Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Püha Andrease rist - pruun - polsterdatud

Võrreldes sarnaste toodetega ei jäta see Andrease rist midagi soovida, olenemata sellest, kas seda kasutatakse eraviisiliselt või professionaalses BDSM-stuudios. Stabiilne alus võimaldab seda Andrease risti vabalt ruumis üles seada, nii et seda saab kasutada igast küljest.

Rohkem infot

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Andrease rist või BDSM rist on ideaalne aksessuaar, kui tegemist on ülimalt tugeva sidumisega! Peale põhikuju ei ole MEO uuenduslikul Andrease ristil 2.0 enam palju ühist algsete puidust bondage-ristidega. Meie Andrease rist on polsterdatud ja kaetud kvaliteetse kunstnahaga. Tänu terasest ja puidust konstruktsioonile on see Andrease rist äärmiselt stabiilne, vastupidav ja ohutu kasutada bondage'is. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja läbimõeldud disain muudavad meie Andrease risti turvaliseks ja universaalselt kasutatavaks BDSM-mööbliesemeks. Meie St Andrew's Cross 2.0 sobib kõikidele kehasuurustele ja kaaluklassidele ning on mõeldud nii isiklikuks kasutamiseks kui ka professionaalsetes BDSM-stuudiotes.

    Alistumise nauding:

    Kasutajale iseloomustab St Andrew's Cross'i eelkõige täielik sidumine ja sellest tulenev liikumatus. Passiivne partner on täielikult sõltuvuses Top ja saab vaevu liikuda. Kui te olete Andrease risti külge seotud, mõistate väga kiiresti, et olete selles asendis täielikult oma partneri armu all. Nii pea kui ka kogu ülakeha on vabalt kättesaadavad Top ja neid saab stimuleerida või karistada. Sarnane on olukord ka suguelundite puhul. Laialdatud jalgu ei saa sulgeda, nii et igasugune manipuleerimine suguelunditega on võimalik.

    Mis on selle BDSM Andrease risti juures nii erilist?

    Lisaks BDSM mööblile nagu puurid, püstikud ja palju muud, valmistame ka seda praktilist Andrease risti koos stendiga. Meie BDSM Andrease rist on ajatu, lahtivõetav Andrease rist vabalt seisvaks kasutamiseks ilma seinale kinnitamata. Täiuslik Andrease rist igale vajadusele ja iga toasuurusele. Võrreldes sarnaste toodetega ei jäta see Andrease rist midagi soovida, olenemata sellest, kas Andrease risti kasutatakse eraviisiliselt või professionaalses BDSM-stuudios. Stabiilne alus võimaldab seda Andrease risti paigutada ükskõik kuhu toas, nii et seda saab kasutada igast küljest. Loomulikult saab risti külge kinnitada mitmeid MEO valikusse kuuluvaid BDSM-tarvikuid. Kuna meie Andrease rist on kaetud hügieenilise kunstnahaga, on seda lihtne pärast bondage-sessiooni (kehavedelikud, küünlavaha, libestusained, õlid jne) puhastada. Püha Andrease rist tarnitakse lahtivõetuna, diskreetselt ja turvaliselt pakituna. Kokkupanek on äärmiselt lihtne ja meie bondage'i Andrease rist on kasutusvalmis 3 minuti jooksul. Pärast kasutamist saab Andrease risti kiiresti lahti võtta ja diskreetselt riidekappi või voodi alla paigutada.

    Kuidas kasutada Andrease risti sidumiseks?

    Andrease ristil on integreeritud seadmed alluva partneri ohjeldamiseks. Seda saab teha nahast käeraudade, käeraudade või köitega. Teie kujutlusvõimele ei ole piire seatud. On ainult üks piir: aeg! Igal orjal on füüsilised piirid ja neid saab imeliselt uurida Andrease risti külge sidumise ajal. Jalgade laiali seismine on juba väljakutse ja käte ülespoole sirutamine on veelgi ebamugavam. Lisaks muutuvad käed ise raskemaks ja raskemaks, sest veri voolab aeglaselt tagasi kehasse. Tulemuseks on tuimus. Just seepärast peaksite valima kvaliteetsed käe- ja pahkluude käeraudad. Soovitame meie spetsiaalseid käeraudu 9885 (kliki siia) - samuti meie pahkluu käeraudu sarjast BLACK BERLIN.

    Nüüd on ori kinni seotud - ja mis nüüd? Noh, nüüd algab tõeline BDSM-seanss. Saate keha takistusteta uurida ja erogeenseid tsoone vastavalt stimuleerida. Kui ori on kinnitatud Andrease risti poole, võite muidugi ka peksmise ja/või piitsutamise sessiooni sisse viia. Oluline on, et te pööraksite tähelepanu oma orja signaalidele. Seega pidage meeles Safeword ja vajadusel küsige selle kohta.

    Mis on BDSM-i Andrease rist?

    Seda võib näha igal raudteeülesõidukohal ja seda mainitakse ka Piiblis: Andrease rist! Andrease rist on bondage'i kontekstis inimese suurune X-kujuline rist (sageli nimetatakse seda lihtsalt ristiks). See sai oma nime apostel Andrease järgi, kes väidetavalt mõisteti umbes 60. aasta paiku pKr. ristilöömise läbi surma X-kujulisel ristil. Andrease rist orjapidamises on tavaliselt valmistatud puidust või metallist ja seda kasutatakse passiivse partneri (põhja või orja) kinnipidamiseks. Passiivse partneri esi- või tagakülg on aktiivsele partnerile vabalt kättesaadav, Top, ning jäsemed on laiali ja kinnitatud.

    Lisainfo:

    • Andrease rist koos stendiga
    • Materjal: metall, puit, polsterdus, kunstnahk
    • Komplektis on paigaldusmaterjal
    • Omab mitmeid kinnituskohti.
    • Kõrgus on 202 cm, aluse pindala on umbes 1 m²
    • Kuna orja jalad on Andrease risti külge kinnitamise ajal põrandal, ei ole seda tüüpi kinnipidamise puhul praktiliselt mingeid riske. Siiski tuleks tähelepanu pöörata käte vereringele, mis võib seiskuda, kui ori on liiga kaua kinni hoitud.
    • Andrease rist on nüüd igas dominatrixi stuudios standardvarustus. Paljudes swingerklubides on ka spetsiaalselt Andrease ristiga varustatud BDSM-ruumid. Bondage'i risti võib üha sagedamini leida ka eramajadest. Kui ori on seotud ristiga, ei tohi teda kunagi üksi jätta. Isegi muidu tühised probleemid võivad sellisel viisil ohjeldamisel olla tõsiste tagajärgedega. Astma- või südameprobleemidega inimesed peaksid üldiselt hoiduma Andrease risti külge sidumisest.
    • Sünonüümid: Andrease rist BDSM - BDSM mööbel - BDSM rist - Bondage bondage rist - Püha Andrease rist SM


    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Hindamine 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Hindamine 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Püha Andrease rist - pruun - polsterdatud

        Püha Andrease rist - pruun - polsterdatud

        Võrreldes sarnaste toodetega ei jäta see Andrease rist midagi soovida, olenemata sellest, kas seda kasutatakse eraviisiliselt või professionaalses BDSM-stuudios. Stabiilne alus võimaldab seda Andrease risti vabalt ruumis üles seada, nii et seda saab kasutada igast küljest.

        Kirjutage oma ülevaade

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: