wand Massager'i võimsust igal ajal ja igal pool!

    Brändi DOXY tähistab kaasamist ja võimestamist. The Wand Massager of DOXY on loodud vastama paljudele vajadustele ja eelistustele, et igaüks saaks nautida naudingut oma tingimustel.

    DOXY 3 USB-C Wand Massager abil olete alati kontrolli all!

    3 meetri pikkuse kaabliga DOXY 3 USB-C Wand Massager pakub maailmas reisides võrratut vabadust ja mugavust. Inspireeritud kuulsast DOXY Cast 3 Wand Massager ja laetavast Die Cast 3R, see kompaktne ja DOXY Wand Massager pakub sama uskumatult võimsaid vibratsioone, mis panevad teid hinge kinni. Kvaliteetne ABS-ist valmistatud täppiskonstruktsioon tagab vastupidavuse, käepärase kaalu ja elegantse disaini.

    Taskukohane võimsus Z-generatsioonile - otse orgasmini!

    Vabastage oma iha nn Continuous Power funktsiooniga, mida saate hõlpsasti reguleerida + ja - nuppude abil, et leida täiuslik intensiivsus. Lisapöörde saamiseks saate aktiveerida Pulse-režiimi, kui lihtsalt vajutate ja hoiate toitenuppu 3 sekundit all.

    Pea pea DOXY 3 USB-C Wand Massager on valmistatud kvaliteetsest, kehasõbralikust silikoonist, mis tundub naha vastu pehme ja sametine. Võrreldes suuremate originaal- ja lipulaevade metallmudelitega on väiksem pea DOXY 3 USB-C on vähem hirmutav ja ideaalne tutvumiseks Wand Massager tutvumiseks. Seda saab kasutada ka raskesti ligipääsetavate kehapiirkondade suure täpsusega masseerimiseks. Pea on ka eemaldatav, et seda saaks vaevata puhastada, tagades hügieeni ja ühtlase tulemuslikkuse.

    Seksikas luksuslik mugavus:

    The DOXY 3 USB-C on saadaval kahes põnevas värvitoonis: türkiissinine ja mattmust. Võrratut jõudlust ja naudingut pakkuv elegantse ja kompaktse disainiga, see teedrajav massaažimasin paneb DOXY 3 varjutab kõike muud Wand Massager oma hinnaklassis. DOXY 3 USB-C on vastus soovile kõrge jõudluse ja kvaliteedi järele absoluutselt taskukohase hinnaga. Tõeline mängu muutja, peaaegu liiga hea, et olla tõsi!

    Lisateave:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Mõõdud: Korpuse pikkus 28 cm, pea läbimõõt 4,5 cm, korpuse ümbermõõt 12 cm.
    • Kaal: 310 grammi
    • Toiteallikas: DOXY 3 USB-C Wand Massager saab toite integreeritud USB-C kaabli kaudu. Pange tähele, et toiteallikas EI kuulu tarnekomplekti ega ühildu lisaseadmetega, mis on mõeldud Wand Massager Cast 3 ja Cast 3R ühildub. Toite andmiseks on vaja 5V/3A Power Delivery (PD) USB-C pistikupesa adapterit, et toita oma Wand Massager toitega.
    • Kaabli pikkus: 3 meetrit
    • DOXY 3 USB-C Wand Massager on paindlik massöör, mis sobib nii naistele kui ka meestele ja paaridele. Naised saavad seda kasutada kliitori ja teiste erogeensete tsoonide intensiivseks stimuleerimiseks, mehed aga kondüloomi, peenise, munandite ja päraku stimuleerimiseks. Paaridele pakub massöör põnevat võimalust tõhustada eelmängu ja nautida lisastimulatsiooni seksuaalvahekorra ajal.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Dependable

    Love the design and the intense vibes. The fact that it's rechargable is good, and being able to plug it in to use it makes it super dependable. It sucks when a toy dies in the middle of a play session

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    DOXY 3 USB-C massöör - must

    DOXY 3 USB-C massöör - must

    Revolutsiooniline DOXY 3 USB-C massaažer on spetsiaalselt välja töötatud Z-põlvkonna jaoks. See uuenduslik seksimänguasju on otsene vastus noorema põlvkonna vajadustele, kes hindab brändi tuntust, jõudlust, disaini, funktsionaalsust ja õiglast hinda.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: