Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Vibraator Alphamale Baelii Power Flex

Alphamale Baelii Power Flex vibraator on lihtsalt geniaalne, sest see leiab sinu kõige erogeensemad tsoonid ise üles! Tänu oma silmapaistvatele omadustele tagab see teile hingematvad orgasmid, ilma et peaksite olema eesnäärme stimuleerimise ekspert!

Rohkem infot

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Alphamale Baelii Power Flex vibraator on lihtsalt geniaalne, sest see leiab sinu kõige erogeensemad tsoonid ise üles! Tänu oma silmapaistvatele omadustele tagab see teile hingematvad orgasmid, ilma et peaksite olema eesnäärme stimuleerimise ekspert! Vibraatori erakordselt paindlik võll kohandub vaevata teie sisemise anatoomiaga, samas kui selle ergonoomiliselt täiuslik kumer kuju stimuleerib teie kõige tundlikumaid piirkondi.

    Tänu oma erakordsele paindlikkusele kohandub Alphamale Baelii Power Flex vibraator ideaalselt teie kehaga (sest ükski keha ei ole ühesugune) ja tagab seega maksimaalse kasutusmugavuse. Spetsiaalselt disainitud kuju, mis on ideaalse kumeruse ja suurusega, on hõlpsasti suunatud eesnäärme või G-punktile, et pakkuda teile ainulaadseid naudingu hetki. Täiesti veekindel, annab see teile isegi võimaluse nautida naudingut duši all või vannis.

    Kuid see pole veel kõik: Alphamale Baelii Power Flex vibraatori uskumatu võimsus on tänu patenteeritud disainile jaotatud ühtlaselt kogu vibraatori pinnale, nii et see pakub teile alati sensatsioonilist stimulatsiooni, ükskõik kuidas te seda kasutate. Alphamale Power Flex vibraator on 100% veekindel ja pakub 20 vibratsioonimustrit, mis koosnevad 7 kiirusest ja 13 pulsatsioonist. Seda seksimänguasja, mida toetab kauakestev laetav aku ja mis on ümbritsetud siidise silikooniga, muutub teile kiiresti asendamatuks.

    Näpunäited kasutamiseks:

    Optimaalse elamuse saamiseks ja selle kvaliteetse vibraatori terviklikkuse tagamiseks soovitame kasutada ainult veepõhiseid libestusaineid - näiteks meie järeleproovitud Aquameo või Alphamale Aqua libestusaineid. Need määrdeained võimaldavad vibraatorit eriti õrnalt sisestada. Et anusesse sisestamine oleks mugavam, võib väike Analforte sprei aidata vähendada anuse tundlikkust.

    Vibraatori hooldamine ja puhastamine on lihtne: puhastage seda pärast kasutamist lihtsalt sooja vee ja pehme seebi või meie VERYCLEAN sprei abil. See hoiab vibraatori hügieeniliselt puhtana ja alati valmis järgmiseks ringiks.

    Rohkem üksikasju:

    • Vibraator Alphamale Baelii Power Flex
    • Värv: Sinine
    • Materjal: nahasõbralik silikoon, ftalaadivaba
    • Vibratsioonitasemed: 20 (7 taset + 13 pulseerivat)
    • Veekindel
    • Laetav Jah, USB kaudu
    • Mõõtmed: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Kaal: umbes 91 grammi
    • Laadimisaeg: Täielikult laetud umbes 3 tunniga
    • Tööaeg: 40-50 minutit
    • Kasutamine: Ühe nupuvajutusega
    • Ohutus: vastab Prop 65 nõuetele
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Kirjutage oma ülevaade

      Vibraator Alphamale Baelii Power Flex

      Vibraator Alphamale Baelii Power Flex

      Alphamale Baelii Power Flex vibraator on lihtsalt geniaalne, sest see leiab sinu kõige erogeensemad tsoonid ise üles! Tänu oma silmapaistvatele omadustele tagab see teile hingematvad orgasmid, ilma et peaksite olema eesnäärme stimuleerimise ekspert!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: