Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY Cast 3R Wand Massager - Laetav - sinine

The DOXY Cast 3R on meie uusim ja kõige tähelepanuväärsem massöör. See on laetav ja juhtmeta. Kogemused võimsusest, mida pakub DOXY täiesti uuel ja tasuta viisil. Tänu kompaktsele disainile on DOXY Cast 3 ja valmistatud samadest kvaliteetsetest materjalidest, kutsub see juhtmeta massaažija teid üles Wand Massager kutsub teid avastama uut mõõdet võrgutava kunsti ahvatlevate kunstide DOXY

Rohkem infot

3609/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The DOXY Cast 3R on meie uusim ja seni kõige tähelepanuväärsem Doxy-massaažöör. See on laetav ja juhtmeta. Kogemused võimu DOXY täiesti uuel ja tasuta viisil. Tänu kompaktsele disainile on DOXY Cast 3 ja valmistatud samadest kvaliteetsetest materjalidest, kutsub see juhtmeta massaažija teid üles Wand Massager kutsub teid avastama uut mõõdet võrgutavates kunstides DOXY avastama.

     

    DOXY Cast 3R seinamassaažer: vallandage oma võimsus!

     

    DOXY Cast 3R Wand Massager saab kaasasoleva USB-kaabli abil täielikult laadida vaid nelja tunniga. Kui punane tuli toitenupul kustub, saate kasutada DOXY Massager nautida tund aega täisvõimsust. Kuid olge ettevaatlik, teie uus DOXY Naudingute tooja on absoluutne orgasmi garantii, kuid see ei ole veekindel.

     

    DOXY The Cast 3R Wand Massager: Las mängud algavad!

     

    Tänu lihtsasti kasutatavatele juhtnuppudele on DOXY saate reguleerida Cast 3R-i kiirust pidevalt vahemikus 3000 kuni 9000. Või vajutage ja hoidke toitenuppu kolm sekundit all, et aktiveerida suurenev pulseerimine tõeliselt erakordse tunde saamiseks. Meie kliendid nimetavad seda seadistust orgasmirežiimiks, mis tekitab kõige võimsamaid orgasme.

     

    DOXY Cast 3R Wand Massager: kerge ja kasutusvalmis ka reisil olles!

     

    DOXY Cast 3R Wand Massager on teie mobiilne liitlane, mis saadab teid kõikjale, kuhu iganes te ka lähete. Aktiveerige praktiline reisilukk, vajutades nelja sekundi jooksul samaaegselt toite- ja miinusnuppu. Kui olete valmis nautima DOXY lahti, korrake protsessi ja vaadake, kuidas see ellu äratatakse.

     

    Tunnetage erinevust ja kogemusi koos DOXY Cast 3R Wand Massager absoluutset vabadust!

     

    Seeria DOXY 3 on eemaldatav pea, mis avab hulgaliselt võimalusi alternatiivseteks kinnitusteks. Nende spetsiaalselt välja töötatud kinnitustega, mida saab kindlalt kinni keerata ja mis istuvad kindlalt, saate anda DOXY Cast 3R Wand Massager uue põneva mõõtme.

     

    DOXY Cast 3R seinamassaažöör: mitmekülgsuse tipp!

     

    DOXY Cast 3R Wand Massager ei ole lihtsalt üks järjekordne massöör, vaid värav naudingute maailma, mis ootab avastamist. Olgu mees või naine, üksi või koos partneriga intiimsele avastamisretkele asudes, on DOXY pakub hulgaliselt ahvatlevaid võimalusi.

     

    Naistele:

     

    • Üksinda: Intensiivne vibratsioon DOXY sobivad ideaalselt välise stimulatsiooni jaoks. Paljud naised leiavad, et DOXY Cast 3R Wand Massager eriti tõhusaks kliitori stimuleerimiseks, mis võib viia hingematvate orgasmideni. Lai pea katab suure ala ja pakub sügavat, kestvat tunnet, mis ulatub üle naha pinna.
    • Kehamassaaž: Kehamassaaž DOXY Cast 3R Wand Massager sobib ideaalselt ka kehamassaažiks. Seda saab kasutada lihaspingete leevendamiseks, eriti kaela, selja ja õlgade piirkonnas.

     

    Meestele:

     

    • Mehed võivad kasutada DOXY Cast 3R Wand Massager kasutada munandite, päraku või perineumi ehk munandite ja päraku vahelise tundliku piirkonna stimuleerimiseks. Kui massöör juhitakse piki peenise võlli, tekitab see ainulaadse tunde, mis võib kiiresti viia tugevate ja mitmekordsete orgasmideni.
    • Kehamassaaž: Nii nagu naised, võivad ka mehed kasutada DOXY kogu keha masseerida ja unustada igapäevaelu stressi.

     

    Paaridele:

     

    • Jagatud nauding: Paarid saavad kasutada DOXY Cast 3R Wand Massager sisse oma eelmängu, masseerides üksteist kordamööda ja uurides erinevaid erogeenseid tsoone. Muljetavaldav võimsus ja lai vibratsioonivalik võivad süüdata magamistoas ekstaatilise kirgliku tulekahju.
    • Rohkem naudingut seksi ajal: Kui kasutate DOXY Cast 3R Wand Massager vahekorra ajal, muutub kogemus veelgi intensiivsemaks. Näiteks võib kasutada DOXY kliitori stimuleerimiseks tungimise ajal võib suurendada mõlema partneri naudingut.

     

    DOXY Cast 3 Wand Massager läheb kaugemale tavapärastest vibraatoritest ja massööridest ning pakub hingematvaid aistinguid kõigile. Tänu selle ainulaadsele disainile on iga kasutamine võrratu, põnev ja erutav. Avastage võimsus DOXY ja asuge võrratu naudingu ekspeditsioonile.

     

    Avastage maailma DOXY Tarvikuid:

    Doxy

    Ajal, mil DOXY Cast 3 Wand Massager juba sisaldab aardekirstu täis naudinguelamusi, ei ole ekspeditsioon seksuaalse ekstaasi sfääridesse veel kaugeltki lõppenud. Et laiendada ja varieerida oma sensuaalseid avastusi, esitleb DOXY tutvustab valik spetsiaalseid lisaseadmeid, mis on mõeldud meestele ja naistele. Alates G-punkti stimulaatorist kuni eesnäärme massöörini on need lisaseadmed kohandatud konkreetsetele erogeensetele tsoonidele ja muudavad DOXY Cast 3 Wand Massager multifunktsionaalseks seksimänguasjaks, mis on omaette klass. Iga lisatarvik on ainulaadne, luues iga kord uue ja põneva tunde. Pange siiski tähele, et need lisaseadmed on tarvikud, mis ei kuulu toote juurde DOXY Cast 3 juurde Wand Massager sisaldub. Need tuleb osta eraldi, et meie kasutajatel oleks paindlikkus valida vastavalt oma eelistustele ja soovidele. Kui investeerite nendesse lisatarvikutesse, ei osta te lihtsalt lisatarvikut, vaid avate võimaluste maailma, mis tagab, et teie Doxy-kogemus on alati uus ja rahuldust pakkuv. Sukelduge veelgi sügavamale naudingute valdkonda erakordse lisaseadmete valikuga, mida pakub DOXY.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • DOXY The Cast 3 Wand Massager
    • Mõõdud: Suurus: keha pikkus 28 cm, pea läbimõõt 4,5 cm, ümbermõõt 12 cm.
    • Kaal: 354 grammi
    • Toiteallikas: USB-laadija on varustatud madalpinge alalisvooluga.
    • Kasutage DOXY Cast 3 Wand Massager koos meie veepõhise libestusainega Aquameo, et saada eriti nauditav kogemus, ja hoidke see puhtana VERYCLEAN sprei abil. Kogege ülimat naudingut maksimaalse lihtsusega.
    • Minge naudingutest kaugemale ja nautige seda! Sukelduge universumisse, kus kõrgeim kvaliteet kohtub ohjeldamatu seksuaalse naudinguga. Valige ainult parim, sest te ei vääri midagi vähemat kui parimat. DOXY & MEO - kvaliteedi ja sensuaalsuse täiuslik kombinatsioon!
    • DOXY ja MEO on kaks kõige tuntumat nime seksuaalse heaolu valdkonnas. Mõlemad on loonud endale ainulaadse koha oma kollektsioonidega, mis keskenduvad erakordsele kvaliteedile, esmaklassilisele jõudlusele ja naudingutele. Mõlemal kaubamärgil on oma tugevused: DOXY on tuntud oma võimsate massööride poolest, mis pakuvad võrratuid aistinguid, samas kui MEO avaldab muljet laia tootevalikuga, mis rahuldab erinevaid maitseid ja eelistusi. Mõlemat kaubamärki ühendab see, et nende toodetes kasutatakse kvaliteetseid materjale, mis tagavad klientidele võrratu vastupidavuse ja ohutuse.
    • MEO on Saksamaal registreeritud kaubamärk MEO. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Non-Plus-Ultra

    Die englische Antwort auf die Hitachi Magic Wand. Viel ausprobiert, viel gekauft, aber der Doxy von MEO ist das absolute Non-Plus-Ultra. Kein Gerät, das ich je getestet habe, erzeugt so heftige Vibrationen und das schon auf niedrigster Stufe. Es ist möglich, eine Frau innerhalb einer Minute zum Orgasmus zu bringen. Bei etwas längerer Anwendung schwankt die Wirkung zwischen geiler Lust und geilem Schmerz, was durchaus reizvoll sein kann. Bisher hat es noch keine Frau länger als 10 Minuten am Stück ausgehalten ;-) ... Der Doxy hat den Charme eines Elektrogerätes aus den 90ern, ist schwer, aus Metall und braucht eine Steckdose. Zum Glück ist das Kabel lang genug. Was Sexspielzeug betrifft: die beste Investition, die ich je getätigt habe, und eine uneingeschränkte Empfehlung.

      Kirjutage oma ülevaade

      DOXY Cast 3R Wand Massager - Laetav - sinine

      DOXY Cast 3R Wand Massager - Laetav - sinine

      The DOXY Cast 3R on meie uusim ja kõige tähelepanuväärsem massöör. See on laetav ja juhtmeta. Kogemused võimsusest, mida pakub DOXY täiesti uuel ja tasuta viisil. Tänu kompaktsele disainile on DOXY Cast 3 ja valmistatud samadest kvaliteetsetest materjalidest, kutsub see juhtmeta massaažija teid üles Wand Massager kutsub teid avastama uut mõõdet võrgutava kunsti ahvatlevate kunstide DOXY

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: