Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

Silikoonist valmistatud paindlik uretraalelektrood - ElectraStim

Kui eesmärgiks on käedeta orgasm peenise elektrostimulatsiooni abil, siis paindlik uretraalelektrood alates ElectraStim on ideaalne valik. Need paindlikud elektroodid, mis on valmistatud uuenduslikust, juhtivast silikoonist, pakuvad oma kompaktsest suurusest hoolimata erakordselt intensiivset elektrostimulatsiooni kogemust.

Rohkem infot

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui eesmärgiks on käedeta orgasm peenise elektrostimulatsiooni kaudu, siis paindlik uretraalelektrood alates ElectraStim on ideaalne valik. Need paindlikud elektroodid, mis on valmistatud uuenduslikust, juhtivast silikoonist, pakuvad oma kompaktsest suurusest hoolimata erakordselt intensiivset elektrostimulatsiooni kogemust.

    Sobivad kõikidele peenise suurustele:

    Sõltumata peenise kujust või suurusest kohanduvad paindlikud uretraelektroodid iga peenise individuaalsete kontuuridega ja võimaldavad seega hingematvat elamust - koos võimalusega reguleerida elektrostimulatsiooni intensiivsust kohe, kui need on ühendatud elektrostimulatsiooniseadmega!

    Ligi 15 cm pikkuse sisestatava pikkusega on need ülipaindlikud uretraelektroodid ideaalsed nn "uretraalseks mänguks". Ureetraelektroodil olevad "mõõte sooned" lihtsustavad tungimissügavuse mõõtmist. See on eriti oluline elektrostimulatsiooni puhul, sest väiksem pindala intensiivistab tundmusi, mistõttu enamik meie kliente soovib uretraelektroodi täielikult sisestada.

    Uretraalneelektrostimulatsioon (E-Stim Penis):

    Uretraalne elektrostimulatsioon pakub ainulaadset ja intensiivset stimulatsiooni, mis erineb oluliselt tavapärastest seksuaalkogemustest. Selle teeb eriliseks tunnete sügavuse ja nende tunnete tekkimise viisi kombinatsioon. Ureetraelektrostimulatsiooni keskmes on spetsiaalsed vahendid, nagu see uretraelektrood, mis saadavad elektriimpulsse otse läbi uretra. Selles piirkonnas on palju närvilõpmeid ja see on selliste stiimulite suhtes eriti vastuvõtlik. Rakendades elektriimpulsse otse seestpoolt, pakub see meetod intensiivset ja äärmiselt rahuldust pakkuvat kogemust. Tundmused ulatuvad kergest kipitustundest kuni tugevate pulssideni, mis võivad põhjustada eriti sügavat seksuaalset erutust. Veel üks uretraalse elektrostimulatsiooni eripära on võimalus jõuda orgasmini ilma käedeta. Paljud kasutajad teatavad suurenenud naudingutundest ja võimsatest orgasmidest, mida on võimalik saavutada ilma käsitsi masturbeerimiseta.

    Bipolaarse uretraelektroodi eelised:

    Erinevalt teistest klassikalistest ühepoolsetest uretraelektroodidest on see bipolaarne elektrood konstrueeritud nii, et seda saab kasutada ilma teise lisaseadmeta (näiteks teise monopolaarse elektroodita), mis sulgeks vooluahela. See võimaldab algajatel täielikult keskenduda seksuaalse elektrostimulatsiooni tajumisele, ilma et teine kehal kantav lisatarvik häiriks. Loomulikult saab uretraelektroode soovi korral kasutada ka ilma elektrostimulatsioonita.

    Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

    Paindlikud silikoonist uretraelektroodid sobivad kõikide ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega ja on saadaval 5 mm ja 7 mm läbimõõduga. Kuigi see uretraelektrood on ette nähtud otseseks ühendamiseks ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega, saab seda meie pakutavate adapterite abil ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega.

    Paindliku uretraelektroodi kasutamisel on oluline roll hügieenil ja õigel määrdeaine kasutamisel:

    Optimaalse hoolduse ja ohutu kasutamise tagamiseks soovitame kasutada meie desinfitseerimisspreid INSTACLEAN, mis on spetsiaalselt välja töötatud elektroodide tõhusaks puhastamiseks enne ja pärast kasutamist. Lisaks sellele on meie elektrit juhtiv määrdeaine ESHOCK oluline, et tagada sujuv sisestamine ja optimaalne juhtivus, mis muudab elektrostimulatsiooni kogemuse veelgi intensiivsemaks. Nende kahe toote kombinatsioon ei tee elektrostimulatsiooni mitte ainult eriti nauditavaks, vaid ka ohutuks ja hügieeniliseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Silikoonist valmistatud paindlik uretraalelektrood - ElectraStim
    • Sisestatav pikkus: 150 mm
    • Läbimõõt: 5 mm või 7 mm
    • Ühendus: 2 mm
    • Materjal: plaatinaga vulkaniseeritud meditsiiniline silikoon, juhtiv (ftalaadivaba)
    • Pooluste arv: 2 (bipolaarne)
    • Komplektis: 1 x paindlik uretraalelektrood mustast silikoonist (5 mm VÕI 7 mm), 1 x mitmekeelne kasutusjuhend.
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusaspektidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada rindade või kaela kohal. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt kavandatud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnerite võrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumus klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Kirjutage oma ülevaade

      Silikoonist valmistatud paindlik uretraalelektrood - ElectraStim

      Silikoonist valmistatud paindlik uretraalelektrood - ElectraStim

      Kui eesmärgiks on käedeta orgasm peenise elektrostimulatsiooni abil, siis paindlik uretraalelektrood alates ElectraStim on ideaalne valik. Need paindlikud elektroodid, mis on valmistatud uuenduslikust, juhtivast silikoonist, pakuvad oma kompaktsest suurusest hoolimata erakordselt intensiivset elektrostimulatsiooni kogemust.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: