Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

Electro Urethral sonde - Uretraalelektrood alates ElectraStim

Uus Pakkumine
  • Electro Urethral sonde - Uretraalelektrood alates ElectraStim

Mõnikord on kõige ebatavalisemad seksimänguasjad kõige paremad! Avastage seksuaalse elektrostimulatsiooni erakordsed võimalused sügaval peenise sisemuses koos Electro Urethral sonde aadressilt ElectraStim. See imeline toode on kindlasti rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on võti absoluutselt käed-vabad orgasmini.

Rohkem infot

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Mõnikord on kõige ebatavalisemad seksimänguasjad kõige paremad! Avastage seksuaalse elektrostimulatsiooni erakordsed võimalused sügaval peenise sees koos Electro Urethral sonde aadressilt ElectraStim. See imeline toode on kindlasti rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on võti absoluutselt käed-vabad orgasmini.

    The Electro Urethral sonde alates ElectraStim on uretraalelektrood, mis on saadaval eri suurustes, et pakkuda teile individuaalset kogemust. Valmistatud 316 roostevabast terasest, mis on tuntud oma suurepärase kvaliteedi ja vastupidavuse poolest, on sellel uimastaval instrumendil täiesti sileda pinnaga, mis tagab mugava kasutamise. Pikkusega 130 mm on Electro Urethral sonde ideaalne algajatele ja saadaval 5 mm, 7 mm ja 9 mm läbimõõduga, et pakkuda erinevaid kogemusi.

    Uretraalneelektrostimulatsioon (E-Stim Penis):

    Uretraalne elektrostimulatsioon pakub ainulaadset ja intensiivset stimulatsioonivormi, mis erineb oluliselt tavapärastest seksuaalkogemustest. Selle teeb eriliseks tunnete sügavuse ja nende tunnete tekkimise viisi kombinatsioon.

    Ureetraelektrostimulatsiooni keskmes on spetsiaalsed vahendid, nagu see uretraelektrood, mis saadavad elektriimpulsse otse läbi uretra. Selles piirkonnas on palju närvilõpmeid ja see on selliste stiimulite suhtes eriti vastuvõtlik. Rakendades elektriimpulsse otse seestpoolt, pakub see meetod intensiivset ja äärmiselt rahuldust pakkuvat kogemust. Tundmused ulatuvad kergest kipitustundest kuni tugevate pulssideni, mis võivad põhjustada eriti sügavat seksuaalset erutust.

    Veel üks uretraalse elektrostimulatsiooni eripära on võimalus saavutada orgasm ilma käedeta. Paljud kasutajad teatavad suurenenud naudingutundest ja võimsatest orgasmidest, mida on võimalik saavutada ilma käsitsi masturbeerimiseta.

    Lisaks pakub uretraalne elektrostimulatsioon võimaluse intiimseks eksperimenteerimiseks ja avastamiseks koos partneriga. Nende sügavate ja isiklike kogemuste jagamine võib tugevdada emotsionaalset sidet ning luua uue usalduse ja intiimsuse taseme.

    Siiski on oluline rõhutada, et uretraalse elektrostimulatsiooni puhul on ohutus ja hügieen esmatähtis. Steriliseeritud seadmete kasutamine, kasutusjuhendi järgimine ja aeglaselt enda piirini viimine on ohutu ja meeldiva kogemuse tagamiseks hädavajalik.

    Kokkuvõttes on uretraalne elektrostimulatsioon põnev seksuaalne mäng, mis avab ukse täiesti uutele tundmustele ja sügavamale seksuaalsele rahuldusele neile, kes otsivad uusi seksuaalse naudingu kõrgusi.

    Kasutamine:

    Ureetraelektrood määritakse väikese libestusainega ja sisestatakse ettevaatlikult peenisesse. Kui elektrood on sisestatud, saab elektrostimulatsiooniseadme sisse lülitada, et kogeda hingematvalt intensiivseid, pulseerivaid aistinguid ja kõrgendatud seksuaalset erutust, mis võib viia võimsa, käedeta orgasmini. Kombineerituna ühe meie unipolaarse riistarõngaga, on Electro Urethral sonde pakub läbitungivat stimulatsiooni kogu peenise pikkuses.

    Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

    Kuigi Electro Urethral sonde on ette nähtud otseseks ühendamiseks elektrostimulatsiooniseadmetega alates ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega, saab seda meie pakutavate adapterite abil ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Electro Urethral sonde - Uretraalelektroodid (erinevad suurused)
    • Pikkus: 130 mm
    • Läbimõõt: 5 mm, 7 mm, 9 mm
    • Ümbermõõt: 15,6 mm, 21,9 mm, 28,2 mm
    • Ühendus: 2 mm
    • Kaal: 101 kuni 165 grammi
    • Materjal: 316 roostevaba teras, isoleeritud atsetaat/plastist alusega
    • Pooluste arv: 1 (unipolaarne). Ringi sulgemiseks on vaja teist unipolaarset elektroodi (nt isekleepuv elektropadi või monopolaarne peenise rõngas).
    • Komplektis: 1x uretraal-dilataator, 1x mikrokiudkott, 1x mitmekeelne kasutusjuhend (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 kotikest steriilset libestusainet.
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on laialt levinud praktika, kuid oluline on olla teadlik sellega seotud ohutusaspektidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada rindade või kaela kohal. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sellele sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    ENDLESS ORGASMS

    This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

      Hindamine 

      Truly awesome

      Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

      It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

      That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

      The build construction is flawless.

        Kirjutage oma ülevaade

        Electro Urethral sonde - Uretraalelektrood alates ElectraStim

        Electro Urethral sonde - Uretraalelektrood alates ElectraStim

        Mõnikord on kõige ebatavalisemad seksimänguasjad kõige paremad! Avastage seksuaalse elektrostimulatsiooni erakordsed võimalused sügaval peenise sisemuses koos Electro Urethral sonde aadressilt ElectraStim. See imeline toode on kindlasti rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on võti absoluutselt käed-vabad orgasmini.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: