Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DOXY Massager

Uudiskiri

DOXY 3 Eesnäärme massaaži manusena

Suurendage oma DOXY Vibraator meie erakordse lisaseadmega eesnäärme massaažiks. See lisatarvik on välja töötatud kasutamiseks koos DOXY Wand Massager eesnäärme eriti intensiivseks stimuleerimiseks. DOXY Wand-Massager edastab tugevaid vibratsioone ja pulse otse eesnäärme massaažitarvikule ja stimuleerib seega eesnäärme...

Rohkem infot

3614/00

saadaval

    Rohkem infot

    Suurendage oma DOXY Vibraator meie erakordse lisaseadmega eesnäärme massaažiks. See lisatarvik on välja töötatud kasutamiseks koos DOXY Wand Massager eesnäärme eriti intensiivseks stimuleerimiseks. DOXY Wand-Massager edastab võimsad vibratsioonid ja pulsatsioonid otse eesnäärme massaažitarvikusse, stimuleerides eesnääret viisil, mis ületab kõik varem nähtu.

    Eesnäärme massaažitarvik on anatoomilise kujuga ja sama elegantse musta värvi, sama õmblusteta disainiga ja sama kõrge kvaliteediga kui teisedki DOXY 3 lisatarvikut. Poorideta, lõhnatu ja hüpoallergeenne silikoonmaterjal tagab eesnäärme intensiivseks stimuleerimiseks vajaliku mugavuse ja tundlikkuse.

    DOXY 3 eesnäärme massaažitarvik on spetsiaalselt loodud selleks, et jõuda eesnäärme juurde ja stimuleerida seda täpselt ja intensiivselt, mida DOXY 3 Wand Massager on tuntud. Tänu reguleerimisvõimalustele ja täielikule kontrollile, mida Wand Massager kohta DOXY 3 seeria, saate nautida eesnäärme stimulatsiooni täiesti lõdvestunult ja kogeda plahvatuslikke eesnäärmeorgasme.

    Nagu kõik meie eksklusiivsed manused, lukustub ka eesnäärme massaažimasin kindlalt, nii et saate täielikult nautida oma naudingut, muretsemata, et manus libiseb paigast või katkestab eesnäärme stimulatsiooni hetke kuumuses.

    DOXY 3 eesnäärme massaažiseadme kõige olulisemad omadused:

    • Eksklusiivselt välja töötatud: Spetsiaalselt eesnäärme massaažijaga välja töötatud DOXY 3-seeria jaoks välja töötatud, saate kogeda eriti intensiivseid hetki.
    • Võrratu kvaliteet: Valmistatud kvaliteetsest, graniitmustast, mittepoorsest, lõhnavabast ja hüpoallergeensest silikoonist.
    • Kõrgeimad ohutusstandardid: Kinnitus lukustub kindlalt ja ei saa libiseda ega väänduda.
    • Ülim rahulolu: Mõeldud nii, et jõuab eesnäärme juurde ja stimuleerib seda enneolematute tundmuste saavutamiseks.


    Meie eesnäärme massaaži manusega saate tuua oma DOXY 3 / 3R Wand Massager uuele tasemele. Avastage eesnäärme stimuleerimise uskumatud võimalused ja kogege hingematvaid aistinguid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • DOXY 3 eesnäärme massaaži lisatarvik
    • "Die Cast 3" seeria massaažiseadmed alates DOXY on vahetatava peaga.
    • Eksklusiivselt DOXY on saadaval neli ainulaadset kinnitust.
    • Iga kinnitus on valmistatud graniitmustast, hüpoallergeensest silikoonist. Kinnitused on poorivabad, lõhnavabad ja pakuvad õrna siledust. Kinnitusdetailid lukustuvad, et vältida väändumist või libisemist.
    • Wand Massager müüakse eraldi ja ei kuulu komplekti.
    • Kombineerige Doxy kinnitust meie veepõhise libestusainega Aquameo ohutu ja mugava eesnäärme stimuleerimiseks. Hoidke DOXY Kinnitust ja ka Wand Massager ideaalses seisukorras meie hõlpsasti kasutatava VERYCLEAN pihustiga.
    • Võrratu DOXY Wand-Massager ja lai valik MEO tooteid viib teid maailma, kus kõrgeim kvaliteet kohtub kirgliku sooviga oma fantaasiate realiseerimiseks. Otsige parimat, sest te ei tohiks leppida millegi vähemaga. DOXY & MEO - kvaliteedi ja emotsioonide ülim kombinatsioon!
    • DOXY ja MEO on kahtlemata kaks tuntuimat kaubamärki erootikasektoris. Mõlemad firmad on saavutanud endale ainulaadse positsiooni toodetega, mida iseloomustab erakordne kvaliteet. DOXY on laialdaselt tunnustatud oma võimsate Wand Massagermis tagavad võrratuid aistinguid, samas kui MEOt iseloomustab lai tootevalik, mis katab erinevaid eelistusi. Mõlemat kaubamärki ühendab aga nende pühendumine kvaliteetsete materjalide kasutamisele, et tagada mitte ainult oma toodete pikaealisus, vaid ka klientide ohutus.
    • MEO on Saksamaal ja Euroopas registreeritud kaubamärk. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.
    • Kui te juhtute Torinos olema, saame vaid soovitada, et te võtaksite Lorenzo'ga ühendust. Ta teeb teile eesnäärme massaaži erilise "õnneliku lõpuga". Lorenzo tunneb meie tooteid nagu keegi teine ja tal on ainulaadne võime pakkuda teile unustamatut eesnäärme orgasmi kogemust. Kasutage võimalust ja laske ühel parimatest teid eesnäärme stimuleerimise saladustesse sisse juhatada. Klõpsake siin, et külastada tema veebilehte.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Hindamine 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Hindamine 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Hindamine 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Kirjutage oma ülevaade

            DOXY 3 Eesnäärme massaaži manusena

            DOXY 3 Eesnäärme massaaži manusena

            Suurendage oma DOXY Vibraator meie erakordse lisaseadmega eesnäärme massaažiks. See lisatarvik on välja töötatud kasutamiseks koos DOXY Wand Massager eesnäärme eriti intensiivseks stimuleerimiseks. DOXY Wand-Massager edastab tugevaid vibratsioone ja pulse otse eesnäärme massaažitarvikule ja stimuleerib seega eesnäärme...

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: