Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Anal Stretching Extreme - butt plug anaalide venitamiseks

Kas oled ekstreemse anaalvenituse fänn? Siis on need suured, erikujulised tagumispistikud kolmes suuruses (135 mm kuni 195 mm ø) just teie jaoks õige valik! Need on varustatud spetsiaalse pinnaga, mis tagab, et libestusaine püsib äärmiselt kaua butt plug tagumiku külge kinni. Neil on ka suur kaal ja lai alus, nii et saate nendega pikka aega sõita.

Rohkem infot

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas oled ekstreemse anaalvenituse fänn? Siis on need suured, erikujulised kolmes suuruses tagumispistikud just teie jaoks õige valik! Need on varustatud spetsiaalse pinnaga, mis tagab, et libestusaine kleepub butt plug ääretult kaua. Lisaks suur kaal ja lai alus, et saaksid sellega kaua sõita. Ideaalselt sobivad meestele püsivaks anaalvenituseks. Muide, meie modellile meeldib väga suur ja valis väga suure butt plug, suurus XL.

     

    Mis on selle butt plug juures nii eriline, et see on mõeldud püsivaks anaaldilaienduseks?

     

    Täiesti veenev kuju ja täpselt õiged mõõtmed, mis tagavad päraku kestva ja selgelt nähtava venitamise. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samas paindlik, nii et butt plug on tunda täpselt õigetes kohtades. Meie butt plug täidab teid täielikult ja tagab maksimaalse rahulolu. Need on suured ja rasked ning jäävad seetõttu sõidu ajal stabiilselt maapinnale. Need tagumikupillid on seega ideaalsed treeninguks ja venitamiseks. Pinna struktuur tagab, et kasutatav libestusaine kinnitub paremini butt plug ja saate nautida naudingut pikka aega ilma pausideta.

     

    Millist libestusainet peaksin kasutama selle suure anaalpistiku jaoks ekstreemseks anaalvenitamiseks?

     

    Soovitame nende tagumispistikutega kasutamiseks meie hübriidlibestit MANCUNT. See geel ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab nende suurte tagumispistikute kasutamise hingematvaks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" abil veidi oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud ekstreemse anaalvenituse fännile. Extremeo eriefekt soodustab kergemat tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, kuid vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu nende suurte tagumispistikutega.

     

    Olulised näpunäited suure anaalpistiku kasutamiseks ja puhastamiseks ekstreemse anaalvenituse jaoks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast vinüülist. Materjal on paindlik ja libe. Tänu fantastilisele pinnastruktuurile püsib libestusaine eriti kaua. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist tuleb see siiski põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne anaalpistiku kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaalidüüsid" leiate suure valiku.

     

    Mida peaksite päraku venitamisel silmas pidama?

     

    Pärak on väga tundlik avaus. See on vähem venitatav kui suguelundid ja seetõttu tuleb seda käsitleda ettevaatlikult ja ettevaatlikult.

     

    Päraku venitamisel tuleks vältida järgmisi vigu:

     

    Palun ärge kasutage päraku sulgurlihase venitamisel jõudu! Kui sulgurlihas ei ole lõdvestunud, on tungimine vaevalt võimalik. Kui tegutsete liiga jõhkralt, võite tõsiselt vigastada sulgurlihast ja soole limaskesta. Seetõttu: kasutage alati rohkelt MANCUNT libestusainet ja venitage aeglaselt!

     

    Palun kasutage ainult seksimänguasju! Kui magamistoas ei ole sobivat anaalseksimänguasja, on ahvatlev kasutada teisi esemeid. MEOs soovitame seda mitte teha, sest need esemed suurendavad vigastuste ja nakkuste ohtu. On ka hea põhjus, miks turul on palju anaalmänguasju - neil on lai jalg, nn stopper. Muude esemete ja mänguasjade puhul on oht, et need kaovad pärakusse.

     

    Anaaldilatatsioon on uskumatult põnev seksuaalpraktika. Ettevalmistus nõuab mõningast ettevaatust ja venitamise ajal tuleb olla piisavalt ettevaatlik, et mitte üle pingutada sulgurlihast. Meie, MEO, anaalvenituse veebipood, soovitame läheneda anaalvenituse teemale ettevaatlikult ja tundlikult - anaalvenituse vallas on alati lõbus avastada midagi uut ja mitte kõike kohe pärast esimest korda proovida. Edene aeglaselt ja ettevaatlikult - siis armastad anaaldilatatsiooni meie tagumispistikutega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Väga suur anaalvenitus butt plug kolmes suuruses püsivaks anaalvenituseks
    • Täiuslik püsiv anaalvenitus meestele.
    • Eriti raske laia alusega
    • Erakordne disain intensiivseks naudinguks!
    • Suure jalaga käedeta sisestamiseks
    • Kasutage ainult vees lahustuvate libestite (nt Aquameo) või meie hübriidlibestitega (Mancunt või Formula X)
    • Materjal: need pepupistikud on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN spreiga.
    • butt plug palun hoidke eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Maksimaalne anaalvenitus ehk püsiv anaalvenitus ja ka anaalvenitus meestele võib olla väga lõbus. Kas soovite ka oma pärakut venitada anaalvenituse abil? Siis peaksite hankima endale spetsiaalse anaalpistiku anaalvenituseks, anaalpistiku XL või butt plug XXL. MEO on spetsialiseerunud kuulsale anaalvenitusrõngale, suurimale anaalvenitusplugile ja eriti teemale "anaalvenitusmees". Pakume anaalvenituspistikuid paljudes disainides ja värvides, mis erinevad selgelt teistest anaalvenituseks või ekstreemse anaalvenituse toodetest. Need ühendavad endas mitmeid eeliseid, mida te ei leia teistest anaalmänguasjadest. Anaalne laienemine ja ekstreemne anaalvenitus nõuavad õiget toodet, näiteks seda spetsiaalset, eriti suurt anaalipistikut maksimaalseks anaalvenituseks.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 195 mm ø.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Hindamine 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anal Stretching Extreme - butt plug anaalide venitamiseks

      Anal Stretching Extreme - butt plug anaalide venitamiseks

      Kas oled ekstreemse anaalvenituse fänn? Siis on need suured, erikujulised tagumispistikud kolmes suuruses (135 mm kuni 195 mm ø) just teie jaoks õige valik! Need on varustatud spetsiaalse pinnaga, mis tagab, et libestusaine püsib äärmiselt kaua butt plug tagumiku külge kinni. Neil on ka suur kaal ja lai alus, nii et saate nendega pikka aega sõita.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: