Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

E-Stim Remote System alates E-Stim Systems: kaugjuhitav elektrostimulatsioon

Uus Pakkumine
  • E-Stim Remote System alates E-Stim Systems: kaugjuhitav elektrostimulatsioon

Kogege BDSM seansi põnevust koos E-Stim Remote System of E-Stim Systemsmis annab teile täiustatud kaugjuhitava elektrostimulatsiooni või täiusliku elektroseksi. Muljetavaldava, kuni 100 meetri ulatusega süsteem võimaldab dünaamilist ja kiiret kontrolli distantsilt - täiuslik domineerimise ja allumise veelgi sügavamaks uurimiseks.

Rohkem infot

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege BDSM seansi põnevust koos E-Stim Remote System of E-Stim Systemsmis pakub teile täiustatud kaugjuhitavat elektrostimulatsiooni või täiuslikku elektroseksi. Muljetavaldava, kuni 100 meetri ulatusega süsteem võimaldab dünaamilist ja kiiret kontrolli distantsilt - täiuslik domineerimise ja allumise veel sügavamale uurimiseks. E-Stim Remote System of E-Stim Systems on 10 erinevat režiimi, sealhulgas liikumistuvastus- ja helirežiimid, et suurendada kontrolli BDSM-stsenaariumides. E-Stim Remote System on mõeldud diskreetseks ja kohandatavaks stimulatsiooniks ning sobib nii üksikule kui ka paarile. Meie E-Stim Remote System iseloomustab kompaktne disain ja individuaalselt reguleeritavad võimsustasemed. See süsteem mitte ainult ei suurenda elektrostimulatsiooni kogemust, vaid ühendab ka mitu seadet keeruliste ja elektrifitseerivate BDSM-seadistuste jaoks.

    E-Stim Remote Systemuusim täiendus E-Stim Systems Tootesarja, on oluline edasiminek võrreldes algse "Series 1 Remote". Pakkudes suuremat võimsust, kontrolli ja uuenduslikke režiime, on see süsteem ideaalne valik BDSM-kontekstis toimuva elektrostimulatsiooni tõhustamiseks.

    E-Stim Systems'i E-Stim Remote süsteemi peamised omadused:

    • Täiustatud kaugfunktsioonid: Kuni 100 meetri ulatusega digitaalselt kodeeritud raadiojuhtimissüsteem tagab tõhusa ja kiirelt toimiva kaugelektrostimulatsiooni.
    • Mitu töörežiimi: Süsteemil on 10 erinevat töörežiimi, sealhulgas kaks liikumistuvastuse režiimi ja kaks uuenduslikku helirežiimi, mis pakuvad erinevaid võimalusi elektrostimulatsiooniks.
    • Intuitiivne disain ja lihtne kasutamine: Süsteem koosneb spetsiaalselt disainitud 4 nupuga käes olevast saatjast ja väikesest, diskreetsest vastuvõtjast, millel on vööklamber lihtsaks kasutamiseks.
    • Kohandatavad võimsustasemed: Süsteem pakub 27 võimsustaset 10 erinevas režiimis, millest igaüht saab reguleerida seitsmel tasemel. See võimaldab elektrostimulatsiooni intensiivsust täpselt reguleerida.
    • Mitme seadme ühendamine: Süsteem on konstrueeritud nii, et omavahel saab ühendada mitu käsisaatjat ja elektrostimulatsiooniseadet, mis võimaldab mitmekülgseid konfiguratsioone ühele või mitmele inimesele.
    • Uuenduslik dünaamiline lainekuju süsteem: Uuenduslik dünaamiline lainekuju süsteem omab ohutut, voolupiiranguga vahelduvvoolu väljundit (BiPhasic), mis tagab tõhusa ja ohutu elektrilise stimulatsiooni.
    • E-Stim Systems'i eluaegne garantii: Sellel kaugjuhtimispuldil on eluaegne garantii E-Stim Systems tarnitud.


    Mõeldud mitmesuguste rakenduste jaoks:

    • Liikumisrežiim: Liikumisrežiim reageerib vähimagi liikumise peale ja pakub ainulaadseid "karistusvõimalusi". "FIRE" nuppu saab kasutada liikumisanduri deaktiveerimiseks, et saavutada kohene "action" efekt.
    • Helirežiimid: kaks uut helirežiimi on nii tundlikud, et neid saab käivitada mitme meetri kauguselt plaksutades, ning pakuvad erinevaid tundlikkuse tasemeid ja kuvamisrežiime erinevate rakenduste jaoks.
    • Treeningrežiim: Treeningrežiimi on täiustatud ja nüüd on võimalik valida neli võimsustaset (25%, 50%, 75% ja 100%), mida saab seadistada lihtsa nupuvajutusega.
    • Õpperežiim: Õpperežiimi abil saab juhtimissätteid kohandada nii, et üks käes olev saatja saab juhtida mitut seadet ja vastupidi.
    • Suurem võimsus: Mikroprotsessoriga juhitav pingegeneraator tagab tänu uuele dünaamilisele väljundisüsteemile aku tõhusa kasutamise ja tõhusa võimsuse, eriti kõrgematel tasemetel.


    Ohutus ja ühilduvus:

    • E-Stim Remote System on võimas 3,5 mm väljund, mis ühildub kõigi elektroodidega alates E-Stim Systems ühilduvad.
    • Süsteem on projekteeritud ja toodetud Ühendkuningriigis ning vastab uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusstandarditele ning on CE-märgistatud, et tagada ohutu ja usaldusväärne töö.


    Tehnilised andmed:

    • Kanalid/väljundid: Raadiojuhtimisega ühe kanaliga 3,5 mm mono pistiku kaudu.
    • Ekraan: Heledad valgusdioodid näitavad võimsust, väljundit ja vastuvõtja aktiivsust.
    • Töörežiimid: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training") 27 võimsustasemega ja 7 seadistusvõimalusega igas töörežiimis.
    • Tööelemendid: Toiteplokk (sisse/välja, õppimisfunktsioon), kaugjuhtimispult (üles, alla, seadistamine, tulekahju).
    • Väljundsagedus: Spetsiaalselt välja töötatud ohutu ja tõhusa stimulatsiooni jaoks.


    See E-Stim Remote System ei ole lihtsalt ükskõik milline tarvik, vaid mitmekülgne tööriist BDSM-i kaugjuhitava elektrostimulatsiooni põnevate võimaluste avastamiseks. Uuenduslik disain ja arvukad funktsioonid lubavad ainulaadset ja põnevat kogemust nii üksikule kui ka partnerile.

    Rohkem üksikasju:

    • E-Stim Remote System alates E-Stim Systems: kaugjuhitav elektrostimulatsioon omaette klassis.
    • Käes olevad saatjad: "Up", "Down", "Adjust" ja "Fire".
    • Väljundi lainekuju: kahefaasiline, voolupiiranguga impulsiivne vahelduvvool dünaamilise lainekujuga.
    • Raadiospetsifikatsioon: digitaalselt kodeeritud Keyloc 433Mhz
    • Toiteallikas: Toiteallikas = tavaline 9-voldine leelispatarei (PP3), käsisaatja = CR2032 patarei (kaasas)
    • Komplektis on: käeshoitav saatja koos patareiga, PP3 patarei, 3,5 mm kuni 2 mm TENS väljundkaabel, 4 isekleepuvat elektroodipadjakest, kaitsekott, kiirjuhend.
    • Mõõtmed: 112mm x 65mm x 41mm, 146g, käsisaatja 33mm x 59mm x 8mm, 17g.
    • Valmistatud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Integreeritud turvafunktsioonid, nagu näiteks voolu piiramine.
    • CE- ja UKCA-märgistus.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Hindamine 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Hindamine 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Kirjutage oma ülevaade

          E-Stim Remote System alates E-Stim Systems: kaugjuhitav elektrostimulatsioon

          E-Stim Remote System alates E-Stim Systems: kaugjuhitav elektrostimulatsioon

          Kogege BDSM seansi põnevust koos E-Stim Remote System of E-Stim Systemsmis annab teile täiustatud kaugjuhitava elektrostimulatsiooni või täiusliku elektroseksi. Muljetavaldava, kuni 100 meetri ulatusega süsteem võimaldab dünaamilist ja kiiret kontrolli distantsilt - täiuslik domineerimise ja allumise veelgi sügavamaks uurimiseks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: