Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Alphamale - COCKTRAINER™ - peenise pistikupesa

Alphamale COCKTRAINER™ on isiklik treeningseade, mis laiendab uretrit seksuaalseks stimulatsiooniks. Kolmes suuruses saadaval olev peenisepistik on värav uutele erootilistele tunnetele ja intensiivsemale seksuaalkogemusele, nii üksi kui ka paarina.

Rohkem infot

saadaval

Rohkem infot

Alphamale COCKTRAINER™ on isiklik treeningseade, mis laiendab uretrit seksuaalseks stimulatsiooniks. Kolmes suuruses saadaval olev peenisepistik on värav uute erootiliste tunnete ja intensiivsema seksuaalkogemuse juurde, nii üksi kui ka paarina.

Iga peenisepistik on umbes 123 mm pikk ja segmenteeritud, mille läbimõõt suureneb, et võimaldada järkjärgulist ja ohutut laienemist. Olenemata sellest, kas tegemist on algajate või edasijõudnute uretria laiendamise tehnikaga, MEOs leiab igaüks endale sobiva peenisepistiku:

  • Suurus S algab 3 mm läbimõõduga ja suureneb kuni 10 mm läbimõõduni.
  • Suurus M võimaldab laienemist 6 mm kuni 13 mm.
  • Suurus L on mõeldud kogenumatele teie seas, mille läbimõõt on 9 mm kuni 16 mm.


Tänu lasermärgistusele peenisepistiku igas segmendis saab hõlpsasti jälgida laienemise kulgu.

Iga peenisepistik on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis on kõrgelt poleeritud, et tagada sile, hügieeniline ja kergesti puhastatav pind. Eemaldatav rõngas peenisepistiku otsas tagab mitte ainult lihtsa käsitsemise, vaid ka täiendava ohutuse kasutamise ajal. Põhimõtteliselt peaksite alustama aeglaselt, pöörama tähelepanu oma kehale ja suurendama suurust järk-järgult, et saavutada parim võimalik kogemus peenisepistiku abil.

Turvalise ja meeldiva kogemuse saamiseks võtke arvesse järgmisi juhiseid: Enne ja pärast kasutamist on oluline desinfitseerida peenisepistikut meie INSTACLEAN pihustiga. Hügieen on Urethral Play kasutamisel kõige tähtsam. Sisestamiseks soovitame meie spetsiaalselt välja töötatud libestusainet VeryDeep. See tagab peenisepistiku õrna sisestamise, mis on eriti oluline selles tundlikus piirkonnas.

Alphamale COCKTRAINER™ on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on seksuaalsuse uue mõõtme teerajaja. Avastage selle peenisepistiku abil oma naudingu sügavused - täpselt ja turvaliselt.

Rohkem üksikasju:

  • Alphamale - COCKTRAINER™ - peenisepistik
  • Materjal: roostevaba teras
  • Isiklik "treeningvahend" Alphamale uretri laiendamiseks.
  • Kolm erineva paksusega peenisepistikut, igaüks 123 mm pikk, segmenteeritud, suureneva läbimõõduga.
  • Suurus S: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm ja 10 mm läbimõõduga.
  • Suurus M: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm ja 13 mm läbimõõduga.
  • Suurus L: 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm ja 16 mm läbimõõt.
  • Suurusskaala: Diameeter on märgitud igale segmendile laseriga.
  • Roostevabast terasest peenisepistiku otsas on (eemaldatav) rõngas.
  • Kvaliteetne ja täpne töötlus, poleeritud.
  • Hoiatus: Uretraalne stimulatsioon kätkeb endas riske. Alustage aeglaselt, kasutage alati sobivaid määrdeaineid ja hoidke tarvikud steriilsed.
  • Alphamale COCKTRAINER™ on mõeldud eelkõige meeste anatoomia ja meeste uretra stimuleerimiseks, kuna peenistopistik on spetsiaalselt loodud meeste uretra sissepanekuks. Uretri venitamine ja stimuleerimine on praktika, mis on peamiselt levinud meestel nende pikema ja sirgema uretri struktuuri tõttu. Naistel on palju lühem ja teistsuguse kujuga uretra, mistõttu on selliste toodete nagu Alphamale Urethral Trainer kasutamine naiste puhul keerulisem ja vähem levinud. Kuigi uretria stimuleerimine on võimalik ka naistel, on selleks vaja spetsiaalselt naiste anatoomiale mõeldud instrumente, mis vastavad erivajadustele ja ohutusnõuetele. Kui naised on huvitatud kusitiiruse stimuleerimisest, on oluline kasutada spetsiaalselt naise anatoomiale mõeldud tooteid, et vähendada riske ja tagada ohutu ja meeldiv kogemus.
  • MEO ja Alphamale on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

 

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Alphamale - COCKTRAINER™ - peenise pistikupesa

Alphamale - COCKTRAINER™ - peenise pistikupesa

Alphamale COCKTRAINER™ on isiklik treeningseade, mis laiendab uretrit seksuaalseks stimulatsiooniks. Kolmes suuruses saadaval olev peenisepistik on värav uutele erootilistele tunnetele ja intensiivsemale seksuaalkogemusele, nii üksi kui ka paarina.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: