Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Roller Motion Andii - Eesnäärme vibraator

Tulevad varsti  Pakkumine

Motion Andii rull annab teile naudingu, mis pakub ülevoolavat eesnäärme orgasmi, mis oma mõõtmete ja intensiivsusega vaimustab isegi kogenud mehi! Oma uuendusliku Roller Motion Technology rulli Motion Andii annab tugevaid, täpseid impulsse, mis katavad kogu eesnäärme stimuleerimise spektri ja tagavad intensiivse eesnäärme orgasmi.

Rohkem infot

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Motion Andii rull toob sulle naudingu, mis pakub sulle ülevoolavat eesnäärme orgasmi, mis oma mõõtmete ja intensiivsusega vaimustab isegi kogenud mehi! USAs välja töötatud Motion Andii rull ühendab endas tipptasemel tehnoloogia ja keerulise ergonoomilise disaini. Oma uuendusliku Roller Motion Technology rull Motion Andii annab tugevaid ja täpseid impulsse, mis katavad kogu eesnäärme stimulatsiooni spektri ja tagavad intensiivse eesnäärme orgasmi.

    Suur, võimas ja ülevoolav: Roller Motion Andii eesnäärmevibraator!

    Roller Motion Andii on iseloomulik oma suuruse poolest, mis inspireerib eriti edasijõudnuid, ilma et see täielikult üle jõuaks algajatele. Selle intensiivne vibratsioon ja suurejooneline Roller Motion Technology stimuleerivad eesnäärme iga osa ja tagavad seega ülivõrdes orgasmi.

    Põhineb väiksemal Roller Motion Fino rull Motion Andii pakub muljetavaldavalt võimsat stimulatsiooni koos läbimõeldud ja kasutajasõbraliku disainiga. Sõltumata teie kogemusest eesnäärme stimuleerimisega, muutuvad vibratsioonid ja murranguline Roller Motion Technology hingematva, lainetava orgasmi jaoks, mis ei lõpe kunagi!

    Kaugjuhitav nauding - Roller Motion Andii teeb selle võimalikuks:

    Kaasasoleva kaugjuhtimispuldiga ei ole teie kujutlusvõimele piire seatud. See on ideaalne soolohetkedeks, et täpselt kontrollida eesnäärme stimuleerimist, kuid ka selleks, et anda oma partnerile täielik kontroll. Tänu lihtsale juhtimisele ja lihtsale ümberlülitamisele vibratsiooniprogrammide vahel pakub Motion Andii ruller diskreetset naudingut nii kodus kui ka teel olles. Vibraatori rütmis pulseeriv kaugjuhtimispult muudab ühised hetked partneriga veelgi kirglikumaks. Nautige Roller Motion Andii't igas olukorras, andes puldi juhtimise oma partneri kätte - põnev kogemus kõigile, kes armastavad salajast põnevust.

    Roller Motion Andii tipphetked:

    • 4 intensiivsuse taset ja 11 vibratsioonirežiimi.
    • 3 kiirust ja 2 režiimi Roller Motion Technology.
    • Vertikaalsed veerevad helmed, mis liiguvad mööda võlli üles ja alla.
    • Mõeldud G-punkti, P-punkti ja A-punkti stimuleerimiseks.
    • Sünkroniseeritud kaugjuhtimispult.
    • Võimas S-Wave Plus mootor.
    • 6 võimsustaset.
    • Laetav.
    • Veekindel.
    • Valmistatud kehakindlatest materjalidest.


    Roller Motion Andii seab anaalseksimänguasjade jaoks uued standardid ja pakub individuaalset sensuaalset kogemust, mis on sellisel kujul ainulaadne. Võimsa S-Wave Plus mootoriga Motion Andii rull on nii võimas, et see liigub praktiliselt iseenesest. Kuigi selle tugevus seisneb 4 kiiruses ja 11 pulseerimisrežiimis, pakub sõltumatult juhitav "Roller Motion Technology" täiuslikku stimulatsiooni sügavamatele, raskesti ligipääsetavatele erogeensetele tsoonidele. Tänu helmeste ainulaadsele vertikaalsele liikumisele ei ole stimulatsioon tuntav ainult ühes punktis, vaid konkreetselt G-punktis, P-punktis ja/või A-punktis. Ja kuna Roller Motion Andii töötab moto järgi "go big or go home", ei ole see mitte ainult varustatud kaugjuhtimispuldiga, mis juhib vibratsiooni ja rullliikumise tehnoloogiat, vaid pulseerib ka koos anaalvibraatoriga. Andii ühildub ka rihmaga, mis teeb sellest täiusliku anaalseksimänguasja pegginguks.

    Näpunäited kasutamiseks:

    Optimaalse kogemuse saamiseks ja kvaliteetse seksimänguasja terviklikkuse tagamiseks soovitame kasutada ainult veepõhiseid libestusaineid - näiteks meie järeleproovitud Aquameo või Alphamale Aqua libestusaineid. Need määrdeained võimaldavad eesnäärme vibraatorit eriti õrnalt pärakusse sisestada. Et sisestamine oleks veelgi mugavam, võib väike Analforte sprei aidata vähendada päraku tundlikkust.

    Prostatavibraatori hooldamine ja puhastamine ei nõua palju vaeva: Pärast kasutamist puhastage seda lihtsalt sooja vee ja maheda seebi või meie spetsiaalse VERYCLEAN sprei abil. Nii jääb seksimänguasju hügieeniliselt puhtaks ja on alati valmis järgmiseks ringiks.

    Lisateave:

    • Roller Motion Andii - eesnäärme vibraator
    • Materjal: Kehasõbralik silikoon, ABS
    • Mõõtmed: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 tolli)
    • Kaal: 513 g
    • 4 vibratsioonitaset + 11 pulsatsioonitaset; 3 Roller Motion Technology taset + 2 pulsatsioonitaset
    • Magnetiline USB-laadimisport (eesnäärme vibraator), USB-laadimisport (kaugjuhtimispult)
    • Laadimisaeg: Täielikult laetud umbes 2,5 tunniga
    • Tööaeg: 30-40 minutit
    • Juhtseadmed: 2 nuppu (eesnäärme vibraator), 3 nuppu (kaugjuhtimispult)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.



    G-punkt, P-punkt ja A-punkt! Hea teada:

    G-punkt, P-punkt ja A-punkt on nimetused teatud erogeensetele tsoonidele inimkehas, mille stimuleerimine võib põhjustada intensiivset seksuaalset erutust ja orgasmi.

    G-punkt (Grafenbergi punkt):
    G-punkt, mis on nimetatud Saksa naistearsti Ernst Gräfenbergi järgi, on erogeenne tsoon tupes. Seda kirjeldatakse sageli kui tundlikku kohta tupe esiseinal, mõned sentimeetrid tupe sissepääsu taga, kus tupe esisein piirneb põiega. Selle piirkonna stimuleerimine võib mõnedel inimestel põhjustada tugevaid seksuaalseid reaktsioone, sealhulgas orgasmi ja mõnikord ka teatud tüüpi naise ejakulatsiooni.

    P-punkt (eesnäärme punkt):
    P-punkt on eesnäärme, meeste reproduktiivsüsteemi kuuluva näärme kõnekeelne nimetus. See asub põie all ja ümbritseb uretri algust. Eesnääre on paljude inimeste jaoks seksuaalse naudingu allikas ja seda saab stimuleerida päraku kaudu avaldatava surve ja massaažiga. Selline stimulatsioon võib vallandada intensiivse orgasmi, mis erineb peenise stimuleerimisest.

    A-punkt (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-punkt, mida tuntakse ka Anterior Fornix Erogenous Zone nime all, on teine erogeenne tsoon tupeas. See asub sügavamal kui G-punkt, lähemal emakakaelale. See tsoon võib olla väga tundlik puudutuse suhtes ning stimuleerimisel võib põhjustada seksuaalset naudingut ja sügavaid, intensiivseid orgasme.

    Kuigi paljud inimesed kinnitavad, et nende tsoonide stimuleerimine vallandab nende jaoks orgasmi, on tundlikkuses ja reageerimisvõimes erinevusi. Kõik inimesed ei leia nende piirkondade stimuleerimist meeldivaks või erutavaks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Hindamine 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Kirjutage oma ülevaade

        Roller Motion Andii - Eesnäärme vibraator

        Roller Motion Andii - Eesnäärme vibraator

        Motion Andii rull annab teile naudingu, mis pakub ülevoolavat eesnäärme orgasmi, mis oma mõõtmete ja intensiivsusega vaimustab isegi kogenud mehi! Oma uuendusliku Roller Motion Technology rulli Motion Andii annab tugevaid, täpseid impulsse, mis katavad kogu eesnäärme stimuleerimise spektri ja tagavad intensiivse eesnäärme orgasmi.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: