Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Eesnäärme vibraator - Amoremeo True Blue

Eesnäärme orgasmi kirjeldatakse sageli kui üht kõige intensiivsemat ja rahuldust pakkuvat orgasmi, mida mehed võivad kogeda. Kas üksi või paarina, eesnäärme vibraatoriga Amoremeo True Blue on lihtsam ja nauditavam kui kunagi varem avastada ja nautida eesnäärme orgasmi erakordset tunnet.

Rohkem infot

3676/00

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The Amoremeo True Blue MEO eesnäärme vibraator on kvaliteetne silikoonvibraator, mis on spetsiaalselt välja töötatud intensiivseks eesnäärme stimuleerimiseks. Pehme, paindlik seksimänguasja on varustatud kahe 10-käigulise mootoriga, mis töötavad koos, et pakkuda erakordset stimulatsiooni. Pikk, tekstuurne vibraatori võll kulgeb ümaraks, nurgeliseks peaks, mis on ideaalne sihipäraseks eesnäärme stimuleerimiseks. Tänu oma anatoomiliselt täiuslikule kujule istub eesnäärme vibraator mugavalt käes ja pakub palju stimuleerimisvõimalusi, mida saab juhtida ühe nupuvajutusega. Vibraator on veekindel, laetav ja kergesti puhastatav.

    Eesnäärme orgasmi kirjeldatakse sageli kui üht kõige intensiivsemat ja rahuldust pakkuvat orgasmi, mida mehed võivad kogeda. Eesnääre, mida tuntakse ka "meeste G-punktina", on oluline näärme mehe reproduktiivses süsteemis, mis võib õigesti stimuleerituna tekitada sügavaid ja võimsaid orgasme. Eesnäärme stimuleerimine võib olla kasulik tervisele, kuna see stimuleerib eesnäärme ja suurendab verevoolu, samuti suurendab seksuaalset naudingut.

    Eesnäärme vibraator Amoremeo True Blue on spetsiaalselt välja töötatud selle võimsa rahuldamise vormi hõlbustamiseks. Tänu oma ergonoomilisele disainile, millel on nurga all olev pea, kohandub vibraator ideaalselt mehe anatoomiale, et pakkuda eesnäärme sihipärast stimuleerimist. Vibraatori ümardatud pea hõlbustab selle sisestamist pärakusse ja tagab, et vibratsioon jõuab täpselt sinna, kus see on kõige vajalikum - otse eesnäärme juurde.

    Eesnäärmevibraator pakub ka järgmist Amoremeo True Blue pakub kümme erinevat vibratsioonirežiimi õrnast kuni intensiivse vibratsioonini, mis võimaldab teil kohandada stimulatsiooni vastavalt oma isiklikele eelistustele ja sillutada teed eesnäärme orgasmi saavutamiseks. Sünkroniseeritud mootorid tekitavad sügavaid, rütmilisi vibratsioone, mis masseerivad ja stimuleerivad eesnäärme, suurendades võimalust läbitungivaks ja rahuldust pakkuvaks eesnäärmeorgasmiks. Kas üksi või paarina, see Amoremeo True Blue Eesnäärme vibraator teeb eesnäärme orgasmi erakordse tunde avastamise ja nautimise lihtsamaks ja nauditavamaks kui kunagi varem.

    Tähtsündmused:

    • Mootorid: Kaks sünkroniseeritud 10-käigulist mootorit keeruliste ja sügavate vibratsioonide jaoks.
    • Juhtimispuldid: Lihtne juhtimine vajutusnupu abil mitmekülgsete vibratsioonirežiimide juhtimiseks.
    • Materjal: Kvaliteetsest silikoonist ja ABS-st valmistatud vibraator ei ole mitte ainult lateksivaba, vaid ka eriti nahasõbralik.
    • Veekindel: Täielikult veekindel, ideaalne naudinguks duši all või vannis.
    • Laetav: Pole vaja muretseda patareide pärast, kuna vibraatorit saab mugavalt USB kaudu laadida.
    • Lihtne puhastada: Sileda pinna tõttu on see ideaalne kaaslane mis tahes seiklusteks.


    Eesnäärme vibraator Amoremeo True Blue ei ole lihtsalt vibraator meestele, vaid tagab hingematvad eesnäärme orgasmid. Kogege mitut funktsiooni ning eesnäärme, päraku ja pärasoole sihipärast stimulatsiooni, mis viib teid naudingute ja rahulduse maailma.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Amoremeo True Blue - Eesnäärme vibraator
    • Mõõdud: Pikkus 13,60 cm, sissetõmmatav pikkus 10,50 cm, läbimõõt 3,80 cm, väiksem läbimõõt 3,20 cm.
    • Materjal: Valmistatud nahasõbralikust silikoonist ja ABS-st, lateksivaba.
    • Toiteallikas: Laetav USB kaudu, keskkonnasõbralik ja praktiline.
    • Veekindel: Täielikult veekindel, sobib ideaalselt lõbutsemiseks duši all või vannis.
    • Vibratsioonirežiim: 10 erinevat kiiruse ja mustri seadistust pakuvad ulatuslikke kohandamisvõimalusi.
    • Juhtimine: Lihtne ja intuitiivne juhtimine kasutajasõbraliku vajutusnupuga.
    • Mitmekülgsus: Sobib eriti hästi päraku, eesnäärme ja kondüloomi stimuleerimiseks.
    • Puhastamine: Lihtne puhastada vee, seebi ja VERYCLEAN pihustiga.
    • Libesti: Ühildub kõigi libestitega. Soovitame meie Aquameo libestusainet.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Hindamine 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Kirjutage oma ülevaade

        Eesnäärme vibraator - Amoremeo True Blue

        Eesnäärme vibraator - Amoremeo True Blue

        Eesnäärme orgasmi kirjeldatakse sageli kui üht kõige intensiivsemat ja rahuldust pakkuvat orgasmi, mida mehed võivad kogeda. Kas üksi või paarina, eesnäärme vibraatoriga Amoremeo True Blue on lihtsam ja nauditavam kui kunagi varem avastada ja nautida eesnäärme orgasmi erakordset tunnet.

        Kirjutage oma ülevaade

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: